Obecnie rozmawiamy o:

Usługi finansowe

gorący temat

Ubezpieczenie wakacyjne

wczoraj o 22:07

Ubezpieczenie zdrowotne

wczoraj o 22:06

oprogramowanie dla firm

wczoraj o 18:10

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

Ciąża?

23 paź 2013 - 14:45:59

Hej błagam o pomoc. Na początku sierpnia miałam swój pierwszy i ostatni raz z chłopakiem (oczywiście zabezpieczyliśmy się prezerwatywą i wszystko powinno być ok) i jak to bywa po pierwszym razie krwawiłam przez pare dni a później normalnie pod koniec sierpnia miałam okres, który trwał tyle co zwykle czyli ok.5 dni z tym że był taki bardziej suchy i nieco mniej obfity. Natomiast ostatnio ciągle jestem głodna i przytyłam 5 kg a okresu nie miałam już jak i we wrzesniu tak teraz też jeszcze nie. Boję się, że moge być w ciąży ale myślicie, że jest to możliwe skoro miałam już raz okres? Dodam, że ostatnio miałam trochę stresów a w dodatku się z rozstałam z tym chłopakiem Pomocy
?
?

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-23 14:55 przez Serduszkowaaaa.

Ciąża?

23 paź 2013 - 15:15:42

zrób test i niezależnie od wyniku idź do lekarza.

Ciąża?

23 paź 2013 - 16:26:22

Testy w osiedlowym się skończyły?

Swoją drogą niezła z ciebie agentka - przed "drugim razem" radzę się dokształcić i to nie przy pomocy samosi i forów internetowych, a stron poświęconych tematyce i odpowiedniej literatury.

Ciąża?

23 paź 2013 - 16:34:06

maskara.. dziewczyny po co te watki zakladacie ?szkoda wam 8 zl na test.Co my jestesmy jasnowidzami ?

Ciąża?

23 paź 2013 - 20:47:33

Cytat
karolciaaa15031
maskara.. dziewczyny po co te watki zakladacie ?szkoda wam 8 zl na test.Co my jestesmy jasnowidzami ?

hahaha. zgadzam się z przedmówczynią:)

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

Ciąża?

24 paź 2013 - 15:36:15

Boje sie. A poza tym chcialam sie tylko dowiedziec czy to mozliwe ze jestem w ciazy skoro sie zabezpieczylismy i juz raz mialam okres?
?
?

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-27 19:33 przez Serduszkowaaaa.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Czy to jednak może być ciąża? - pomóżcie