gorący temat
dzisiaj o 2:25
Ubezpieczenie mieszkania a alarm
przedwczoraj o 22:08
przedwczoraj o 22:07
przedwczoraj o 22:06
Ubezpieczenie w razie nowotworu
przedwczoraj o 22:05
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
7.05 o 22:15
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
9.07 o 2:34
27.01 o 19:01
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
Ja mam wstępny termin na 22 listopad, znajdzie się kobietka która już wie, że jest przy nadziei i ma termin na listopad?
no jasne, że się znajdzie chociaż to dopiero początki, mój termin z miesiączki to 24.11, a na pierwsze usg idę dopiero jutro
Ja już miałam pierwsze tydzień temu usg i moja dzidzia ma już 7 mm to jesteśmy już dwie
moja fasolka ma teraz 7 mm a termin lekarz wydłużył mi do 25 listopada. Dodatkowo zastrzelił mnie pytaniem czy wiem już w którym szpitalu chce rodzić... Gdzie tu co do czego
No to chyba w tym samym czasie będziemy rodzić a jak się czujesz? Bo ja póki co to dobrze, nie mam żadnych dolegliwości
czesc dziewczyny ja sie dolaczam o ciazy dowiedzialam sie dokladnie w srode tydzien temu, w poniedzialek bylam u ginki i mamy 6 tydzien USG juz mialam narazie widac tylko pęcherzyk ciązowy z malenkim zarodeczkiem, za dwa tygodnie mam kolejna wizyte. a termin porodu na 29 listopad.
serduszko juz slyszalyscie? bo ja jeszcze nie, podobno od 8 tygodnia slychac, wiec czekam zniecierpliwoscia na kolejna wizyte ktora wlasnie za dwa tygodnie.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-04-04 20:15 przez Mikmik89.
ja mam termin na ok 9 listopada. Puki co to czuję się jak wrak człowieka... non stop wymioty...
Ja czekam wciąż.. może dołączę do waszego grona Dzisiaj miałam wizytę u ginekologa i jeszcze nic nie było widać, także pozostało mi czekać..
Gratulacje kobietki i witajcie w gronie
Ja jeszcze żadnych typowych objawów np wymiotów itd dalej nie mam ale za to dziś miałam koszmar z maleństwem ale to chyba dlatego, że boję się o mojego małego człowieczka... Podobno można słyszeć już serduszko w 8 tygodniu ale to nie jest norma, ja następną wizytę mam w 10 tygodniu i się okaże czy już słychać
Ja teraz idę do lekarza 24 na USG to będzie już 12 tydzień
Moje objawy to sennosc straszna sennosc,troche bole w podbrzusze, jem jak najęta a potem stoi mi kamien w żoladku i klucha wgardle jakbym miala zaraz rzygnac ale jeszcze mi sie nie zdarzylo rzygnac,ale tak sie czuje, poza tym duzo sluzu bialy i gesty nie taki jak w normalnym cyklu min to byl moj pierwszy objaw tydzien przed spodziewana @ gdzie wlasnie zauwazylam ten sluz i czulam ze cos jest na rzeczy ale test dopiero zrobilam tydzien po spodziewanej @.
mgada ja to tak samo się boje o dzidzi caly czas mysle czy wszystko jest wporzadku normalnie codzinnie bym latala do lekarza zeby sprawdzic czy wszystko dobrze, ale wizyte mam na 18 kwietnia dopiero. Ale mam nadzieje ze jak nie ma zadnych plamien ani ostrych boli brzucha to chyba jest wporzadku.
robilyscie juz badania? ja ide w srode po swietach na krew i mocz bo narazie dostalam skierowanie na te badania, no i grupe krwi musze ustalic tez bo znam ale nie mam papierka na tą grupe.
Ja krew i mocz robiłam już jakiś czas temu. Do tego toxopazmoza i HIV. Lekarz powiedział że z takimi wynikami to ja powinnam krew oddawać także jest wszystko ok. Ale grupę krwi też muszę ustalić bo też nie mam tego papierka...
NASZA TABELKA!!!!!!!
http://zapodaj.net/c12e38047acd9.jpg.html
TU PODAJE LINK DO SAMODZIELNEGO EDYTOWANIA TABELKI/b]
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AibQghvACBxudFpMbmtiVHdCLXJoZ3kxM3NMcllrbFE
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-09-13 09:07 przez milenka_olsztyn.
Dziewczyny Ja chciałąm wam pogratulować, Ja jestem mamusią listopadową 2011 Kochane dbrajcie o siebie , i szczęśliwych juz 8 miesiecy
Treść posta została usunięta automatycznie
Ja mam straszne wymioty ale rozstępów brak narazie to chyba zresztą za wcześnie.
Mi badania na toxoplazmoze robili z morfologią razem więc musiałam być naczczo