gorący temat
wczoraj o 17:43
wczoraj o 14:55
wczoraj o 14:29
wczoraj o 12:19
wczoraj o 11:35
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
7.05 o 22:15
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
27.01 o 19:01
9.07 o 2:34
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
creed mojej wyszły 4-ki na dole i u góry na raz, to sa tez większe zęby, jest nie do zniesienia wszystko gryzie placze non stop, tylko na rękach wisi, no i po raz pierwszy ma biegukę przy ząbkowaniu
jak tam wasze przygotowania do imprez???? bo ja już padnięta jestem
Ja ledwo zyje;/ latam jak szalona;/ nie mam czasu na nic dopiero teraz znalazłam chwilke zeby wejsc, jutro wielki dzien
No i my po imprezie i po sesji. Teściowa klase pokazała jak zwykle i nie przyszła. Powiedziałam jej żeby ten prezent se w dupę wsadziła. Chce to ja będę jeszcze bardziej wredna niż ona a potrafię.
Ale przynajmniej nikt nie musiał oglądać jej fochów.
Ogólnie było bardzo fajnie. No i w związku z tym ze nie mam jak teraz pozmniejszać tych zdjęć itd to wstawiam zdjęcia z roczku na bloga
http://www.photoblog.pl/milenka/161131673/impreza-roczkowa.html
Milena mówiłam Ci, ze tak będzie, ze się obrazi, standartowe zachowanie tesciowych.Ale co gorsza Ty mieszkasz z nią i bedziesz musiała znosic ja, serio jej powiedziałas zeby se w dupe wsadzila prezent?? Dobrze zrobiłas, jesli ma jakies ale do ciebie to niech to sie na dziecku nie odbija bo przeciez to był dziecka roczek nie Twój. Moja o dziwo nie odstawiła zadnego spektaklu a przewaznie przed jakas impreza mnie potrafiła tak wkurwić, ze wszystko zepsuła, ale na szczescie tego dnia nie ufff, ale nie pomogła mi w niczym , wszystko robiłam sama, po imprezie tez sprzatąłam sama a ta sie rozłozyła i poszła spac, a nie sorry pomogła pfff oskrobała tylko ziemniaki.
U nas wszystko się udało na roczku, Marcelinak z prezentów bardzo zadowolona, ja sie narobiłam jedzenia ale wszystkim smakowalo, tort był pyszny kazdy chwalił, także super
dodaje kilka zdjęć
Sandra i Marcelinka piękne dziewczynki
Czyste mamusie)
Mój jest raczej grzeczny dyskutuje tylko jak mu czegoś niepozwalam.Wie co to znaczy wymuszać!
Ale za to jak ida mu zęby to jest masakra ...chory był i skończyło sie na antybiotyku bo poszło mu na gardło:///
Wtedy to taka maruda że szok
Wychodzą mu dwójki do góry dwie na raz.
Pocieszam się że ogólnie jest grzeczniejszy od swojej kuzynki która ma 2 lata i jest jej wszędzie pełno robi za 5 chłopaków.
My też już po roczku, narobiłam się jak bąk, że w poniedziałak ledwo się czołgałam Torta robiłam sama i powiem że jestem zadowolona jak na pierwszy raz z lukrem plastycznym.
Brunetka tort super ci wyszedł:0 mozesz spokojnie pracowac w tym biznesie rewelacja a co tam wasze maluchy dostały??
mimi dzięki, teraz jak bym robiła jeszcze ra to bym go jeszcze lepiej dopieściła moja młoda dostała zabawki interaktywne no i kasy uzbierała 1100 zł
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-14 12:08 przez brunettka22.
super dziewczyny wyglądały i Marcelinka i Klaudusia Laseczki jak się patrzy
Brunetka mogłabyś zdradzić jak robiłaś tą masę, ile pianek potrzebowałąś itp
Mam zamiar w czwartek robic, mama robi tort a ja chce masę plastyczną i szukam dobrego przepisu żeby za słodka nie była...
blair ja robiłam zwykłą, bo z pianek mi się przypalała i śmierdziała ta masa, ale brałam całe opakowanie dokładnie 350 g ale powiem ci jedno że one wszystkie są strasznie słodkie bo jakby nie było to jest tam sam cukier puder
Brunettka tort rewelacja masz talent a co miałaś w tych małych pudełeczkach?
Dominik dostał 300,- kurtke zimowa,zabawke edukacyjna i slodycze
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-14 11:58 przez egrewagra.
Brunetka mała wyglądala cudownie!! spódniczka cudna a koszula marzenie (gdzie kupiłaś??)
Tort przepiękny!! no i ile kasy zgarnęła
milenka dzięki koszula zara a cekiny ja przyszywałam
tak myślałam pięknie wyszło