Obecnie rozmawiamy o:

Randki Odolanów

gorący temat

Malowanie

wczoraj o 17:43

Randki Czechowice Dziedzice

wczoraj o 14:55

Randki Dobre Miasto

wczoraj o 14:29

skierowanie na badania

wczoraj o 12:19

Prezenty w firmie

wczoraj o 11:35

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

creed mojej wyszły 4-ki na dole i u góry na raz, to sa tez większe zęby, jest nie do zniesienia wszystko gryzie placze non stop, tylko na rękach wisi, no i po raz pierwszy ma biegukę przy ząbkowaniu:(

jak tam wasze przygotowania do imprez???? bo ja już padnięta jestem

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

Ja ledwo zyje;/ latam jak szalona;/ nie mam czasu na nic dopiero teraz znalazłam chwilke zeby wejsc, jutro wielki dzien:)

No i my po imprezie i po sesji. Teściowa klase pokazała jak zwykle i nie przyszła. Powiedziałam jej żeby ten prezent se w dupę wsadziła. Chce to ja będę jeszcze bardziej wredna niż ona a potrafię.

Ale przynajmniej nikt nie musiał oglądać jej fochów.
Ogólnie było bardzo fajnie. No i w związku z tym ze nie mam jak teraz pozmniejszać tych zdjęć itd to wstawiam zdjęcia z roczku na bloga
http://www.photoblog.pl/milenka/161131673/impreza-roczkowa.html

niezweryfikowana

Milena mówiłam Ci, ze tak będzie, ze się obrazi, standartowe zachowanie tesciowych.Ale co gorsza Ty mieszkasz z nią i bedziesz musiała znosic ja, serio jej powiedziałas zeby se w dupe wsadzila prezent?? Dobrze zrobiłas, jesli ma jakies ale do ciebie to niech to sie na dziecku nie odbija bo przeciez to był dziecka roczek nie Twój. Moja o dziwo nie odstawiła zadnego spektaklu a przewaznie przed jakas impreza mnie potrafiła tak wkurwić, ze wszystko zepsuła, ale na szczescie tego dnia nie:) ufff, ale nie pomogła mi w niczym , wszystko robiłam sama, po imprezie tez sprzatąłam sama a ta sie rozłozyła i poszła spac, a nie sorry pomogła pfff oskrobała tylko ziemniaki.

U nas wszystko się udało na roczku, Marcelinak z prezentów bardzo zadowolona, ja sie narobiłam jedzenia ale wszystkim smakowalo, tort był pyszny kazdy chwalił, także super:)
dodaje kilka zdjęć:)

Sandra i Marcelinka piękne dziewczynki:)
Czyste mamusie:))

Mój jest raczej grzeczny dyskutuje tylko jak mu czegoś niepozwalam.Wie co to znaczy wymuszać!
Ale za to jak ida mu zęby to jest masakra ...chory był i skończyło sie na antybiotyku bo poszło mu na gardło:///
Wtedy to taka maruda że szok:(
Wychodzą mu dwójki do góry dwie na raz.
Pocieszam się że ogólnie jest grzeczniejszy od swojej kuzynki która ma 2 lata i jest jej wszędzie pełno robi za 5 chłopaków.

My też już po roczku, narobiłam się jak bąk, że w poniedziałak ledwo się czołgałam:) Torta robiłam sama i powiem że jestem zadowolona jak na pierwszy raz z lukrem plastycznym.

niezweryfikowana

Brunetka tort super ci wyszedł:0 mozesz spokojnie pracowac w tym biznesie:) rewelacja:) a co tam wasze maluchy dostały??

mimi dzięki, teraz jak bym robiła jeszcze ra to bym go jeszcze lepiej dopieściła:) moja młoda dostała zabawki interaktywne no i kasy uzbierała 1100 zł:)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-14 12:08 przez brunettka22.

super dziewczyny wyglądały i Marcelinka i Klaudusia:) Laseczki jak się patrzy
Brunetka mogłabyś zdradzić jak robiłaś tą masę, ile pianek potrzebowałąś itp
Mam zamiar w czwartek robic, mama robi tort a ja chce masę plastyczną i szukam dobrego przepisu żeby za słodka nie była...

blair ja robiłam zwykłą, bo z pianek mi się przypalała i śmierdziała ta masa, ale brałam całe opakowanie dokładnie 350 g ale powiem ci jedno że one wszystkie są strasznie słodkie:) bo jakby nie było to jest tam sam cukier puder ;)

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Brunettka tort rewelacja masz talent :) a co miałaś w tych małych pudełeczkach?
Dominik dostał 300,- kurtke zimowa,zabawke edukacyjna i slodycze

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-14 11:58 przez egrewagra.

egra w tych pudełeczkach były cukierasy;) takie oto

Brunetka mała wyglądala cudownie!! spódniczka cudna a koszula marzenie (gdzie kupiłaś??:D)
Tort przepiękny!! no i ile kasy zgarnęła:)

milenka dzięki:) koszula zara a cekiny ja przyszywałam:)

tak myślałam:) pięknie wyszło:)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

SŁODKIE MAMY:)