gorący temat
dzisiaj o 18:56
dzisiaj o 18:42
dzisiaj o 18:33
dzisiaj o 18:17
dzisiaj o 16:26
27.01 o 19:01
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
9.07 o 2:34
7.05 o 22:15
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
Ilona ja czasem daje. ogólnie do płatkow owsianych ale i samo do picia czasem też. Zastanawiam sie czy nie zrobić go z kaszą małej na noc... tylko polecam na początek 0,5% bo moją od tłustszego bolał brzuch
a takie płatki kukurydziane jej dajesz?? bo ja sie tak własnie zastanawiam czy jej nie dac na drugie sniadanko takie płatki na mleczku , wiem wiem ze lepiej zaczac od 0,5 wlasnie. Milena ale z kaszką taka zwykła co sie robi na modyfikowanym zrobic na tym mleku czy kaszkemanne na mleku??
kukurydzianych jej nie daje bo ona toleruje tylko owsiane i innych nie chce..;/
tak taką kasze jak np. z nestle albo bobovity którą się na mm robi... bo manne na mleku krowim już dawno jej robiłam
ja mleka jeszcze nie dawałam, moja nie przełknie żadnej kaszki, manny też nie, samo mleko pije jeśli już no ale cały czas mm.
Dziewczyny czy gdzieś u Was w pepco można jeszcze dostać legginsy w panterkę 86? zjechałam już wszystkie u siebie i same 74 zostały a tam fajne były bo z różem ta panterka nie taka zwyczajna :/
U mnie w pepco też same małe rozmiary są... ja mojej kupiłam 74 i na długość są dobre tylko na szerokość jest masakra... jak jakieś pumpy wyglądają..;/
ja na mleku krowim robię kaszkę manną i budyń
hmm nie widzialam tych leginsów panterke a bylam niedawnow pepco za to upolowałam tunike i leginsy taki zestaw za całe 15 zl
Ja nie dawałam jeszcze mleka krowiego.
No u nas już po imprezie roczkowej To ja jako pierwsza zdam fotorelacje tort na szczescie wyszedl (prawie) taki jaki miał być, w założeniu miał być w kolorze niebieskim ale w ostatniej chwili okazało sie że nie mam niebieskiego barwnika (sama nie wiem jak to sie stało) no i w końcu został lawendowy kolor - też ładny Jak na pierwszy raz to uważam że odwaliłam kawał dobrej roboty, choć kolejny raz zrobie kilka rzeczy inaczej i unikne kilku błedów przy dekoracji. Napracowałam się przy tym torcie strasznie, w sumie to ze dwa dni przy nim zeszło, dobrze że mąż pomagał przy organizacji bo nie zdażyłabym ze wszystkim Impreza udana - synek zadowolony
A czego byś uniknęła??
powiedz żebyśmy i my problemu nie miały
Sto lat dla małego
No i jaki zapatrzony w tą fontanne na torcie a to na 1 zdjęciu co to?? bo ładnie wygląda
Dziękuję to na pierwszym zdjeciu to pianki zanurzone w rozpuszczonej czekoladzie mlecznej i posypane posypka cukrowa. (pycha)
Jakbym miała drugi raz robić torta to do masy cukrowej dałabym mniej cukru pudru aby była bardziej plastyczna - można by ją wtedy cieniej rozwałkować i ładniej by się układała na cieście, a mnie wyszła troche grubo (ze 3mm).
Fontanna na torcie to był hit nawet zapalona świeczka mu się tak nie podobała jak właśnie ta fontanna
Sto lat dla małego
Widać,że napracowałaś się przy torcie on jest taki duży czy tylko tak wygląda?
dziekuje dolne ciasto miało ok 35 cm, wg mnie duży wyszedl.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-28 15:35 przez creed.
creed duży ten tort Ci wyszedł i fajne te pianki- fotka jak z blogu
najlepszego dla Tymka
u nas tort bez rewelacji, wzięłam w końcu ten z fotką- fakt faktem był smaczny ale głupio się czułam krojąc własne dziecko
w ostatni dzień dorwałam fajne ozdoby więc humor mi się poprawił i wszystko ładnie wyszło
z prezentów to Olinek dostał autko na które się siada i odpycha ale nie dosięga jeszcze nóżkami.. wiec poszło w kąt + pieniążki i tak zastanawiam się co tu kupić porządnego
od wczoraj męczymy się z gorączką 39 stopni a do tego od dziś biegunka - na pewno przez ząbki bo wkłada rączkę do buzi i płacze a widzę, że górne dwójki wychodzą
Karolina fajny tort my też będziemy mieli zwykły tort z tym,że nie będzie zdjęcia Dominika a będzie opłatek z postacią z bajki nie ma co wymyślać i kupować drogiego tortu.
Najlepszego dla Olinka
Najelepszego dla chlopaków
creed- a na co nabijałas te pianki? super pomysl sama chyba cos takiego tez zrobie a jakies slodkosci robicie oprócz tortu? bo ja chyba tylko muffinki i tyle no i te pianki bym moze zrobia.
Karolina- moja tez ma od wczoraj biegunke;/ goraczki nie ma ale wyzyna sie nam jedynka dolna juz przecieła dziąsło moze dlategho bo tak to nic jej nie dolega. i za pewnie piszesz o tym jezdziku moja tez to dostanie tesciowa juz kupiła:p ale schowąła zeby czekało na roczek, wiem ze dostanie jeszcze myche miki interaktywna bo szwagierka nie mogła wytrzymac i mi pokazała juz co kupiła ale przed małą wszystko pochowane ziekawe jak zaregauje na te wszystkie prezenty, dekoracje i cała oprawe urodzin
Jollcia- zamówiłas ta spodniczke u tej kreatywnej??
Ja tort zamówiłam z hello kitty za 70 zł, mysle ze przystepnie nie jest tragicznie oby był smaczny , ozdoby do wystroju pokoju mi juz przyszly bo zamawiałam zestaw na all i jestem zadowolona raca i swieczka z 1 tez juz jest