gorący temat
godzinę temu
Jakie pizze i w jakich pizzeriach?
dzisiaj o 11:18
dzisiaj o 10:58
dzisiaj o 10:56
dzisiaj o 10:53
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
9.07 o 2:34
27.01 o 19:01
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
7.05 o 22:15
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
Karolina wszystkiego najlepszego dla synka
Pianki nabijałam na słomki - super się prezentowały na stole i zainteresowanie gości było spore tylko raczej nie sypcie za dużo posypki cukrowej - za bardzo trzeszczy pod zębami :p
przepis był napisany na paczce od pianek jojo marshmallow kupiłam je bo Milena mówiła że masa z pianek jest smaczniejsza niż z cukru pudru ale już nie miałam czasu żeby testować, a tak na żywioł nie chciałam iść, więc do tortu zrobiłam zwykłą mase plastyczna z cukru pudru i glukozy a pianki zrobiłam tak jak pisało na opakowaniu.
Z przystawek zrobiłam jeszcze koreczki które nabiłam na jabłko i wyglądały jak jeżyki, ale nie mam zdjęcia niestety. fotka pierwsza z brzegu z neta
creed sto lat dla Tymonka! Ślicznie wszystko przygotowałaś
karolina sto lat dla Olinka! Tort świetny!
Ilona mój Ancio mleko krowie pije już od dwóch miesiecy na początku rozrabiałam na pól z woda teraz jak mu robię to dolewam trochę wody resztę mleka i praktycznie robię wszystko na takim mleku. Owsiankę, ryz, mannę, kluseczki lane, budyń itd...
Ja imprezę robię teraz w niedziele, początkowo miało być w sobotę ale dziadek idzie na nockę i przełożyliśmy na niedziele. Próby z tortem już były barwniki wypróbowane mam nadzieje ze w ostatniej chwili nic się nie zepsuje tez zrobię jakieś koreczki i inne duperelki
dziewczyny które miały cc mam pytanko?? czy boli was jeszcze ta rana??
Karola sto lat dla Olinka powiem ci że tort wygląda baardzo ładnie
Ja będę zamawiać tort ombre z falbanek cały
Z prezentów na pewno mała dostanie jakiś jeździk, skoczka zebre z fp, sanki ze śpiworkiem, garnuszek na klocuszek i nie wiem co jeszcze.
Ja muszę kupić jeszcze balony, jakiś sznurek do tej girlandy albo wstążkę w kwiaciarni kupię. Świeczki z 1 nie będzie... będzie ta 1 która zrobiłam a do tego kupię taką małą zwykłą świeczkę która gra sto lat
Monika ja miałam cc ale nic mnie nie boli... ogólnie blizny nawet już mi prawie nie widać..
Mimi zamówiłam spódnicę, ale jeszcze do mnie idzie
wszystkiego naj dla chłopaków, pomysł z piankami ja też na pewno wykorzystam my imprezujemy 16 listopada i powoli mam zamiar zacząć próbować coś z tortem działać, ale sama jeszcze nie mam pomysłu jaki chce i jak mi on wyjdzie.
Ja mojej małej kupiłam jeździk z kubusiem puchatkiem, w realu były w promocji to wzięłam, a jest o tyle fajny że niziutki i łobuziara już się nauczyła odpychać tylko czasami zapomina żeby trzymać kierownicę przy okazji.
A z prezentów to dostaniemy chyba ciuchów najwięcej, zabawek ma dużo to tylko kostkę interaktywną ma jej moja siostra kupić, a ze strony mojego męża to się cudów nie spodziewam bo oni po 20 zł prezenty kupują to wszyscy może by się musieli złożyć i i tak na skoczka z fp by nie zebrali
Monika rany to juz dawno nie maewentualnie blizna po cc, mnie nie boli, ale troche mi ją widac jeszcze;/. a Ciebie boli? jakos mocno? z tego co mnie uprzedzała ginka na wizycie zaraz tej po połogu to ta blizna moze bolec pozniej na zmiane pogody na przykład no i tak juz moze byc zawsze, no i ze to meijsce moze byc zdretwiałe takie bez czucia az do roku.
