Obecnie rozmawiamy o:

Pies w bloku?

gorący temat

chomik dżungarski

dzisiaj o 13:15

KARDIOLOG RZESZÓW

wczoraj o 15:27

Niepolomice ortopeda

wczoraj o 15:23

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

zapalenie pochwy HELP ME !!!

20 kwi 2011 - 11:54:27

Witam Was Piszę po raz drugi ponieważ na tamtym wątku nikt się nie wypowiedział a bardzo zależy mi na odpowiedzi, mam pytanie do dziewczynek które przechodziły tą chorobę, ponieważ ja jestem w trakcie leczenia i irytuję mnie pytanie czy po przebyciu tej choroby jest problem z zajsciem w ciąże? czy to w ogóle nie ma znaczenia? Pytam ponieważ zapomniałam o to zapytac mojego ginekologa.
Pomoże któraś?

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

20 kwi 2011 - 11:56:19

chyba nie ma to znaczenia:)

20 kwi 2011 - 12:00:31

myślę, że lekarz by sam Ci o tym powiedział, więc pewnie nie

20 kwi 2011 - 12:03:53

dzięki dziewczynki

20 kwi 2011 - 12:30:39

Cytat
wercia12345
Witam Was Piszę po raz drugi ponieważ na tamtym wątku nikt się nie wypowiedział a bardzo zależy mi na odpowiedzi, mam pytanie do dziewczynek które przechodziły tą chorobę, ponieważ ja jestem w trakcie leczenia i irytuję mnie pytanie czy po przebyciu tej choroby jest problem z zajsciem w ciąże? czy to w ogóle nie ma znaczenia? Pytam ponieważ zapomniałam o to zapytac mojego ginekologa.
Pomoże któraś?

Ja osobiscie nie miałam ale moja kolezanka owszem i w żadnym wypadku nie koliduje to z zajsciem w ciążę ;))

20 kwi 2011 - 12:34:02

Cytat
Kamyczek90
Cytat
wercia12345
Pomoże któraś?

Ja osobiscie nie miałam ale moja kolezanka owszem i w żadnym wypadku nie koliduje to z zajsciem w ciążę ;))
dziękuję :) jakoś mi lżej :)

20 kwi 2011 - 12:38:05

wiele kobiet choruje, przechodzi rozne infekcje. Nie panikuj ;-) Pamietaj tylko , żeby zawsze gdy cos sie dzieje od razu isc do lekarza.

20 kwi 2011 - 12:40:29

nie ma to żadnego wpływu...

20 kwi 2011 - 12:43:45

Cytat
Dziub
wiele kobiet choruje, przechodzi rozne infekcje. Nie panikuj ;-) Pamietaj tylko , żeby zawsze gdy cos sie dzieje od razu isc do lekarza.
ak byłam u lekarza, przepisał mi sporo leków ale zapomniałam spytac o to co najbardziej mnie interesuje.
a czy któras to przechodziła a potem zaszła w ciąże?

20 kwi 2011 - 12:44:50

nie ma to znaczenia :)

20 kwi 2011 - 12:48:09

Nie ma problemów z zajściem w ciażę.

Ja tez to przechodziłam lekarz poradził mi chodzić więcej w spódnicach a nie ciagle w spodniach i spać w koszuli nocnej a nie bokserkach. Wszystkie cześći ciała muszą kiedyś "oddychać".
Są również dostepnę w sklepach świetne wkładki higieniczne na tego typu dolegliwości.

20 kwi 2011 - 12:48:16

przechodziła to któras z Was?

20 kwi 2011 - 12:51:40

Ja przechodzilam jakies półtora tygodnia temu,znam ten bol. :( Na szczescie MINELO :)

następna dyskusja:

Trądzik to juz choroba :(