gorący temat
dzisiaj o 15:21
dzisiaj o 15:00
dzisiaj o 14:44
dzisiaj o 14:29
dzisiaj o 14:19
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
14.01 o 21:11
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
9.07 o 2:34
27.01 o 19:01
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Co Cię denerwuje, co Cię dzisiaj zirytowało/zasmuciło?
A ja wyjątkowo jeszcze na nic się nie zdenerwowałem. Mam nadzieję, że nic tego nie zmieni dzisiaj
Martwię się ilością rzeczy jakie mam do zrobienia i czasem jaki ma na nie pozostał..;/
ja mnie dzis wkurzaja klienci, nie słuchaja robia swoj nie czytaja a potem sie awanturuja i jeszcze wmawiaja ze czegos tam nie ma jak ja wiem ze jest nosz kurde !!!!!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
... złamał mi się storczyk, za dużo kwiatów ... nie dopilnowałam i nie wytrzymała gałązka
nie zrobiłam wszystkiego co zaplanowałam i jestem w czarnej "dziurze"
a ja im starsza z wiekiem , to czasu mi brak .
Ze wszystkimi sprawami nie nadążam.
Pralka u mnie prała 5 razy .ubrania grube kurtki pościelowe .
Na okrągło robota .Okna pomyte .
Kozaki od szewca odebrane , zimówki posegregowane pochowane .
Teraz częśc zakupów wszystko na nogach nie mam auta wiec tłukę się tramwajami .
Wczoraj zmarzłam jak cholera było tylko 0 st .
Pogoda mnie dobija , a na dodatek mąż załapał wirusa oczy małe śpi osobno , w robocie go przeziębili .
Kwarantanna na całego bo szybko łapie .
Wczoraj babak u nas umyła schody tylko do 1 piętra szlag mnie zawsze trafia , juz nie raz na zebraniu była mowa o tym.
Najgorsze że nie jestem w stanie jej tego udowodnić do końca , wiem że wspólnota każe myć klatki raz na mc a zamiatać 2 razy w tygodniu. Olewanie po prostu
Dziś w pracy po prostu masakra, wykończona zupełnie
Natomiast po powrocie znalazłam 20 zł na ulicy
Ja się dzisiaj dopiero zdenerwuję. Idę na zebranie do syna. Część klas będzie przenoszona do innej szkoły, a jedna klasa podzielona na 3 inne, bo docelowo ma zostać 3 oddziały. Będzie ostro. Dzięki za reformę oświaty i eksperymenty na żywym organizmie.
a jedna klasa podzielona na 3 inne, bo docelowo ma zostać 3 oddziały. ale jak to to ile dzieciakow jest w klasie 60 ?zgodnie z wytycznymi klasa nie moze miec wiecej niz 25 dzieci.Cytat
alicja70
Ja się dzisiaj dopiero zdenerwuję. Idę na zebranie do syna. Część klas będzie przenoszona do innej szkoły, a jedna klasa podzielona na 3 inne, bo docelowo ma zostać 3 oddziały. Będzie ostro. Dzięki za reformę oświaty i eksperymenty na żywym organizmie.
Cytat
agata74
a jedna klasa podzielona na 3 inne, bo docelowo ma zostać 3 oddziały. ale jak to to ile dzieciakow jest w klasie 60 ?zgodnie z wytycznymi klasa nie moze miec wiecej niz 25 dzieci. [/quote
Wytyczne się zmieniły w 2016r (zgadnijmy dlaczego) . Poza tym są inne dla klas 1-3, a inne dla 4-8. Będzie po 30 dzieci.
Moje dziecię przechodzi z klasą do byłego gimnazjum. I dobrze.
Mnie też wkurza pogoda. Dzisiaj wietrznie i zimno.
A mnie denerwuje jak zakladam rano rajstopy a tu oczko i dupa cały dzień do dupy
Mnie odejscie chlopaka
Głowa do góry, widocznie tak miało byćCytat
martastarosta
Mnie odejscie chlopaka
paradoks .w przychodni nie było lekarza o umówionej porze .
okazało się że pielęgniarka dzwoniła na domowy numer którego juz nie ma .
w karcie był mój numer ale jej chodziło o numer męża . Pytam to jesli zadzwoni Pani na domowy numer a ja odbiorę a nie mąż to co ? jak go w domu nie ma albo jak będzie .Ona odpowiada to nie wiem ona nie może dzwonić do mnie bo ja nie idę do lekarza tylko mąż.