Obecnie rozmawiamy o:

Randki Duszniki Zdrój

gorący temat

Randki Węgrów

godzinę temu

Randki Mrocza

dzisiaj o 18:42

Randki Łasin

dzisiaj o 18:33

Randki Biała Rawska

dzisiaj o 18:17

Depilacja laserowa

dzisiaj o 16:26

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Ilona ja czasem daje. ogólnie do płatkow owsianych ale i samo do picia czasem też. Zastanawiam sie czy nie zrobić go z kaszą małej na noc... tylko polecam na początek 0,5% bo moją od tłustszego bolał brzuch

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

a takie płatki kukurydziane jej dajesz?? bo ja sie tak własnie zastanawiam czy jej nie dac na drugie sniadanko takie płatki na mleczku:) , wiem wiem ze lepiej zaczac od 0,5 wlasnie. Milena ale z kaszką taka zwykła co sie robi na modyfikowanym zrobic na tym mleku czy kaszkemanne na mleku??

kukurydzianych jej nie daje bo ona toleruje tylko owsiane i innych nie chce..;/
tak taką kasze jak np. z nestle albo bobovity którą się na mm robi... bo manne na mleku krowim już dawno jej robiłam

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 5/5

ja mleka jeszcze nie dawałam, moja nie przełknie żadnej kaszki, manny też nie, samo mleko pije jeśli już no ale cały czas mm.
Dziewczyny czy gdzieś u Was w pepco można jeszcze dostać legginsy w panterkę 86? zjechałam już wszystkie u siebie i same 74 zostały a tam fajne były bo z różem ta panterka nie taka zwyczajna :/

U mnie w pepco też same małe rozmiary są... ja mojej kupiłam 74 i na długość są dobre tylko na szerokość jest masakra... jak jakieś pumpy wyglądają..;/

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

ja na mleku krowim robię kaszkę manną i budyń

niezweryfikowana

hmm nie widzialam tych leginsów panterke a bylam niedawnow pepco za to upolowałam tunike i leginsy taki zestaw za całe 15 zl:)

Ja nie dawałam jeszcze mleka krowiego.

No u nas już po imprezie roczkowej :) To ja jako pierwsza zdam fotorelacje :) tort na szczescie wyszedl (prawie) taki jaki miał być, w założeniu miał być w kolorze niebieskim ale w ostatniej chwili okazało sie że nie mam niebieskiego barwnika (sama nie wiem jak to sie stało) no i w końcu został lawendowy kolor - też ładny :) Jak na pierwszy raz to uważam że odwaliłam kawał dobrej roboty, choć kolejny raz zrobie kilka rzeczy inaczej i unikne kilku błedów przy dekoracji. Napracowałam się przy tym torcie strasznie, w sumie to ze dwa dni przy nim zeszło, dobrze że mąż pomagał przy organizacji bo nie zdażyłabym ze wszystkim :) Impreza udana - synek zadowolony :)

A czego byś uniknęła??
powiedz żebyśmy i my problemu nie miały:)

Sto lat dla małego:)
No i jaki zapatrzony w tą fontanne na torcie:) a to na 1 zdjęciu co to?? bo ładnie wygląda:)

Dziękuję :) to na pierwszym zdjeciu to pianki zanurzone w rozpuszczonej czekoladzie mlecznej i posypane posypka cukrowa. (pycha)

Jakbym miała drugi raz robić torta to do masy cukrowej dałabym mniej cukru pudru aby była bardziej plastyczna - można by ją wtedy cieniej rozwałkować i ładniej by się układała na cieście, a mnie wyszła troche grubo (ze 3mm).

Fontanna na torcie to był hit :) nawet zapalona świeczka mu się tak nie podobała jak właśnie ta fontanna :)

zweryfikowana

Sto lat dla małego :)
Widać,że napracowałaś się przy torcie on jest taki duży czy tylko tak wygląda? :)

dziekuje :) dolne ciasto miało ok 35 cm, wg mnie duży wyszedl.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-10-28 15:35 przez creed.

creed duży ten tort Ci wyszedł i fajne te pianki- fotka jak z blogu :)
najlepszego dla Tymka :)

u nas tort bez rewelacji, wzięłam w końcu ten z fotką- fakt faktem był smaczny ale głupio się czułam krojąc własne dziecko :D

w ostatni dzień dorwałam fajne ozdoby więc humor mi się poprawił i wszystko ładnie wyszło

z prezentów to Olinek dostał autko na które się siada i odpycha ale nie dosięga jeszcze nóżkami.. wiec poszło w kąt :D + pieniążki i tak zastanawiam się co tu kupić porządnego

od wczoraj męczymy się z gorączką 39 stopni a do tego od dziś biegunka - na pewno przez ząbki bo wkłada rączkę do buzi i płacze a widzę, że górne dwójki wychodzą

zweryfikowana

Karolina fajny tort :) my też będziemy mieli zwykły tort z tym,że nie będzie zdjęcia Dominika a będzie opłatek z postacią z bajki nie ma co wymyślać i kupować drogiego tortu.
Najlepszego dla Olinka :)

niezweryfikowana

Najelepszego dla chlopaków:) :*
creed- a na co nabijałas te pianki? super pomysl sama chyba cos takiego tez zrobie:) a jakies slodkosci robicie oprócz tortu? bo ja chyba tylko muffinki i tyle no i te pianki bym moze zrobia.
Karolina- moja tez ma od wczoraj biegunke;/ goraczki nie ma ale wyzyna sie nam jedynka dolna juz przecieła dziąsło moze dlategho bo tak to nic jej nie dolega. i za pewnie piszesz o tym jezdziku moja tez to dostanie tesciowa juz kupiła:p ale schowąła zeby czekało na roczek:P, wiem ze dostanie jeszcze myche miki interaktywna bo szwagierka nie mogła wytrzymac i mi pokazała juz co kupiła:P ale przed małą wszystko pochowane :) ziekawe jak zaregauje na te wszystkie prezenty, dekoracje i cała oprawe urodzin:)
Jollcia- zamówiłas ta spodniczke u tej kreatywnej??
Ja tort zamówiłam z hello kitty za 70 zł, mysle ze przystepnie nie jest tragicznie;) oby był smaczny :), ozdoby do wystroju pokoju mi juz przyszly bo zamawiałam zestaw na all i jestem zadowolona:) raca i swieczka z 1 tez juz jest:)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Czy to jednak może być ciąża? - pomóżcie