Golden Retriever Problem Wychowawczy !
gorący temat
dzisiaj o 13:25
dzisiaj o 13:15
wczoraj o 15:27
Chirurg stomatologiczny - Warszawa
wczoraj o 15:25
wczoraj o 15:23
Perspi block. Opinie o lekach na pocenie! Help!
12.02 o 11:57
2.07 o 22:30
Piperine forte- czy to działa?
5.02 o 7:33
19.10 o 11:52
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
16.08 o 17:00
17.03 o 17:05
diane 35
diane 35
czy diane 35 zapewnia wam 100% antykoncepcje?
obawiam sie troche, czy nie kazac chlopakowi uzywac prezerwatyw?
jakie macie doswiadczenia z tymi anty?
biore je ze wzgledu na tradzik i zasntanawiam na anty?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-01-02 15:04 przez katarzynka21.
diane 35
podobno one nie sa tylko antykoncepcyjne, bo moze je przepisac rowniez dermatolog.. czytalam ze czasem moze zdazyc sie ciaza.. bo nie zabezpieczaja tak jak inne.
nie używam tych, więc nie powiem czy one zabezpieczaja tak jak te yaz, yasminella, novynetta czy te inne
diane 35
Diane35 to tabletki starej generacji obecnie bardzo rzadko przepisywane, a w niektórych krajach już wycofane ze względu na duża ilość działań niepożądanych (są szkodliwe po prostu). Zastanawia mnie czemu lekarze nadal je przepisują. Jeśli używasz ich np.ze względu na trądzik to radzę zmienić na Cyprest (ten sam skład, ale różne subst.pomocnicze i nowsza produkcja). Czytałam, że wiele dziewczyn zachodzi po nich w ciążę, ponieważ działanie antykoncepcyjne stanowi działanie niepożądane, a jak wiadomo nie każdy takie działanie odczuwa.
diane 35
jeśli używasz ich tylko dla antykoncepcji, to zmień na inne, novynette i yasminelle to te nowej generacji, 99,7% skuteczności (praktycznie 100 ale musi być zachowana każda zasada przyjmowania, to co osłabia skuteczność i powoduje ew. zajście to wymioty, biegunki, nieregularne branie itd. ja miewam często biegunki ale nie latam z brzuchem a mogłabym już od paru dobrych lat )
diane 35
ja przy nich zaszłam w ciążę także radze uważać. To jest lek hormonalny, którego skutkiem ubocznym jest działanie antykoncepcyjne a jak wiadomo nie każdy odczuwa skutki uboczne i tym samym nie na każdego będzie działać anrtykoncepcyjnie. Poza tym w wielu krajach są one już wycofane.
diane 35
Cytat
martischa
ja przy nich zaszłam w ciążę także radze uważać. To jest lek hormonalny, którego skutkiem ubocznym jest działanie antykoncepcyjne a jak wiadomo nie każdy odczuwa skutki uboczne i tym samym nie na każdego będzie działać anrtykoncepcyjnie. Poza tym w wielu krajach są one już wycofane.
O,właśnie o Ciebie chodziło mi w moim poście

diane 35
Cytat
ecri16
Cytat
martischa
O,właśnie o Ciebie chodziło mi w moim poście
hehe, a nawet jest jeszcze jedna oprócz mnie bo też czytałam na forum