Obecnie rozmawiamy o:

Biżuteria na prezent

dzisiaj o 2:25

Ubezpieczenie mieszkania a alarm

przedwczoraj o 22:08

Ubezpieczenie wakacyjne

przedwczoraj o 22:07

Ubezpieczenie zdrowotne

przedwczoraj o 22:06

Ubezpieczenie w razie nowotworu

przedwczoraj o 22:05

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 4/5

Ociążały brzuch.

31 mar 2012 - 20:02:55

Hej! Mam pytanie.Okres spóźnia mi się tydzień.Zawsze przed okresem bolały mnie piersi i brzuch tym razem jednak czuję jakbym miała kamień w macicy i nie bolą mnie piersi jak na okres.Kochałam się bez zabezpieczenia w dni płodne.Nie chcę jeszcze robić testu ponieważ zawsze gdy go zrobiłam dostawałam okresu po 1,2 dniach.Jednak zawsze odczuwałam te dolegliwości na okres jak mi się spóźniał.Moje pytanie brzmi czy mogę być w ciąży?Czy któraś z Was miała takie odczucia ciężkiego podbrzusza i była w ciąży?

Ociążały brzuch.

31 mar 2012 - 20:36:17

wolisz kulę karty fusy czy może wrózenie z gwiazd ?????????
skąd mamy to wiedziec monitor jakby nie jest usg a klawiatura badaniem ginekologicznym a myszka testem !!!
zrób test badanie krwi idz do lekarza żadne forum nie da ci odpowiedzi!!

niezweryfikowana

Ociążały brzuch.

31 mar 2012 - 20:42:25

Nie pytam się czy jestem tylko czy któraś tak miała że miała twardy brzuch i ciężki.Nie musisz odpowiadać skoro nie chcesz. Nie potrzebuję takich nie miłych słów. Poprostu nie mogę znależć w inetrnecie czy to możę być oznaka ciąży dlatego się pytam.

Ociążały brzuch.

31 mar 2012 - 20:48:12

wiesz co ociężały brzuch może być wynikiem niestrawności :D
zamiast zadawać takie pytanie i marnowac na nie czas najlepiej jest zrobić chocby test ...

niezweryfikowana

Ociążały brzuch.

31 mar 2012 - 20:55:10

Ale nie czuję typowego ociążenia tak jak przy niestrawności tylko czuję tak jakby kamień w macicy.Zrobię test ale za kilka dni dopiero pzred wizyta u gin którą miałam już dawno wyznaczoną a muszę wiedzieć czym spowodowany jest brak okresu jeżeli do tej pory nie wystąpi.
I nie potrzebuję pouczeń.Jestem kobieta dorosła a nie nastolatką.Jutro jest niedziela anie mieszkam w dużym mieście i apteka nie jest czynna.Staram się o dziecko dlatego zadaję to pytanie.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-03-31 21:32 przez xyzxyzxyz.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Listopadowe mamusie 2012 - łączmy się ;)