Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
13.10 o 14:29
Dobre tabletki na wzmocnienie wlosow i paznokci
7.03 o 10:54
24.02 o 23:39
22.11 o 7:02
5.03 o 16:37
21.07 o 15:16
Samotne mamy....
Samotne mamy....
Tak czytam te nasze forum, ostatnio próbuję przebrnąć przez PLOTECZKI i zastanawiam się czy są tu jakieś mamy które same wychowują dzieciątką? Same rozumiem bez biologicznego taty i w ogole bez faceta bo z tego co widzę to tutaj chyba tylko szczęśliwie zakochane mamusie
Samotne mamy....
ja tam jestem szczesliwa moje dzieci maja tatusiaale współczuje tym co same borykaja sie z wychowaniem ,musi im byc bardzo ciezko
i to jest smutne
Samotne mamy....
ja byłam sama prawie 7 lat z córką,jej hmm"tatuś"sobie poszedł jak zaszliśmy w ciążę,potem przez pół roku sporadycznie się pojawiał ale nic nie wnosił do naszego życia...pieniędzy też...założyłam sprawę o alimenty i od tego czasu cisza...nigdy nawet nie zadzwonił...zero zainteresowania...nigdy tego nie pojmę...jak można nie być ciekawym wlasnego dziecka?
myślę,że jest tu więcej samotnych mamuś,może nie są teraz online,może się wstydzą---tyle,że to oni się powinni wstydzić---myślę,że słowa tata,ojciec nie są adekwatne dla tych typków
Samotne mamy....
No już myślałam że jestem sama tata mojego małego płaci niby,raz na miesiąc u nas jest czyli całe trzy razy odkąd się urodził...ale niestety nam to nie wystarcza:/ i staram się coś zmienić
Może się uda
Tak strasznie chciałabym mieć kompletną rodzinkę
i jak tak czytam to forum to strasznie zazdroszczę Wam,chociaż narzekacie na tych swioch M.
Samotne mamy....
a nie ma szans żebyście spróbowali być razem?
Samotne mamy....
Oj to długa historia. Próbowaliśmy I z mojej strony to jeszcze nie koniec
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-02-03 07:55 przez wiolka_m_21.
Samotne mamy....
ja jestem samotna mama wychowuje sama synka
Samotne mamy....
Ja też jestem samotną mamą, wychowuję 2 dzieci, jak miałam się męczyć z alkoholikiem, to wolę sama, przynajmniej mamy spokój. Ja sama miałam ojca i bardzo chętnie chciałam się go pozbyć, ale los zrobił to za mnie, zdechł, spalił się żywcem, sam chciał nas podpalić-nie udało mu się
Samotne mamy....
moim zdaniem czasem lepiej być samotną mamą - mam na myśli to że niektórzy faceci czasami nie są warci tego aby tworzyć z nimi rodzinę.
ja niby samotną mamą nie jestem ale mamy ostatnio bardzo skomplikowaną sytuację niestety... i sama nie wiem jak to się skończy. tak czy siak mieszkamy chwilowo osobno, widzimy się raz w tyg. niestety życie nas zmusiło do takiej sytuacji. co będzie to będzie. bo ciężko być rodziną mieszkając osobno... ale wyjścia innego jak narazie nie było.. także czasem czuje się jak samotna mama.
Samotne mamy....
Witam .Nie jestes sama samotną matką.ja jestem matką samotnie wychowująca dwie córeczki .Rozstałąm sie z ojcem moje chorej Juleczki w listopadzie .Nie dawałąm rady już psychicznie .W niczym mi nie pomagał więc doszłąm do wniosku że lepiej byc samą i sama sie borykac z trudnościami życia codziennego niż miec dorosłego faceta dzieciaka .Cytat
wiolka_m_21
No już myślałam że jestem samatata mojego małego płaci niby,raz na miesiąc u nas jest czyli całe trzy razy odkąd się urodził...ale niestety nam to nie wystarcza:/ i staram się coś zmienić
Może się uda
Tak strasznie chciałabym mieć kompletną rodzinkę
i jak tak czytam to forum to strasznie zazdroszczę Wam,chociaż narzekacie na tych swioch M.
Pozdrawiam wszystkie samotne mamusie.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-08-07 10:58 przez EVITA42.
Samotne mamy....
Wiolu zasługujesz na szczescie. Przeczytałam ten wątek ..jestes tak pozytywna osoba od ktorej bije optymizm ze chyba nim zarazasz
.Zycze wszystkim mamom aby ułozyły sobie zycie na nowo.Pewnie to trudne ale nie niemozliwe.!Powodzenia.
Samotne mamy....
wspolczuje samotnym mama, ale i recpct dla was ze dajecie rade.Ja mam cudownego meza ktory bardzo mi pomaga i dwoch synkow.
Nie wiem jakbym sobie sama dala rade.
pozdrawiam samotne
Samotne mamy....
Ja również jestem samotna Mamą, ale mam swoje Największe Szczęście.
Nie jestem z Tatą Fabianka, ale pomaga mi wychowywać synka i również nienarzekam na sytuację materialną.
Tylko niewiem jak ja się zgodziłam aby on odwiedzał Małego :/