Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

ja mam już jeden na nodze i teraz na nadgarstku będzie :)

Brunetka ładnie malutka chodzi :) ja mam nadzieje że mój syn będzie jak najdłużej raczkował bo troche mnie przeraża moment w którym zacznie biegać :P

mój na widok telefonu cały się trzesie i musi go dostać:P i rzuca nim jak Twoja córka na filmiku :P

tak jak mówiłam, spróbowałam upiec tort obłożony masą plastyczną, wyszedł naprawde bardzo ładny (tzn mnie sie podoba) ale nie zrobie takiego na roczek.. ta masa wygląda po prostu super i można z nią wszystko zrobić ale jest niestety niejadalna... tak psuje smak całości, że nie moge podać tego gościom na imprezie... co z tego że ładnie wygląda skoro smakuje okropnie.

zdjecia na szybko robione i sorki za kiepskie swiatlo, tort tez wlasciwie robiony na szybko wiec niezbyt dokladnie i nie skonczony (nie obrobiłam dołu ale to jest tylko kwestia wizualna) no ale chcialam przetestowac mase plastyczna przed impreza.

aha - zrobilam ksiezyc bo chcialam zrobic w miare mały ten torcik - na urodziny zrobie piętrowy obłożony masą śmietanową - bez kombinowania i smaczny :)

zweryfikowana

torcik fajny a szczególnie środek apetyczny ale wiem jak te masy smakują są takie sztuczne.
A u nas przez parę dni było nie za ciekawie Domiś gorączkował,miał biegunkę i ciągłe wymioty,byliśmy u lekarza dostał leki i po dwóch dniach mu przeszło na szczęście.

Dziewczyny TKmaxx ie są fajne promocje kupiliśmy małemu kurtkę zimową z 533 zł na 99 zł ale jest rewelacyjna mięciutka,ciepła i przede wszystkim wygodna kupiłam wcześniej małemu kombinezon dwuczęściowy ale on się chowa w porównaniu z ta kurtką jest sztywny a kurteczka jest bardzo miękka.

Creed tort fajny a tej masy nie trzeba jeść przecież...

egrewagra poka kurtke:) u nas nie ma tkmaxx;/

zweryfikowana

dziewczyny prosze o glosik na moja corcie w brzuszku,jeszce miesiac nam zostało :D

https://www.facebook.com/40tygodni/app_719041078110073 :)

creed może zrób masę z pianek, sa lepsze bo smakowe.Torcik naprawdę fajny:)
egra dobrze że u was już dobrze:)

U nas też nie za ciekawie , nie dość że moja Klaudia od 2 tygodni nie złapie się mleka, bo jak widzi butlę z mlekiem to tak wrzeszczy że lepiej nie podchodzić, to jeszcze się przeziębiła, dziś w nocy prawie nie spałam, gardło czerwone, a z nosa cieknie jak z kranu.
Ja małej kupiłam płaszczyk z kappahl i botki z zary na zimę, ale myślę nad jeszcze jednymi bucikami z kożuszkiem, są tam takie tenisówki z futrem i emu na twardej podeszwie.

U nas po Nasivinie katar przeszedł na szczęście a też lało jej się z nosa nieźle... do tego tantum werde na gardło.
ja mam już ubranie dla Sandry na roczek. I girlande tylko muszę sznurek znaleźć

zweryfikowana

Kurtka w realu wygląda ładniej jest tak miękka że sama bym do niej wskoczyła :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-15 15:34 przez egrewagra.

Moja od tamtego tygodnia sama zaczynała chodzić a od wczoraj śmiga jak Klaudia:) Jeszcze nie umie sama podnieść się jak upadnie, ale myśle że kwestia kilku dni:)
Milena super zestaw skąd masz tą kamizelke? Były w Pepco fajne i tanie bo 20 ł ale od 2 l;/
Ja na zime kupiłam taką kurteczkę z Zary i mam takie kozaczki, myśle że wystarczy. Czape kupiłam jej w H& M taką uszatkę milutką i chciałabym jakiś bladorożowy szalik i czekamy na zimę:P

Przyszla mit a sukienka na roczek, jest super. Muszę dokupić tylko białe gładkie body pod spód i jakąś opaskę i będzie ok:)

Blair to brawo dla małej :)
no i kiecunia fajna:)
Ja kamizelke kupiłam w lumpie za 4zł ;D z resztą spódnice też za 5zł:D

łał milena, zazdroszcze. łupy niezłe, jak za darmo:)

blair no to gratulację dla Kornelki:)

Moja też już się puszcza i idzie... ale zrobi z 5-6 kroków i dalej na kolanach zasuwa

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

Ja sie orientowałam u mnie za torcik i dla 10 osób 50 zł niezaleznie od dekoracji jaka sobie wybiore bo nie liczy sie na kg tylko na porcje, a na 20 osób za 70 zł i chyba wezme ten za 70 zł.
Brawo dla Kornelki Blair, i chyba kupiłas tą sama czape co my w h&M taka milusia białą z uszkami:) sliczna jest:).Jednak widze zmieniłas koncepcje bo kiedys pisałas o tych szarych spodniach na roczek, a tu tiulowa kiecka nono,

Ja kurtki nie kupuje na zime bo juz mamy, tesciu kupił 2 w c&a w Niemczech :) takze oblecimy musze tylko takie spodnie na sanki dokupic:) i buty i jestesmy gotowe do zimy:)
Milena- body jednak zmieniłas? skad są?? Ja jeszcze nie zamówiłam tego tutu ale juz do konca tego tygodnia musze zamówic koniecznie.
Moja chodziu tak samo jak twoja Milena 5/6 kroczków i dalej na czworaka:)

Body te z babeczką też będzie miała ale na zmiane bo na 100% się uwali zaraz...
A te z napisem zamawiałam na allegro i to jest nadruk.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Ciąża czy nie ciąża :-)