Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

buciki dla dzieci

16 sie 2010 - 01:54:07

Czy naprawdę tak trudno dodać w opisie dł. wkł. wewn. butów i koszt wysyłki? Byłoby to naprawdę dużym ułatwieniem dla potencjalnych nabywców. I, nie ukrywam, fajnie, żeby było więcej zdjęć bucików (szczególnie z przodu i z tyłu), żeby widzieć, w jakim są stanie, a nie tylko przeczytać, co napisała sprzedająca. Mam na myśli buciki dla dzieciaczków.

I poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale jeśli ktoś prowadzi sklep internetowy z butami, to klient ma prawo odstąpić od umowy bez podania przyczyny w ciągu 10 dni, a nie 3, jak dzisiaj przeczytałam przy jednej z ofert. I gwarancja na nowe buty to dłużej niż 6 miesięcy.

buciki dla dzieci

16 sie 2010 - 07:32:08

Cytat
mamaasi
Czy naprawdę tak trudno dodać w opisie dł. wkł. wewn. butów i koszt wysyłki? Byłoby to naprawdę dużym ułatwieniem dla potencjalnych nabywców. I, nie ukrywam, fajnie, żeby było więcej zdjęć bucików (szczególnie z przodu i z tyłu), żeby widzieć, w jakim są stanie, a nie tylko przeczytać, co napisała sprzedająca. Mam na myśli buciki dla dzieciaczków.

I poprawcie mnie, jeśli się mylę, ale jeśli ktoś prowadzi sklep internetowy z butami, to klient ma prawo odstąpić od umowy bez podania przyczyny w ciągu 10 dni, a nie 3, jak dzisiaj przeczytałam przy jednej z ofert. I gwarancja na nowe buty to dłużej niż 6 miesięcy.

Masz absolutną rację! Jestem tu nowa, ale moje rzeczy opisuję starannie (podaję wszystkie wymiary), oglądam tu różne ubranka i zauważyłam, że niektóre mamy w ogóle nie podają wymiarów albo piszą "rozm. 68 ale jest większe" ??? Buty powinny mieć podane długość wkładki bo różnie wychodzi rozmiarówka np. w oryginalnych butach jest ona zawyżana. Co do zwrotów nie będę się rozpisywać - zgadzam się z tobą i już :)

buciki dla dzieci

16 sie 2010 - 07:43:44

też się zgadzam chociaż kosztów przesyłki nie piszę przy każdej rzeczy tak i przy butach ,bo najczęściej mamy kupują po kilka rzeczy ,żeby się opłaciło.Długość wkładki staram się pisać ,ale wymiarów ubrań nie piszę ,bo jak wystawiam ciuszki to w wolnej chwili a żeby każde zmierzyć i pisać to już trochę dłużej.W moim przypadku rzadko podaję wymiary ,najczęściej mamy kupują bez pytania o to,ale jeśli dostaję wiadomość z prośbą to oczywiście podaję.
Jeśli mnie interesuje jakiś ciuszek to pytam o wymiary ,bo córka to pączek i ciężko coś znależć :)

buciki dla dzieci

16 sie 2010 - 08:48:50

uwazam ze zawsze w tytule powinien byc podany rozmiar... to ulatwia szukanie:) bo jesli sie cos podoba- wchodzisz na oferte a tu sie okazuje, ze za mle lub za duze i juz strata czasu...

buciki dla dzieci

16 sie 2010 - 11:38:30

Ja robię dużo zdjęć obuwia wystawianego na szafce i nawet jeśli nie napiszę w jakim są stanie to zdjęcia mówią same za siebie.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

wyjazd w swiat a dzieci;(