gorący temat
Prezent urodzinowy dla męża. Szukam
dzisiaj o 14:51
dzisiaj o 13:31
Poszukuje dobrego przewodnika po Sri Lance
dzisiaj o 11:49
dzisiaj o 10:05
Która kancelaria pomoże przy uzyskaniu odszkodowania
dzisiaj o 9:33
7.05 o 22:15
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
27.01 o 19:01
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
9.07 o 2:34
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
Dziewczyny jakby któras chciała mam na sprzedaż sukieneczki nowe 2 szare i jedną biała identyczne jak na fotce tylko szara ma jeszcze kieszonki na ukos z ekoskórki na przodzie 2 szare S/M jedna oraz jedna L/XL oraz 1 biała S/M
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-19 08:05 przez Mimi0789.
mimi fajna ta biała jaki jest przód?
Re: Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
Kiecki juz wysprzedawąłam wszystki wiec nieaktualne
co tu taka cisza Dzis skompletowłąam całkiem stój dla mojje myszki na urodzinki oto i on
Zmieniany 5 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-21 22:13 przez Mimi0789.
te stroje dla dziewczynek są po prostu śliczne a chłopaka to nie wiadomo jak ubrać, mój założy zwykłe jeansy i koszule,
Mój syn chyba pierwszy w kolejce do imprezy urodzinowej my świętujemy już w tę sobotę więc przygotowania już niedługo ruszają
Ilona śliczna ta spódnica
tylko ten tiul pewnie taki sztywny jest??
Creed czekamy w takim razie na relacje
My roczek robimy 9 listopada
Milena - wlasnie mieciutki ten tiul , wcale nie sztywny, bardzo jestem zadowolona, ja zamówiłam u tej "kreatywnie zakręconej na face" . my tez 9 robimy wiec swietujemy w ten sam dzien
Domiś urodzinki ma 1 listopada ale ze względu na święto robimy 2 listopada
mimi piękny zestaw
Dominik będzie miał założone jeansy i koszulę
mimi śliczne to wszystko
my też w tą sobotę robimy... ale jestem wściekła.. u mnie nikt nigdzie nie robi takich ładnych tortów ;/ masakra jakaś.. kobiety w cukierniach były w szoku jak im fotki tortów pokazywałam... mogę zamówić tylko zwykły z bitą śmietaną i dodatkowo zdjęcie.. albo tarta i na to świeczka z jedynką.. ehhh nie wiem co lepsze.... chciałabym zrobić sama ale ja nie mam zielonego pojęcia o pieczeniu a co dopiero zrobić torta.
Z ozdobami to samo... świętują bardziej narodziny i urodziny- 16, 18, 21 i 50, a roczek to tak o... z ledwością baloniki z jedynkami znalazłam. Jeszcze soboty nie ma a ja mam już dość. Teraz przynajmniej jestem uświadomiona i za rok pozamawiam wszystko z allegro i będzie spokój.
Mimi a ile zapłacilaś za tą spódniczkę? i jedynkę na bodziaku z czego robiłaś?
karolina to zamów tort ze zdjęciem ja też mam problem bo i u nas robią zwykłe torty śmietankowe i jedynie mogą być ozdobione figurkami z lukru ale ja takiego nie chcę albo właśnie takie płatki są z postaciami z bajek lub zdjęcie dziecka,jest jeszcze dziewczyna która robi fajne torty ale ja nie wiem do końca jak ona je robi czy będą smaczne i nie wiem czy ryzykować i kupować u niej tort 1,5 kg za 85 zł
35 zł spódniczka + 10 zl opaska (znalażłam na necie zdjecie takiej opaski jak chce i babeczka mi zrobiła identyczna do spodniczki) + 6 zł przesyłka i wyniosło mnie razem 51 zł, a jedynke na bodziaku zrobilam z takiej zwykłej opaski kupionej w tesco http://www.google.pl/imgres?start=284&biw=1280&bih=885&tbm=isch&tbnid=11uFwqWUaWCfbM:&imgrefurl=http://tablica.pl/oferta/opaska-opaski-elastyczne-dla-dzieci-kolory-kwiatki-kwiat-ID3EDUd.html&docid=ikEUhaMb-w_H0M&imgurl=http://img09.tablica.pl/images_tablicapl/95464453_5_644x461_opaska-opaski-elastyczne-dla-dzieci-kolory-kwiatki-kwiat-slaskie.jpg&w=644&h=427&ei=03dmUtm6GOyw4QSp54GoAg&zoom=1&ved=1t:3588,r:97,s:200,i:295&iact=rc&page=11&tbnh=183&tbnw=258&ndsp=29&tx=81&ty=86 o taka tylko bez kwiata , sa rózne kolory w tesco
Mimi a ta spódniczka ma podszewkę czy to sam tiul? bo mi moja zamówiona przyszła ale jest właśnie koszmarnie sztywna plus jakość wykonania pozostawia dużo do życzenia i ją oddaje dlatego szukam kolejnej.
Nie ma podszewki jest to sam tiul, ale mnie nie przeszkadza kompletnie ze nie ma potrzewki bo własciwie nie jest potrzebna i tiul naprawde bardzo bardzo mięciutki.
Podeślę ci na face stronke tej babeczki zaraz.
Karolina to świętujemy razem
Ja właściwie też nie za dużo piekę placków ale z mojego niewielkiego doświadczenia wynika, że tort to jeden z prostszych z placków, wystarczy znaleść konkretny przepis i znać kilka "tricków" które można znaleść w necie (albo spytać mamy).
Mam nadzieje że wszystko wyjdzie tak jak planuje, jutro pieke biszkopty, w piątek już mam nadzieje mieć gotowy tort, jak coś pójdzie nie tak w sobote rano lece w miasto do cukierni (oby nie)
a co do tych opłatków ze zdjęciami dzieci wydaje mi się troche drasyczne- kroić nożem twarz własnego dziecka a później ją zjadać... ale to może tylko ja jestem dziwna.
Baloniki z jedynkami znalazłam... za 1,20 za sztukę... kradzież w biały dzień i to jeszcze legalnie mnie przysłali z bobovity prezent na roczek i właśnie tam balonik z jedynką był ja kupuje zwykłe- ewentualnie sama napisze jedynke-zobacze jak to będzie wyglądało i podejme decyzje.
DZIEWCZYNY DAJECIE JUZ MLEKO KROWIE DZIECIOM??