Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Obniżanie brzucha w ciąży

17 mar 2011 - 19:55:51

ARTIKA GRATULACJE!!! :))) Trzymajcie się ciepło i odpoczynku jak najwięcej ;)
a ja jutro do szpitala, zobaczymy co mi powiedzą, trzymajcie kciuki :)

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

19 mar 2011 - 15:25:09

powodzenia, trzymam kciuki:)

31 mar 2011 - 13:10:42

Maleństwo nasze od pierwszego dnia wiosny już na świecie :)
Maja w chwili narodzin miała 2,550 kg i 51 cm, nasz maleńki wiosenny promyczek :)
pozdrawiamy wszystkie Mamusie :)

31 mar 2011 - 13:42:26

ja jestem na początku 5 -ca i mam nisko brzuszek zapewne dlatego że mam ciążę zagrożoną
przy pierwszej ciąży brzuszek obniżył się w 7 m-cu, i mała tez sie urodziła z lekkim niedotlenieniem

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

31 mar 2011 - 15:28:17

mamauiui
gratuluje małej kruszynki:), moja córka tez Maja, haha najpiekniejsze imię pod słońcem:) pozdrawiam

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

10 kwi 2024 - 14:40:22

Spróbuj zmniejszyć weglowodany to one mogą powodować efekt napuchnietego brzucha po zjedzeniu kanapki plus fizjo jak pisały osoby wcześniej, pij też dużo wody i ćwiczenia siłowe też są wskazane ale na całe ciało- samego brzucha nie wyćwiczysz gdyż mięśnie brzucha pracują podczas siłowych ;)

Polecam też jazdę rowerem regularnie, jeśli lubisz dalsze wycieczki, weź pod uwagę elektryka:
https://www.fischer-ebike.pl/produkty/e-bike/e-bike-city,2,15373

Świetne modele ma Fischer.

20 maj 2024 - 13:34:46

The blog section on https://www.phdresearch.net/ is a goldmine of insightful articles. Whether it's advice on literature reviews, data analysis, or time management, I always come away with new strategies to enhance my research skills. The practical tips and academic insights offered are indispensable for any doctoral student.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

dr LESZEK JUSZCZYK KRAKÓW