Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
LANCOME La Vie Est Belle Opinie
1.07 o 15:20
17.10 o 19:10
9.07 o 2:34
6.02 o 8:44
28.02 o 21:39
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
16.08 o 17:00
e-papieros
e-papieros
Postanowiłam kupić e-papierosa ze względu na oszczędności.
Ceny papierosów w sklepie to masakra, codziennie muszę płacić 11,60
Pamiętam jak kiedyś kosztowały niecałe 4 zł...
Któraś z Was takiego pali ? Jeśli tak to gdzie kupiłaś i za ile ?
Polećcie mi coś !!!
Jeśli ktoś ma zamiar pytać po co palę itp to niech w ogóle się nie wypowiada
?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-02-20 09:45 przez zxxxxxxxz.
e-papieros
ja kupiłam dwa miesiące temu tutaj w Rm1 zarówno sprzęt, jak i liquidy. jestem bardzo zadowolona, teraz akurat wypróbowuję liquid o smaku białej czekolady i jest świetny . ja za zestaw papierosów (2 sztuki) z ładowarką, clearomizerem i bateriami zapłaciłam 199zł i za liquid 19zł. w ciągu miesiąca na zwykłe papierosy wydawałam ok. 230zł więc zwróciło mi się po pierwszym miesiącu a przecież sprzętu nie będe wymieniac co miesiąc
także opłaca się bardzo. no i człowiek tak nie śmierdzi fajami
e-papieros
Na mnie to nie działa, po e-papierosie, mam jeszcze większa ochotę na zwykłego :c
e-papieros
Po 1 nie żałuj nie niego kasy. Warto wydać więcej, bo te tanie wersje są nic niewarte.
Po 2 fakt, jest to spore zaoszczędzenie kasy.
Po 3 tamte czasy nie wrócą;p
Po 4 jest mnóstwo olejków do tych papierosów, więc na pewno będziesz zadowolona. Twój portfel też
e-papieros
Rzuciłam palenie 3 lata temu aż tu nagle zapachniało i znowu korciło więc skusiłam się na e-faje, paliłam 3 miesiące ale jakoś dziwnie się rano czułam, głowa bolała no i tak jakby płuca, po jakims czasie zrobiło się głośno, ze jednak są szkodliwe woda w płucach osiada- para- dlatego ponownie powróciłam do niquitin, za 1 razem się udało więc może i teraz
e-papieros
Ja palę od 2 miesięcy . Jest niedrogi a na prawdę dobry . http://allegro.pl/2x-e-papieros-ego-ce-4-1100mah-lad-liquid-wroclaw-i3010540877.html
e-papieros
moi koledzy używają i sobie chwalą choć i tak palą fajki hehe
e-papieros
na mnie to nie działa to tylko zabawka na chwile jak dla mnie wole ograniczac zwykle papierosy zeby zaoszczędzić ale jak juz palić to tylko prawdziwe fajki
e-papieros
JA mam od października i nie palę analogów od tego czasu,oprócz Black Devili,ale to tylko na imprezach,do alkoholu.
Dużo o tym można pisać.Na pewno wiesz,co palisz,bo jest możliwość zrobienia samemu olejku,nie chodzi tu o mieszanki smakowe,tylko olejek od podstaw.
Moje ulubione olejki to angielski Mild.Unikaj chińszczyzny.Wybieraj też takie z najmniejszą ilością wody,aby nie przepalać za często grzałek.Ja mam jeszcze sznurkową,mój mąż już lepszą,zależy,jak kto pali.
Weź lepiej normalnego `E`,a nie wynalazków,które przypominają normalne fajki.Ja mam linii Kamikaze i jest ok.
Tu mam blisko i często wpadam http://epapierosylodz.pl/
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-02-21 12:15 przez RetroGlamour.
e-papieros
z tego co wiem, niestety wszyscy wracają do normalnych papierosów.
e-papieros
na przykładzie wujka muszę powiedzieć, że to nie pomaga, trzeba silnej woli
e-papieros
potrzeba silnej woli bo przeciez jestes uzalezniona od nikotyny.
Mój M kupił sobie na all za 200 zł chyba 2 sztuki i udało mu się zerwać z wiązek z fajami na jakis czas pozniej znow zaczą palic normalne a nagle z dnia na dzien ostawił wszystko i nie pali od 1 stycznia
Kup zobacz życze powodzenia
e-papieros
Mój tata pali ponad 1.5 roku Miesięcznie wychodi go 25 zł
zywkłe papierosy-370 . Pomijając walory cenowe, to oczywiście cały dom nie śmierdzi papierosami, e -papierosa można palić w publicznym miejscu
Ja osobiście nie pale ,ale jeśli osoba która paliła 25 lat po 1.5 paczki jest w stanie wytrzymać bez nich to na prawdę działa
e-papieros
kupilam z bratem Tacie tego e fajura. zaplacilismy ponad 300zł. tata mial sobie wklady kupowac sam, popalil, popalil, do papierosow wrocil i jestem tak na niego wsciekla
wychodzi taniej, ale wiele osob i tak popala.
e-papieros
Palę od Wigilii, dostałam od Mikołaja. Mikołaj zapłacił 400 zł za niego.
Wydawałam miesięcznie 30x12,80 zł =384 +/- 400 zł i nie palę analogów. Testuję smaki i na dzień dzisiejszy w zupełności mi wystarcza.
I nie śmierdzi, palę sobie w pracy, w domach gdzie się nie pali.
Ale coś zaraz wymyślą na nie, słyszałam o wprowadzeniu akcyzy, ale nie wiem czy to końca prawda.