gorący temat
29 minut temu
42 minut temu
godzinę temu
godzinę temu
dzisiaj o 13:16
7.05 o 22:15
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
9.07 o 2:34
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
27.01 o 19:01
Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)
Treść posta została usunięta automatycznie
kasiaqx osiem tabletek??? jestem w szoku ;ooo
mi się zaczynają skurcze macicy i delikatne plamienia ale to podobno dlatego że maleństwo się zagnieżdża...
A na badania idę we wtorek po świętach, z gr krwi włącznie. Nie wiecie ile czeka się na te wyniki? Bo mam wizytę na 25 kwietnia i mam nadzieję że już będą. Kurczę jakbym mogła to bym zagłaskała brzuszek
No ja też jestem w lekkim szoku... chyba nie powinno się brać aż 8... chociż ja nigdy nie brałam czegoś takiego więc nie wiem...
Magda ja na wyniki nie czekałam. Po prostu jak już były to zostały automatycznie odesłane do mojego lekarza prowadzącego i u niego na wizycie normalnie dowiedziałam się że wszystko jest ok.
Ja nie miałam żadnych plamień ni nic. Jedynie co to czasem jeszcze pobolewa mnie dół brzucha ale nie za bardzo.
Ja 24 idę na następne USG.
Puki co wstawiam moje z 6 tygodnia
Treść posta została usunięta automatycznie
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-04-07 11:07 przez kasiaqx.
Ja nie mam wymiotow tylko bole podbrzusza to czasem biore no-spe i sennosc, nie plamie. Rozstepow zadnych nie zauwazylam jeszcze.
brzuszek mi rosnie hehe ale chyba od jedzenia bo jem jak najeta;p
Ja mam badania w srode po swietach i licze ze wyniki bede miala juz przed 18 kwietnia bo wtedy mam wizyte.
milenka_olsztyn u ciebei z 6 tygodnia na USG zarodeczek jest bardzo widoczny u mnie to taka malutka kropeczka która widzialam na monitorku, nawet jej nie zaznaczyla na USG , narazie na USG zaznaczony jest tylko pecherzyk , pewnie to tez zalezy od sprzętu do robienia USG jeden jest lepszy drugi gorszy.
A jesli chodiz o te tabletki PO to nie bralam wiec nie wypowiem sie na ten temat bo nic nie wiem.
dlugo sie dziewczyny staral;yscie o dzidzie??
Cześć dziewczyny dołączam do waszego grona ,bo po 4 miesiącach starania się o dzidziusia udało mi się zajść w ciąże,jestem w 8 tygodniu ciąży i mam termin na połowę listopada.
Cześć ja też dołączam do Was termin mam na 21 listopad a pierwsze usg miałam w środę ale po za pęcherzykiem nie było nic widać i trochę się martwie to moja trzecia ciąża ale jak wszystko będzie dobrze to drugi raz urodzę,25 kwietnia mam następne usg i nie mogę się doczekać...
Ja z moim narzeczonym staraliśmy się od roku...
U mnie jak byłam pierwszy raz prywatnie na usg też mało co było widać... te zdjęcie które wstawiłam jest od lekarza z NFZ i myślę że dużo lepiej widoczne no i za darmo. Widziałam już nawet bijace serduszko nieźle zasówało
My staralismy sie 5 miesiecy z męzem, i wkoncu się udało
Ja bym juz chciala uslyszec serduszko ale czekam do 18 kwietnia i wam zdam relacje po wizycie co i jak. Ja wlasnie na prywatnie chodze, moze i tam ma pani troszke starszy sprzet i dlatego, albo dzidzia jest mlodsza w rzeczywistosci, tak tez moze byc.
A ja się muszę odłączyć... (
Straciłam swoje maleństwo w święta... [*]
Poroniłam w 7 tyg...
Mój pęcherzyk nie miał zarodka... a lekarz, który powiedział że z moim maleństwem jest wszystko ok narobił mi nadziei i co... (
Nie będę już zaglądać do tego wątku pomimo że jestem autorką...
Nie dane było mi się teraz nacieszyć, ale...
Wam wszystkim, szczęśliwym przyszłym mamusiom życzę zdrowych dzieciątek i szczęśliwego rozwiązania...
Bardzo mi przykro..
Na pewno jest Ci ciężko, ale nie poddawaj się.
przykro magda... ale na pewno kiedys sie uda!
ja na 12 listopada, teraz juz 9 tydzien. Wszystko okej póki co. Rok sie staralismy takze radosc wielka Nudnosci mi juz przeszły, wymiotowałam tylko 2 razy i generalnie wcale nie czuje sie jak w ciazy...
Mi też bardzo przykro z twojego powodu Madziu. Niestety w tych pierwszych tygodniach często takie rzeczy się dzieją...
Przykro mnie rowniez ale musisz dac rade, bedzie dobrze.
Przykro mi Madziu... ale nie poddawajcie się
Ja termin mam na początek listopada
Dziś widziałam moje maleństwo
Kopał jak najęty a serducho biło mu ślicznie
Kwas foliowy biore od niedawna, dostałam skierowanie na niezbęde badania i za 2tyg kontrolau lekarza
Ciesze sie bardzoo
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie