Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
29.01 o 13:58
10.01 o 20:13
6.02 o 8:44
19.10 o 11:52
Oczyszczająca czarna maska na wągry
26.07 o 13:36
21.07 o 15:16
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
dziewczyny trochę humoru
jakbym to już gdzieś w życiu widziała
tatusiowie
Ja własnie sanki wybieram dla mojej na Mikołaja
, tzn prabbacia sie zaoferowała zasponsorowac, tesciowa jakas hustawke wybiera. A z prezentów na roczek to moja dostała lalke interaktywną Zosie, interaktywną Myszke Miki, bujanego hello kitty, jezdzik, stolik edukacyjny i garnuszek na klocuszek. Ja mojej na Mikołaja zastanawiam się czy nie kupic Tableta albo smartfona tego z odgłosami zwierzat i melodyjkami, bo ona strasznie męczy mi Laptopa i telefon ze szok tak to tym by sie zajeła bo ma tam funkcje dzwonienia do zwierzątek na przykład
Mimi, Kornelka też dostała tego tableta z odgłosami zwierzątek, ale jej upodobania nie zmieniły się. I tak mamy telefon i laptop jest fajniejszy;p
Nosi swojego i o ziemie jej upada, długo nie pociągnie;P
Mimi Dominik też szaleje za komórką i laptopem więc kupiliśmy mu fajną komórkę z odgłosami i melodiami ale to nie to samo pobawił się chwilę i teraz telefon leży laptopa też ma od Julki i też go nie interesuje bo to nie to samo co prawdziwe 
hehe u nas tez komórka rządzi
co ciekawsze, zeby mieć troche spokoju stwierdziliśmy że damy synkowi taki nieużywany telefon, żeby miał swój
pobawił się chwile a potem znowu napastuje nasze
a jak u was z nocnikiem? u nas kiepsko, wogóle nie woła że mu się chce, a jak go wysadzam to czasem zrobi czasem nie. A ostatnio wogóle mi popłakuje jak siedzi...
I u nas telefon rządzi a jak młoda zobaczy że przy komputerze siedze to leci jak dzika
Z nocnikiem u nas ok. Jak ją posadzę to zrobi co ma zrobić. Nie woła że cos chce ale za mała jest jeszcze na to. Ale rano zawsze zrobi i kupe i siku
skąd ja to z tym laptopem i telefonem znam, widocznie wszystkie dzieciaki wolą prawdziwy sprzęt hi hi
no to ja juz nie wiem co te maluchy maja z tymi sprzetami hehe.
myslicie juz o strojach na swita dla waszych dzieciaczków czy juz cos macie?? piszcie pokazujcie
chetnie podpatrze
bo nie mam pomysłu
creed jeszcze jest za wcześnie żeby dziecko wołało że chce siku czy kupkę 
Cytat
egrewagra
creed jeszcze jest za wcześnie żeby dziecko wołało że chce siku czy kupkę
aha
to moje pierwsze
a w jakim wieku dziecko zaczyna wołać?
Dziecko to chyba jak ma tak z 1,5 roku to zaczyna coś kumać o co chodzi z nocnikiem... chociaż niektóre nie kumają i do 2 lat
ale myślę że tak 1,5 roku jest ok.
Co do stroju na święta to ja już mam zamówioną kiecke
http://images60.fotosik.pl/310/df64f136d9b3f77d.jpg
moja jest strasznie anty nocnik ani razu mi nie zrobiła siku jak ja posadzam tłumacze ze tAM SIiiii SIE ROBI to eee szybciej zwiewa z tego nocnika niz siądzie szoook ;/ ja narazie chyba daruje sobie sadzanie jej bo on sie tylko meczy wygina krzyczy.
Milena fajna ta kiecka widziałąm je na all ale cena troche odstrasza, a znajac zycie bym nałozyła jej raz na swieta i by lezała jak wszelksie kiecki co ma, ale fak taktem ze jest sliczna
Ilona moja mama kazała mi ją zamówić jako prezent na mikołajki od niej.
Moja jak zrobi na nocnik to siedzi i mówi sisi