gorący temat
42 minut temu
55 minut temu
godzinę temu
godzinę temu
dzisiaj o 13:16
27.01 o 19:01
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
7.05 o 22:15
9.07 o 2:34
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
Najgorzej jak dziecko choruje... pamiętam jak ja się czułam w trakcie jedynej choroby mojego syna więc szczerze współczuje.
Ja jeszcze korzystam ze spacerówki wózka 3 w 1 i już mi to przeszkadza więc w bliskim czasie chciałabym wymienić ją na typową spacerówkę.
Napiszcie proszę jakie macie wózki spacerowe i czy je polecacie czy raczej nie.
Zawsze przy większych zakupach mam problem, bo jest taki wybór, że nie wiadomo co spełni nasze oczekiwania a głupio by było kupić coś droższego i później żałować. Fotelik wybierałam bardzo długo i na szczęście jestem bardzo z niego zadowolona i mam nadzieje że podobnie będzie z wózkiem. Przypuszczam że tu sprawa będzie trudniejsza... przeglądam je już od jakiegoś tygodnia a nawet nie mam faworyta :/
Creed a czemu zmieniasz spacerówke tamta jest dla Ciebie nie wygodna czy mały wyrósł?? O ile sie nie myle mamy takie same wózki KAPS tylko troche inne modele i ja dalej w niej wożę Marcelke i jestem zadowolona ze spacerówki narazie i nie zamierzam póki co jej zmieniac moja lubi w niej jezdzic i tez nie zniszczyla mi się nic.
Tak, mamy te same wózki a wozisz córcie przodem do kierunku jazdy? Ja mam taki problem że nie widze synka jak woże go przodem do kierunku jazy i mi to przeszkadza. Ten wózek nie ma takiego okienka do podglądania dziecka. A po drugie muszę wnosić ten wózek na piętro, zimą to nie było problemem bo rzadko wychodziłam a teraz wychodzimy codziennie i ciężko mi już go targać.
Dodatkowo w lipcu pojawi się w rodzinie nowy dziudziuś i chciałam udostępnić mój wózek i fotelik do niego bo nie ma sensu żeby szwagierka kupowała następny wózek z gondolą skoro ja mam i moge pożyczyć.
Mały nie wyrósł, dalej jest dobra i też mi się nie zniszczyła. Synek nie narzeka jak jeździmy więc też chyba go lubi
Nie mam ciśnienia jeszcze na nowy ale powoli się rozglądam i tyle tego że sama nie wiem co wybrać.
Ja przodem nie wożę, tylko tyłem póki co woziłam, ale nie wiem czy moj wózek nie ma
okienka... wiesz, ze chyba ma....tak mi się wydaje.Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
My mamy Espiro magic 3. I szczerze nie wyobrażam tachania tej kolumbryny z 3w1.... a ten jest mały lekki i fajnie się prowadzi mimo swoich 3 kółek na śniegu zdał egzamin w sklepach to już w ogóle cud miód no i mała go w miarę lubi bo w tej spacerówce od 3w1 nie chciała za nic siedzieć chyba dla tego że była bardziej zabudowana... Okienko w daszku mam ale jest on praktycznie stale złożony więc nie korzystam z okienka wcale...
mimi to jak Twój wózek ma to okienko to zazdroszcze, bo mój nie ma i żałuje. No i tak jak pisze Milena, ciężko mi go wnosić na piętro a do tego zajmuje mi pół przedpokoju :/
Wszystkie wady tego wózka nie zmieniają faktu że jeżdzi się nim naprawde super, żadne śniegi mu nie straszne i sama przyjemność go prowadzić. No ale niestety musze go zmienić w najbliższym czasie.
Jak wpisuje na allegro to mi wyskakuje wersja czterokołowa tego wózka Espiro magic 3. Nawet fajny, boli tylko cena.. 570 zł, ale jak nie znajde niczego lepszego sprawdzonego to jestem w stanie wydać taką kase na naprawde dobry wózek.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-26 01:25 przez creed.
Creed bo teraz jest nowa wersja 4 kołowa ale kolory w niej mi się nie podobały...
