Golden Retriever Problem Wychowawczy !
gorący temat
dzisiaj o 13:25
dzisiaj o 13:15
wczoraj o 15:27
Chirurg stomatologiczny - Warszawa
wczoraj o 15:25
wczoraj o 15:23
21.07 o 15:16
domowe maseczki na zniszczone włosy
23.10 o 16:06
24.02 o 23:39
14.01 o 21:11
MÓJ sposób na trądzik! skutkuje
6.04 o 10:19
28.02 o 3:25
Trądzik to juz choroba :(
Mam straszy problem z trądzikiem, jak to dermatolog ujeła to juz nie zwykły tradzik tylko choroba.
Co by mogło mi pomóc, używałam roznych kosmetykow i troche pomagały, tylko ze moja skóra jest tez bardzo wrazliwa wiec musze uwazać
Skuteczność jest dla mnie ważniejsza.
mi pomógł krem no scar - miałam duże problemy z trądzikiem , żadne antybiotyki, antykoncjepcja, kremy maści nie pomogły, jak zapytałam lekarke o ten krem odradziła ale mimo to spróbowałam i się udało , trądzik zniknął, przebarwienia także i skóra była o niebo lepsza.
Jeśli się zdecydujesz to nie polecam kupowania w aptece - bardziej opłaca się w internetowej aptece kupić
Wizyta u kosmetyczki także może dużo zdziałać
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-04-20 22:41 przez ewelinka1804.
Skoro pani dermatolog powiedziała, że to choroba to powinna przepisać jakieś lekarstwa, sama powiedziałaś, że kosmetyki pomagają tylko trochę. Żadnej recepty nie dostałaś?
Cytat
ewelinka1804
mi pomógł krem no scar - miałam duże problemy z trądzikiem , żadne antybiotyki, antykoncjepcja, kremy maści nie pomogły, jak zapytałam lekarke o ten krem odradziła ale mimo to spróbowałam i się udało , trądzik zniknął, przebarwienia także i skóra była o niebo lepsza.
Jeśli się zdecydujesz to nie polecam kupowania w aptece - bardziej opłaca się w internetowej aptece kupić
a mnie od niego wyskoczyły syfki ^^
Spróbuj preparaty z kwasem GLIKOLOWYM . powinno pomóc. Ps. Możesz też wypróbować tabletki drożdżowe DROMIN.
Cytat
Mmaallaa_Mmii
Cytat
ewelinka1804
a mnie od niego wyskoczyły syfki ^^
no wiadomo każy inaczej reaguje

no skoro kremy nie pomagają, to poproś o tabletki, podobno są skuteczne i raz na zawsze pozbywasz się trądziku tyle że sporo kosztują i niszą wątrobę tylko nie pamiętam ich nazwy... ale jeśli masz naprawdę z tym duży problem to chyba to dobre rozwiązanie
dziwny ten Twój dermatolog skoro nic Ci nie przepisał. Może jakieś antybiotyki?
Jeżeli twój dermatolog uważa że to coś poważnego, to lepiej zastosować się do jego zaleceń, a nie leczyć na własną rękę...
a ja Ci polece domowy sposob który mnie pomaga, łyzkę drożdzy rozpuść w szklance mleka, pij dziennie na noc pozniej robie sobię w ciągu dnia napar z nasienia lnu (ok 3zł paczka na kilkanascie naparów) raz moze 2 razy dziennie, zalezy jak zdązę. Pij wodę mineralną, a buzię myj przegotowaną wodą. To zmniejsza podraznienia. NIE STOSUJ NIC Z RUMIANKIEM bo to zaognia syfki, robią się czerwone i piekące
poza tym niech Ci pani dermatolog przepisze konkretne tabletki na trądzik
Powodzenia zycze
Polecam Izotek , po poł roku stosowania nie mam ani jednego wyprysku . Skutecznosc powyzej 80% wrazie czego pisz na prv.
Po pierwsze nie kosmetyki w takim razie tylko lekarstwa. Jeśli dermatolog tak powiedział a nie przepisał np maści z antybiotykiem lepiej go zmień. Odstaw wszystkie kosmetyki drogeryjne, do mycia cethapil, przemywania napar z rumianku
ja dostałam antybiotyk doustnie, dodatkowo dwa razy dziennie smaruje twarz maścia robiona z erytromecyną na recepte 5 zł płaciłam, twarz myje tylko w wodzie mineralnej nie gazowanej albo w przegotowanej z kilkoma kroplami olejku z drzewa herbacianego - z twarza robi cuda... mineły 3 tygdonie leczenia i efekt nie do opisania zero dziadostwa na twarzy grudek i zaczerwienienia mam twarz prawie idealna gdzie niegdzie cos widac ale nie ma zupełnie porównania z tym co było przedtem.
zdecydowanie zmien lekarza:/ to mozna leczyc, może nie wyleczyc do konca ale da sie cos z tym zrobic!!!
Zmień lekarza skoro Twój dermatolog załamuje nad Tobą ręce i nie potrafi Cię wyleczyć. Są na to rożne zabiegi, maści robione w aptece.
Niekoniecznie kupuj drogie kosmetyki. Mnie dermatolog sporządził taką miksturę na maść do suchej skóry że płacę 5 zł w aptece i mam skórę jak pupcia niemowlaka po tym kremie, a ludzie wydają po 60 zł na balsamy z mocznikiem itp a ja to wszystko mam za śmieszne pieniądze
dermatolog powinna Ci przepisać jakieś maści bądź tabletki, powinnaś dobrać kosmetyki odpowiednie do Twojej cery i najlepiej żeby były z apteki, a nie z drogeri, ja mam cere mieszaną i bardzo mi pomógł żel do mycia twarzy SVR, świetny też jest z LA ROCHE POSAY (na początku stosowania troche mnie obsypało, ale potem wszystko mineło), kremy z tej serii tez bardzo polecam, ostatnio słyszałam o kremie ACNE DERM początkowo również moze Cię obsypać, ale stosując przez dłuższy czas podobno daje niesamowite efekty, jest dużo filmików o tym produkcie na youtube, noi sprawdź jakie jedzenie może niekorzystnie wpływać na Twoją cere, postaraj się unikać słodyczy przynajmniej przez miesiąc zobaczysz czy Twoja cera się poprawi, musisz być systematyczna, efekty mogą być widoczne dopiero po kilku miesiącach