Poszukuje dobrego przewodnika po Sri Lance
gorący temat
Prezent urodzinowy dla męża. Szukam
dzisiaj o 14:51
dzisiaj o 13:31
dzisiaj o 12:38
dzisiaj o 10:05
Która kancelaria pomoże przy uzyskaniu odszkodowania
dzisiaj o 9:33
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
7.05 o 22:15
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
27.01 o 19:01
9.07 o 2:34
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
no chyba tak zrobie, dla nas po ciastku i tyle...
jeszcze licze na to ze uda się może kiedyś chociaż dla moich rodziców coś zrobić, no ale to zależy od wielu rzeczy. Dzieki dziewczyny za pocieszenie
Nerwus- wiesz to ma byc fajny dzien dla waszego synka więc zorganizujcie cos dla niego po prostu
coś dla niego też na pewno będzie ale to w inny dzień zupełnie.
Dzis mija rok jak o tej godzinie rok temu lezalam w lozku i skurcze liczylam a o 5 rano urodzil sie Domis kurcze tak milo wspominam ten czas :-)
Sto lat dla Domisia
Wszystkiego najlepszego Domiś!
ehh ja pamiętam jak rok temu już marzyłam żeby urodzić...
sto lat Dominisiu! Ale ten czas szybko zleciał jeszcze niedawno byłyśmy w ciąży a tu już roczek stuknął
Mimi to raczej nie endometrioza bo ja takich objawów nie mam. Żadnych zgrubień w tej bliźnie nie mam, jedynie jak coś podźwigam albo raczej kogoś to wtedy ta blizna jest nabrzmiała i boli nawet przy dotyku. Moze to od wysiłku, no ale wy mi tu piszecie ze tego nie czujecie :| chyba po tym weekendzie się przejdę do gina bo coś za często to boli.
Wszystkiego najlepszego Rok strzelił nie wiadomo kiedy, strasznie szybko ten czas mija, my z mężem wczoraj wspomiliśmy te wydarzenia sprzed roku i oglądalismy filmiki i zdjęcia jak synek był malutki )))
To fakt piekny czas był rok temu, ja miło wspominam poród i to oczekiwanie na córcie, nawet skurcze wspominam miło;Dnie moge uwierzyc ze to juz rok;D
Monika- wiesz w sumie kazda z nas dzwiga te małe klocki hehe i nas nie boli takze warto to jeszcze skonsultowac.
Dziewczyny te które juz miały imprezki roczkowe dawac foty;D
Dziękujemy za życzenia
Mimi ja też miło wspominam poród i te oczekiwanie to były piękne chwile
a co do imprezki to robimy w sobotę więc wstawię fotki na pewno
dziewczyny te podstawowe szczepienia po ukończonym roku mają być wykonane po 12 miesiącu czy w 13/14 miesiącu?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-03 15:14 przez egrewagra.
Ja mam napisane nastepna szczepionka przełom grudnia stycznia czyli 13/14 miesiac. Egra u nas tez w sobote imprezka:0 duzo nas imprezuje na weekendzie bo nasze maluchy i Sndra, i nie wiem kto tam jeszcze?
My mamy szczepienie 14 listopada czyli 1 dzień po urodzinach...
U mnie plan na tort sie zmienił i będzie karuzela chyba o ile nic innego po drodze nie wypadnie
Hej no i zaczął się nasz listopadowy miesiąc życzę wszystkim dzieciakom wszystkiego najlepszego
Ja ostanio wspominałam z narzeczonym jak to fajnie było w ciąży spałam ile chciałam i ogólnie to dobrze ciąże znosiłam. Gorzej z porodem
Poza tym moja mała na 11miesiecy postawiła pierwsze kroczki, a teraz już sama chodzi po całym domu, jeszcze powolutku ale już coraz lepiej.
Ja roczek niestety bedę robić 30 listopada, chociaż moja Iza urodziła się 19... a to dlatego że teraz na studiach dowalili nam zjazdy co tydzień (pt,sb,nd)do konca miesiaca i nie bede miala czasu przygotowac imprezy.
A szkoda bo już sie nie mogę doczekać
Mnie tłumaczyła pieegniarka ZE NAJLEPIEJ Z TĄ SZCZEPIONKA OSTATNIĄ lepiej poczekac, dlatego ,że lepiej znosza ją starsze dzieci, wszczepiaja 3 żywe wirusy podkreslam zywe nie uspione ODRA ŚWINKA I RÓZYCZKA w jednym wkłuciu i nawiecej powikłan jest po tej szczepionce poza tym dzieci baaardzo zle ja znosza i czesto w przeciagu 2 tygodni po choruja na którys z tych wirusów . Dlatego ja bede odwlekac ta szczepionek najdłuzej jak sie da,
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-11-04 11:42 przez Mimi0789.