gorący temat
dzisiaj o 21:16
dzisiaj o 21:14
dzisiaj o 21:08
dzisiaj o 21:04
Pizamki, piżamy w czym śpicie ?
dzisiaj o 21:01
Domowy sposób na mocne paznokcie
6.09 o 13:57
wczoraj o 8:51
22.02 o 13:10
5.03 o 16:37
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
28.08 o 1:55
28.02 o 3:25
Zmiany modelu transakcyjnego na Szafie
Jeżeli zauważyłaś jakieś błędy bądź występują jakieś problemy zw. wyłącznie z wprowadzonymi zmianami (tutaj opis zmian) opisz proszę w tym wątku dokładnie czego dotyczy problem, kiedy wystąpił itp.
Będziemy wdzięczni za dodanie ew. 'zrzutów' ekranu obrazujących dany problem. Dziękujemy za pomoc i życzymy bezproblemowego użytkowania!
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-11-17 10:13 przez promo.
Szafowiczka dodała ciuszek na półce POKAŻ, pod zdjęciem pojawiły się opcje
klikam na ZAPYTAJ i wyskakuje
chyba nie powinno być tej opcji zapytaj

szafowiczka zakupiła u mnie torbę, dziś do niej doszla, wystawiła mi komentarz a ja nie mam nigdzie opcji żeby jej go wystawić, tak samo w starych ofertach złożonych wczoraj nie mam możliwości akceptacji ich, rozumiem, że od nowa trzeba wystawić odpowiednie zapytanie?
W dniu dzisiejszym dokonałam zakupu butów, pojawiły mi się dane sprzedającej po czym zostałam przez nią poinformowana, że nie posiada moich danych ponieważ jestem niezweryfikowana :/ O co chodzi?? Jestem już zweryfikowana od kilku miesięcy
beznadziejnie,nie wiem gdzie co znaleźć,komentarzy nie mogę wystawić, w sprzedanych mam przedmioty,których WCALE nie zaakceptowałam a buty miałam zarezerwowane dla innej szafowiczki i teraz nie wiem co zrobić...
Nie wiem jak przenieść przedmiot do czyjejś szafy,rzeczy ,które kupiłam nie są w KUPIONE ale w MOJE ZAPYTANIA ...
jak potwierdzić ofertę złożoną mi przed zmianami?
jak przenosi się przedmiot do czyjejś szafy?
dlaczego w zakładce "sprzedane" mam tylko rzeczy, które sprzedałam, a których nie zdążyłam przenieść do szafy kupującego?
.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-11-11 17:11 przez kajaaha.
u mnie to samo co u "kajaaha", a nie wystawiłam jeszcze kilku komentarzy. Chciałam zrobić to wczoraj, ale już nie dałam rady, bo już przed 20 nie mogłam włączyć tej stronki :/
moim zdaniem o takich zmianac powinnysmy zostac informowane wczesniej jakis czas... potem są same problemy, niedokonczone transakcje i tp.... ja sprzedalam kilka rzeczy i nie mogę ani ja ani dziewczyny wystawic komentarzy, i co z tym, ja nei chcę, aby przepadly bo to w pewnym stopniu potwierdzenie mojej uczciwosci.. no i ofert wczesniej zlozonych tez nie mogę zaakceptowac a mialam kilka rzeczy poprezerowanych...niech ktos z administracji powie co dalej będzie.../;./
dodatkowo nie mogę wystawić komentarza
Wyskakuje mi okienko o następującej treści:
"Wystąpił błąd
Popraw następujące błędy i wyślij ponownie:
Wystąpił błąd i komentarz nie został wysłany"
U mnie brak tabelki z komentarzami a muszę wystawić komentarz bo dzisiaj otrzymałam przesyłkę I cały czas mam w skrzynce jedną wiadomość i to w dodatku w kupionych i wyskakuje mi,że ta skrzynka jest akurat pusta :|
Z kilkudziesięciu wiadomości zostało mi tylko 3!!! Nie mam treści prowadzonych rozmów, nie mogę wystawiac komentarzy, porażka!!!
Ja z kolei nie mogę wystawiać komentarzy a i co ciekawe - rzeczy zakupione przeze mnie tutaj zniknęły Nie mam ich w swojej szafie ...
Ja również nie mogę wystawić komentarzy, a rzeczy z półki "moje rzeczy" zniknęły wszystkie. Komuś chyba nie wyszły te zmiany... jak ktoś bedzie znał rozwiązanie tego problemu niech da znać.
Poprzednie opcje były o wiele lepsze, szybciej można było się połapać, teraz w ogóle nie wiem co gdzie jest. Tak jak poprzednie dziewczyny mówią, poznikały rzeczy z kupionych i sprzedanych, wiadomości. Jednak najbardziej mi przeszkadza, że nie mogę wystawić komentarza po transakcji! Dostałam dzisiaj paczkę i co? Chcę wystawić a nawet nie mam odnośnika do tego, żeby w ogóle jakiś komentarz dać. Zróbcie coś z tym szybko.