Jollcia jaki kolor wkoncu wziełas? opaseczke tez?Widziałam te jezdziki w realu no fajne fajne i faktycznie nie drogie
Ja jeszcze sie dowiedziałam ze moja sis planuej kupic bujanego hello kitty LOL;Pciekawe jak moje dziecko na to zareaguje a moi rodzice stoliczek edukacyjny. tak sobie teraz mysle gdzie to wszystko będe trzymac wkoncu zasypiemy sie tymi zabawkami
wzięłam różową z tych ciemniejszych, bez opaski bo opaskę zrobię sama chyba a jak nie to będzie bez.
Moja Ada uwielbia stoliczki (mamy taki jak Milena ze smily play i z fisher price), w sumie tylko nimi by się bawiła jak nie czyta książek, jeszcze lubi garnuszek na klocuszek właśnie i świnkę skarbonkę a reszta zabawek leży, dlatego wolę już jej nie dokładać do kolekcji, ale fajnie że wasze dzieciaczki dostaną tyle zabawek, będzie radocha
a u nas nie będzie roczku nikt nie da rady przyjechać, zresztą to zaraz po wszystkich świętych, znajomi tez w większości wyjeżdżają albo mają swoje sprawy, moja mama idzie do szpitala, tata sam nie przyjedzie, rodzeństwo nie może, a teściowie to w ogóle olali totalnie, nawet słowa o roczku nie słyszałam, dla nich to żadna okazja. Dla nas w trójkę to raczej nie zrobie imprezy.
Przykro mi jest strasznie no ale przynajmniej tu poczytam jak wam imprezy wyszły i co dzieciaczki na to sto lat, zdrowia i szczęścia dla chłopaków!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-29 17:50 przez nerwus.
Nerwus przykre to strasznie... zrób chociaż coś dla waszej 3.
Milena nawet nie wiem czy mi się opłaca, w weekend będziemy na grobach i u rodziny, a w poniedziałek kiedy Młody ma urodziny rano mąż w pracy, wieczorem ja na zajęciach, wrócę o 19 i Franz już pewnie będzie spał... no ale może chociaż jakieś babeczki upiekę ze świeczką, symbolicznie.
Nerwus a nie mozesz przelozyc i zrobic urodziny tydzien pozniej ja tak wlasnie robie no bo przeciez nie zrobie 1.11 bo to swieto a w tym dniu maly sie urodzil najpierw chcialam zrobic 2.11 ale w zaduszki tez nie pasuje i przelozylam na 9.11 i na szczescie wszystkim ta data odpowiada.
Nerwus chociaż mala babeczkę małemu zrób zapewne się ucieszy ze będzie mógł wszamać coś słodkiego w końcu to jego dzień
co do tej blizny po cc to mnie nie boli a wręcz napierd*** :| czasami mam takie uczucie jakby mi coś tam zostawili. Nie występuje to non stop ale w tygodniu średnio 3-4 razy. Wtedy miejsce tej blizny jest bardzo nabrzmiałe. Byłam u mojego gina i powiedział mi ze to normalne tak czasem się dzieje. Myślałam ze jeszcze któraś ma takie bóle
Nerwus my jednak robimy 10 w niedziele bo też nie wszystkim pasuje...
Ja bym zrobiła impreze dzień czy 2 wcześniej chociaż dla naszej 3
Monika wydaje mi się że po roku to już takie normalne nie jest że tak boli... mnie co najwyżej swędzi...
przykre Nerwus ze nawet najblizszi nie maja czasu;/, ale dziewczyny dobrze radza moze innego dnia , chocby dla waszej trójki. my robimy 9 w sobote w sumie moglabym i w niedziele 10 tak jak sie urodziła Marcelinka bo 11 swieto wiec kazdy ma wolne ale stwierdzilam ze tort i tak odbieram w sobote i tak to co bedzie stał do niedzieli;p.
Monika -moze masz endometrioze, a nie masz takich zgrubien w bliznie, tzw zrosty tez sie moga tworzyc i bolec trzeba je usuwac , moze przejdz sie do innego gina.
Cytat
Mimi0789
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-30 10:33 przez Mimi0789.
dziękujemy
ja też mam ten stoliczek simply play co Milena i Olinkowi służy jako pchacz lub stoi w kącie
Nerwus ja na Twoim miejscu zrobiłabym tak jak dziewczyny piszą- jakieś babeczki chociaż albo jak umiesz torta to torcika małego, nawet dla Waszej 3 na następny weekend... do tego kilka balonów, pośpiewacie 100 lat i mały będzie zadowolony