gorący temat
7 minut temu
Gdzie w Krakowie wykonują okulary progresywne
godzinę temu
wczoraj o 14:49
Szukam firmy budowlanej do realizacji domku działkowego
wczoraj o 14:31
wczoraj o 13:04
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
7.05 o 22:15
27.01 o 19:01
9.07 o 2:34
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
ja mam już jeden na nodze i teraz na nadgarstku będzie
Brunetka ładnie malutka chodzi ja mam nadzieje że mój syn będzie jak najdłużej raczkował bo troche mnie przeraża moment w którym zacznie biegać
mój na widok telefonu cały się trzesie i musi go dostać i rzuca nim jak Twoja córka na filmiku
tak jak mówiłam, spróbowałam upiec tort obłożony masą plastyczną, wyszedł naprawde bardzo ładny (tzn mnie sie podoba) ale nie zrobie takiego na roczek.. ta masa wygląda po prostu super i można z nią wszystko zrobić ale jest niestety niejadalna... tak psuje smak całości, że nie moge podać tego gościom na imprezie... co z tego że ładnie wygląda skoro smakuje okropnie.
zdjecia na szybko robione i sorki za kiepskie swiatlo, tort tez wlasciwie robiony na szybko wiec niezbyt dokladnie i nie skonczony (nie obrobiłam dołu ale to jest tylko kwestia wizualna) no ale chcialam przetestowac mase plastyczna przed impreza.
aha - zrobilam ksiezyc bo chcialam zrobic w miare mały ten torcik - na urodziny zrobie piętrowy obłożony masą śmietanową - bez kombinowania i smaczny
torcik fajny a szczególnie środek apetyczny ale wiem jak te masy smakują są takie sztuczne.
A u nas przez parę dni było nie za ciekawie Domiś gorączkował,miał biegunkę i ciągłe wymioty,byliśmy u lekarza dostał leki i po dwóch dniach mu przeszło na szczęście.
Dziewczyny TKmaxx ie są fajne promocje kupiliśmy małemu kurtkę zimową z 533 zł na 99 zł ale jest rewelacyjna mięciutka,ciepła i przede wszystkim wygodna kupiłam wcześniej małemu kombinezon dwuczęściowy ale on się chowa w porównaniu z ta kurtką jest sztywny a kurteczka jest bardzo miękka.
Creed tort fajny a tej masy nie trzeba jeść przecież...
egrewagra poka kurtke u nas nie ma tkmaxx;/
dziewczyny prosze o glosik na moja corcie w brzuszku,jeszce miesiac nam zostało
https://www.facebook.com/40tygodni/app_719041078110073
creed może zrób masę z pianek, sa lepsze bo smakowe.Torcik naprawdę fajny
egra dobrze że u was już dobrze
U nas też nie za ciekawie , nie dość że moja Klaudia od 2 tygodni nie złapie się mleka, bo jak widzi butlę z mlekiem to tak wrzeszczy że lepiej nie podchodzić, to jeszcze się przeziębiła, dziś w nocy prawie nie spałam, gardło czerwone, a z nosa cieknie jak z kranu.
Ja małej kupiłam płaszczyk z kappahl i botki z zary na zimę, ale myślę nad jeszcze jednymi bucikami z kożuszkiem, są tam takie tenisówki z futrem i emu na twardej podeszwie.
U nas po Nasivinie katar przeszedł na szczęście a też lało jej się z nosa nieźle... do tego tantum werde na gardło.
ja mam już ubranie dla Sandry na roczek. I girlande tylko muszę sznurek znaleźć
Re: Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-15 15:34 przez egrewagra.
Moja od tamtego tygodnia sama zaczynała chodzić a od wczoraj śmiga jak Klaudia Jeszcze nie umie sama podnieść się jak upadnie, ale myśle że kwestia kilku dni
Milena super zestaw skąd masz tą kamizelke? Były w Pepco fajne i tanie bo 20 ł ale od 2 l;/
Ja na zime kupiłam taką kurteczkę z Zary i mam takie kozaczki, myśle że wystarczy. Czape kupiłam jej w H& M taką uszatkę milutką i chciałabym jakiś bladorożowy szalik i czekamy na zimę
Przyszla mit a sukienka na roczek, jest super. Muszę dokupić tylko białe gładkie body pod spód i jakąś opaskę i będzie ok
Blair to brawo dla małej
no i kiecunia fajna
Ja kamizelke kupiłam w lumpie za 4zł ;D z resztą spódnice też za 5zł
łał milena, zazdroszcze. łupy niezłe, jak za darmo
blair no to gratulację dla Kornelki
Moja też już się puszcza i idzie... ale zrobi z 5-6 kroków i dalej na kolanach zasuwa
Ja sie orientowałam u mnie za torcik i dla 10 osób 50 zł niezaleznie od dekoracji jaka sobie wybiore bo nie liczy sie na kg tylko na porcje, a na 20 osób za 70 zł i chyba wezme ten za 70 zł.
Brawo dla Kornelki Blair, i chyba kupiłas tą sama czape co my w h&M taka milusia białą z uszkami sliczna jest.Jednak widze zmieniłas koncepcje bo kiedys pisałas o tych szarych spodniach na roczek, a tu tiulowa kiecka nono,
Ja kurtki nie kupuje na zime bo juz mamy, tesciu kupił 2 w c&a w Niemczech takze oblecimy musze tylko takie spodnie na sanki dokupic i buty i jestesmy gotowe do zimy
Milena- body jednak zmieniłas? skad są?? Ja jeszcze nie zamówiłam tego tutu ale juz do konca tego tygodnia musze zamówic koniecznie.
Moja chodziu tak samo jak twoja Milena 5/6 kroczków i dalej na czworaka
Body te z babeczką też będzie miała ale na zmiane bo na 100% się uwali zaraz...
A te z napisem zamawiałam na allegro i to jest nadruk.