Obecnie rozmawiamy o:

Randki Jastarnia

gorący temat

Ważny temat

wczoraj o 22:20

Randki Ulanów

wczoraj o 14:56

Randki Łęknica

wczoraj o 14:42

Randki Pieszyce

wczoraj o 14:33

zakupy internetowe

wczoraj o 14:15

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

A moja niunia dzisiaj kończy roczek:) Jak to szybko zleciało. I oby zima też szybko zleciała:D
Imprezkę robię dopiero 30 listopada, bo teraz mam cały czas zjazdy na studiach:/ wczoraj symbolicznie był tort i dmuchanie świeczki

Dziewczyny my już po roczku- urodzinki odbyły się dzień wcześniej bo 10.11 i cale szczęście bo teraz wszyscy przechodzimy grypę. Wszystko co zaplanowałam fajnie wyszło a co najważniejsze Miłoszek był zadowolony i uśmiechnięty. Przesyłam parę fotek oraz życzenia dla waszych pociech czyli naszego Listopadowego kochaniutkiego grona.

ingrid świetnie wyglądał Twój mały, ale przystojniak;)

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 5/5

moja niunia dzisiaj kończy roczek :) impreza była w sobotę, wczoraj skończyłam sprzątać, ale wszystko było super, na imprezie Ada zrobiła swoje pierwsze samodzielne kroczki, jeszcze woli za rączkę, ale satysfakcja jest że roczek przedreptała a się nie spodziewałam nawet.
dorzucam kilka zdjęć.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Śliczne zdjęcia Miłoszek wyglądał bardzo elegancko,mały przystojniak a Ada to śliczna mała panienka :)

wszystkie dzieciaczki wyglądały prześlicznie w dniu swojego święta:)
forum nam znów odżyło:)Piszcie wiecej i częsciej:)
My tort z mamą robiłyśmy same, zrobiłam tą masę ale nie miałam barwników i mąż kupił jasno rożowe i niezbyt wyszły wiec obłozylysmy w koło rurkami:) Ni wyszedł może tak pięknie jak te w tylu angielskim ale był bardzo smaczny, mama zrobiła trzy masy:cytrynową z mascarpone, krówkową i owoce leśne:)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-20 18:12 przez BlairWithProjekt.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

super, ze wszystkie dzieciaczki miału udany roczek:) 100 latek:) slicznie wyglądają wszystkie:) buziaczki
Jollcia - i jak zadowolona jestes ze spodniczki? widze ze Adusia slicznie sie prezentowała:) opaske tez zamawiałas u niej wkoncu??Ja mam nadzieje ze mojej małej spodniczke jeszcze gdzies wykorzystam:)
Moja Marcelka juz biega jak szalona, czasem nie moge nadazyc za nia, teraz mi sie zaczelo dopiero;p

Wszystkie dzieciaczki cudne i wszystkie torty na pewno były pyszne:)
Jeszcze jakiś dzieciaczek został czy już wszystkie roczki mają za sobą??

Moja też biega jak szalona. Wczoraj w tesco wszystko ściągała z półek :D

Dziewczyny macie rację każdy bąbelek wyglądał uroczo a i 1 urodzinki były wspaniałe bo każda z Nas dołożyła wszelakich starań

Nie potrafię w to uwierzyć że nasze Aniołeczki mają już roczek- pamiętam jeszcze jak wyglądał listopad 2012r.

Nasz Igorek już coraz odważniej bo za rączkę jedną da się poprowadzić :)Widzę ,że trenuje ale i tak bezpieczniej czuje się na czterech:)

Mam pytanie do Was -Jakie macie foteliki do samochodu ?
Ja muszę zmienić już i nie wiem na jaki :(
Jakie są Wasze opinie chcialabym taki z regulowanym oparciem ale najważniejsza jest wygoda jazdy dla dziecka bo dużo jeździmy.
Lepiej taki do 25kg czy już do 36kg?
Co radzicie?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

My kupilismy wkoncu w tamtym tygodniu po wielu namysłach (myslelismy az pól roku);p caretero diablo xl+,9-36 , bardzo popularny fotelik na all, według mnie jest bardzo fajny, no długo wnim nie jezdziła jeszcze bo niewiele go ma:) ale juz 4 razy jechała i sprawdził sie super nie płakała nic rozglądała sie i wygodnie jej nie to co to koszmarne nosidełko z wielofunkcyjnego wózka, ja widze ogromna róznice:) i co najlepsze ma regulowane oparcie oraz rebgulowany zagłowek https://www.google.pl/search?q=caretero+diablo+xl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=reyNUpHBCsK2hQeioYGABg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=666#facrc=_&imgdii=_&imgrc=4ly19M-DySFQCM%3A%3BIqKVE7vDJlcrJM%3Bhttp%253A%252F%252Fm2.agitomedia.pl%252Fimage%252F700x700%252F0%252Ffoteliki-samochodowe-i-akcesoria%252Fcaretero-diablo-xl-grafitowy-2013.1251541.2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.agito.pl%252Ffotelik-samochodowy-caretero-diablo-xl-grafitowy-2013-2504-695311.html%3B579%3B700 to dokladnie ten fotelik i kolor ten sam

Ja nie polecam fotelika 9-36. Nie jest on przystosowany dla starszych dzieci niestety. Taka prawda i nikt mi nie wmówi że to co jest dobre dla dziecka rocznego czy 2 letniego będzie też dobre dla 5 latka.
Tak samo jak potem z poddupnikami. One są tylko dla mnie anty mandatem bo w żaden sposób dziecka nie chronią w czasie wypadku. Tyle ile się już nasłuchałam o fotelikach to mogła bym w sklepie z fotelikami pracować. Ja mam maxi cosi axiss i jak dla mnie fajny bardzo. Drogi ale życie ułatwia bardzo. Jednak jakbym miała teraz kupować fotel brała bym 9-18 tyłem do kierunku jazdy w 100%.

My mamy Maxi Cosi Priori XP.Bardzo fajny, Kornelka też mega zadowolona:)
Tak jak wcześniej nie lubiła jeździć, tak teraz podroż jest przyjemna bo nie marudzi:)

zgadzam się z opinią ze 9-36kg to tak naprawdę do wszystkiego i do niczego.
Zwłaszcza jak się poczyta opinie i przeprowadzane testy i poogląda filmy a przecież najważniejsze jest bezpieczeństwo malucha.
My po długich namysłach i poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na maxi cosi tobi 9-18kg Miłoszek czuje się w nim bardzo dobrze a i regulacja jest stopniowa więc jak zaśnie to można go przechylić :-)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Jakie jest wasze zdanie ?