I ja kupiłam używany za 200zl już z wysyłką
No u mnie nie ma tego problemu tachania wózka , bo ja mieszkam w domu jednorodzinnym wiec nie wnosze go na jakies piętro, stoi sobie w korytarzu na dole i nikomu nieprzeszkadza, tak ze no ja nie zmieniam go narazie na pewno. SprawdziłM Creed i mój ma okienko ja mam model troche inny niz Ty bo ja mma KAPS NEO X3, a Ty chyba ten inny troszke.
Mimi ja mam wersje Jazz i moja nie ma okienka :/ jakbym nie musiała go tachać na piętro to też bym jeszcze z niego korzystała.
Ja myślałam raczej o nowym wózku, a może jeszcze ktoś powie jaki ma wózek i czy go poleca?
ja też szukam typowej spacerówki bo ten 2 w 1 owszem jest super,jest wygodny,super się go prowadzi,pokona każdą przeszkodę i ładnie się prezentuje ale co z tego jak dla mnie jest za ciężki i teraz jak się dziennie wychodzi to mam już dość targania go ze schodów a jak włożę zakupy to już w ogóle ciężko chcę kupić typową lekką spacerówkę najważniejsze żeby miała podnóżek,regulowane siedzenie,kosz i była lekka.
Dzięki dziewczyny za pomoc wybrałam się jednak z Dominikiem do lekarza po maść bo miał tak silne odparzenie że aż miał rany i dostał maść robioną kurcze masakra jeszcze takiego odparzenia nigdy nie miał tydzień czasu miał biegunkę za każdym razem myłam pupę wodą i mydłem,smarowałam a mimo to tak go odparzyło na szczęście już ma pupę jak niemowlaczek
ja też jeszcze nie mam spacerówki, ale ostatnio się przeraziłam bo bym wywaliła córkę z tego okropnego wózka 3w1 gdy jezdziła na leżąco to był ok. teraz siedziała tyłem do kierunku jazdy i chciałam odwrócić rączkę i mi przeważyło gdy ją zapinałam, ledwo złapałam wózek bo by Izę normalnie nakrył..:/
Także też szukam spacerówki, jakiejś zwykłej parasolki, zeby dobrze było przewozić ze sobą
shanrada2 to dobrze że miałaś refleks.
Widzę ze nie jestem jedyna poszukująca wózka, macie dziewczyny już jakieś typy? Ja znalazłam coś takiego, na allegro bardzo popularny i w sumie te funkcje co mnie interesują to ma
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-ritmo-euro-cart-folia-pokrowiec-i3965773446.html
ale sama nie jestem jeszcze przekonana bo go nigdy nie widziałam na żywo.
Ja mam wózek z Coneco i jestem zadowolona, ale to starszy typ bo po siostrzeńcu także nawet na allegro takich nie widzę. z tymże ja mam go tylko w domu (córka usypia mi w wózku) a na dwór mam typową parasolkę leciutką. Z wózka spacerowego z tego 3 w 1 korzystałam z miesiąc, mój był strasznie niewygodny.
widzę temat wózków poruszony, ja się naoglądałam, naszukałam. Chciałam używany ale ile ludzi tyle opinii. Na końcu kupiliśmy w baardzo okazyjnej cenie Graco Mirage. Prezentuje się fajnie ale jazda fatalna. Po mieście nadal jeździmy naszym kochanym 3w1 i tak zostanie. Mąż wygospodarował skrytkę pod schodami wiec nie musze go taszczyć do domu W tej spacerówce zero amortyzacji, paskudnie się prowadzi.
Blair też właśnie zwróciłam uwagę na Graco ze względu na fajny wygląd, na szczęście czytam dużo opinii ludzi o konkretnych modelach dlatego wyczytałam że nie jest taki fajny w praktyce. Dobrze że chociaż okazyjnie kupiłaś bo jakbyś kupiła taki nowy to szkoda by było. Właśnie dlatego ja jak głupia w każdej wolnej chwili czytam opinie o tych wózkach, znalazłam już 4 które chcę obejrzeć, pojadę do Kielc do sklepu w którym są te 4 modele które mnie interesują.
http://allegro.pl/wozek-caretero-monaco-2013-folia-pokrowiec-kolory-i3984157522.html
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-euro-cart-ritmo-folia-najtaniej-i3980433466.html
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-caretero-alfa-gratis-folia-2014-i3993981853.html
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-lira-4-euro-cart-2013-kurier-i3982696926.html