Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

Dziewczyny jakby któras chciała mam na sprzedaż sukieneczki nowe 2 szare i jedną biała identyczne jak na fotce tylko szara ma jeszcze kieszonki na ukos z ekoskórki na przodzie 2 szare S/M jedna oraz jedna L/XL oraz 1 biała S/M

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-19 08:05 przez Mimi0789.

mimi fajna ta biała:) jaki jest przód?

niezweryfikowana

Kiecki juz wysprzedawąłam wszystki wiec nieaktualne:)
co tu taka cisza:) Dzis skompletowłąam całkiem stój dla mojje myszki na urodzinki oto i on:)

Zmieniany 5 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-21 22:13 przez Mimi0789.

te stroje dla dziewczynek są po prostu śliczne :) a chłopaka to nie wiadomo jak ubrać, mój założy zwykłe jeansy i koszule,

Mój syn chyba pierwszy w kolejce do imprezy urodzinowej :) my świętujemy już w tę sobotę więc przygotowania już niedługo ruszają :)

Ilona śliczna ta spódnica:)
tylko ten tiul pewnie taki sztywny jest??
Creed czekamy w takim razie na relacje :D
My roczek robimy 9 listopada :)

niezweryfikowana

Milena - wlasnie mieciutki ten tiul , wcale nie sztywny, bardzo jestem zadowolona, ja zamówiłam u tej "kreatywnie zakręconej na face" . my tez 9 robimy:) wiec swietujemy w ten sam dzien:)

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Domiś urodzinki ma 1 listopada ale ze względu na święto robimy 2 listopada :)
mimi piękny zestaw :)
Dominik będzie miał założone jeansy i koszulę

mimi śliczne to wszystko :)

my też w tą sobotę robimy... ale jestem wściekła.. u mnie nikt nigdzie nie robi takich ładnych tortów ;/ masakra jakaś.. kobiety w cukierniach były w szoku jak im fotki tortów pokazywałam... mogę zamówić tylko zwykły z bitą śmietaną i dodatkowo zdjęcie.. albo tarta i na to świeczka z jedynką.. ehhh nie wiem co lepsze.... chciałabym zrobić sama ale ja nie mam zielonego pojęcia o pieczeniu a co dopiero zrobić torta.
Z ozdobami to samo... świętują bardziej narodziny i urodziny- 16, 18, 21 i 50, a roczek to tak o... z ledwością baloniki z jedynkami znalazłam. Jeszcze soboty nie ma a ja mam już dość. Teraz przynajmniej jestem uświadomiona i za rok pozamawiam wszystko z allegro i będzie spokój.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 5/5

Mimi a ile zapłacilaś za tą spódniczkę? i jedynkę na bodziaku z czego robiłaś?

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

karolina to zamów tort ze zdjęciem ja też mam problem bo i u nas robią zwykłe torty śmietankowe i jedynie mogą być ozdobione figurkami z lukru ale ja takiego nie chcę albo właśnie takie płatki są z postaciami z bajek lub zdjęcie dziecka,jest jeszcze dziewczyna która robi fajne torty ale ja nie wiem do końca jak ona je robi czy będą smaczne i nie wiem czy ryzykować i kupować u niej tort 1,5 kg za 85 zł :(

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 5/5

Mimi a ta spódniczka ma podszewkę czy to sam tiul? bo mi moja zamówiona przyszła ale jest właśnie koszmarnie sztywna plus jakość wykonania pozostawia dużo do życzenia i ją oddaje dlatego szukam kolejnej.

niezweryfikowana

Nie ma podszewki jest to sam tiul, ale mnie nie przeszkadza kompletnie ze nie ma potrzewki bo własciwie nie jest potrzebna:) i tiul naprawde bardzo bardzo mięciutki.
Podeślę ci na face stronke tej babeczki zaraz.

Karolina to świętujemy razem :)

Ja właściwie też nie za dużo piekę placków ale z mojego niewielkiego doświadczenia wynika, że tort to jeden z prostszych z placków, wystarczy znaleść konkretny przepis i znać kilka "tricków" które można znaleść w necie (albo spytać mamy).

Mam nadzieje że wszystko wyjdzie tak jak planuje, jutro pieke biszkopty, w piątek już mam nadzieje mieć gotowy tort, jak coś pójdzie nie tak w sobote rano lece w miasto do cukierni :P (oby nie)

a co do tych opłatków ze zdjęciami dzieci wydaje mi się troche drasyczne- kroić nożem twarz własnego dziecka a później ją zjadać... ale to może tylko ja jestem dziwna.

Baloniki z jedynkami znalazłam... za 1,20 za sztukę... kradzież w biały dzień i to jeszcze legalnie :P mnie przysłali z bobovity prezent na roczek i właśnie tam balonik z jedynką był :) ja kupuje zwykłe- ewentualnie sama napisze jedynke-zobacze jak to będzie wyglądało i podejme decyzje.

niezweryfikowana

DZIEWCZYNY DAJECIE JUZ MLEKO KROWIE DZIECIOM??

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Czy mogę liczyć na szczęście - ciąża .