Obecnie rozmawiamy o:

Pies w bloku?

dzisiaj o 13:25

chomik dżungarski

dzisiaj o 13:15

KARDIOLOG RZESZÓW

wczoraj o 15:27

Niepolomice ortopeda

wczoraj o 15:23

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Wie ktoś, jak postępować z szafiarkami, które nie odzywają się po MOIM zakupie danej rzeczy i nie podają swojego numeru konta? To normalne, że czasami ludzie coś kupują i rezygnują, ale czasami zależy mi na kupnie bardziej niż im na sprzedaży... A może wiecie, jak dotrzeć do maila danej dziewczyny, który pokazuje się po kliknięciu na "Kup"?

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-06 17:07 przez melpogena.

poszukać Takiej która się odezwie :)

Cytat
melpogena
Wie ktoś, jak postępować z szafiarkami, które nie odzywają się po MOIM zakupie danej rzeczy? To normalne, że czasami ludzie coś kupują i rezygnują, ale czasami zależy mi na kupnie bardziej niż im na sprzedaży... A może wiecie, jak dotrzeć do maila danej dziewczyny, który pokazuje się po kliknięciu na "Kup"?
a po co Ci jej e-mail?? przeciez ona i tak dostaje potwierdzenie na e-maila że cos sprzedała.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-06 17:07 przez gosiaczek.

Wiem, że dostaje potwierdzenie na mail, ale przy wymianie jest takie samo - wysyłane przez automat, a w dobie, kiedy szafiarki wymieniają się dosyć niechętnie nie każdy tam zagląda...

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-06 17:09 przez melpogena.

nie wiem czy to coś pomoże, ale ja już jakiś czas temu kupiłam coś na szafie i okazało się że tej osobie nie wyświetliło się w sprzedanych, ze ja coś kupiła, napisz normalną wiadomość PW do tej dziewczyny i powiedz ze kupiłaś to (podaj link) i że prosisz o dane i jakąś odpowiedź. tylko pamiętaj zeby napisać normalną wiadomość, nie jakieś zapytanie o przedmiot.

a jak po 5 dniach Ci nie odpowie, to uznaj to jako odwołaną transakcję i wystaw lipę.

A jak napisać prywatną wiadomość? Wybaczcie, ale jeszcze do nikogo takiej nie pisałam i jakoś nie widzę tej opcji.

Cytat
em_ka90
nie wiem czy to coś pomoże, ale ja już jakiś czas temu kupiłam coś na szafie i okazało się że tej osobie nie wyświetliło się w sprzedanych, ze ja coś kupiła, napisz normalną wiadomość PW do tej dziewczyny i powiedz ze kupiłaś to (podaj link) i że prosisz o dane i jakąś odpowiedź. tylko pamiętaj zeby napisać normalną wiadomość, nie jakieś zapytanie o przedmiot.

a jak po 5 dniach Ci nie odpowie, to uznaj to jako odwołaną transakcję i wystaw lipę.

dokładnie,też tak miałam.napisałam normalną wiadomość do dziewczyny.ślad po transakcji miałyśmy tylko w opcji wystawienia komentarzy:/
Cytat
melpogena
A jak napisać prywatną wiadomość? Wybaczcie, ale jeszcze do nikogo takiej nie pisałam i jakoś nie widzę tej opcji.

wejdź w jej profil i tam masz na granatowo napisane wyślij wiadomość,kliknij na to;)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-06 17:14 przez madzia0702.

nie wiem jak dotrzec do takiej Szafiarki, ale wiem, że to jest napewno denerwujące gdy cos Ci sie spodoba, chcesz to mieć, a tu żadnego odezwu
ze strony sprzedającej
jestem w podobnej sytuacji, bo spodobały mi się buty u jednej dziewczyny, zadałam zapytanie, chcę je kupić i nic,
dziewczyna nie odpisuje i nawet nie loguję się na Szafie od dwóch dni.
a szkoda, zaczekam jeszczę troche i jak dalej się nie odezwie, to po prostu będę musiałą obejść się smakiem i tyle ;((((

wejdź w jej profil i tam jest wyślij wiadomość;)

Ja tez mam maly problem. Jestem w trakcie wymianki. Moja wymiana została zaakceptowana, natomiast dziewczyna nie wcisnęła wymiany u mnie. Zależy mi bardzo na bluzeczce i czekam cierpliwie, ale juz mnie trafia coś pomału. Mam nadzieję że przesyłka nie będzie szła w takim tempie, jak proces wymiany. Nie nawidzę takich mało konkretnych akcji- takie "flaki w oleju" hehe. Pozdrawiam.

Cytat
madzia0702
Cytat
em_ka90

dokładnie,też tak miałam.napisałam normalną wiadomość do dziewczyny.ślad po transakcji miałyśmy tylko w opcji wystawienia komentarzy:/
Cytat
melpogena

wejdź w jej profil i tam masz na granatowo napisane wyślij wiadomość,kliknij na to;)
już się wystraszyłam że tylko ja tak miałam!
właśnie tylko w komentarzu do wystawienia był jakikolwiek ślad że kliknęłam na KUP. a to wszystko przez co? przez magiczną przerwę techniczną, która mi wyskoczyła podczas kupowania :S
Cytat
slodziutka80
Ja tez mam maly problem. Jestem w trakcie wymianki. Moja wymiana została zaakceptowana, natomiast dziewczyna nie wcisnęła wymiany u mnie. Zależy mi bardzo na bluzeczce i czekam cierpliwie, ale juz mnie trafia coś pomału. Mam nadzieję że przesyłka nie będzie szła w takim tempie, jak proces wymiany. Nie nawidzę takich mało konkretnych akcji- takie "flaki w oleju" hehe. Pozdrawiam.
o to chodzi, ze ona wcale nie musi Ci wciskać tej wymiany u Ciebie :D bo już jak kliknęłaś u niej to już jest wymiana zawarta, wiec teoretycznie jeśli jej nie powiesz zeby ona kliknęła na rzecz u Ciebie, to ona tego nie zrobi. bo wystarczy też ze t u siebie zwyczajnie usuniesz przedmiot, za który się wymieniłaś i już. więc radzę napisać do dziewczyny żeby kliknęła u Ciebie na rzecz za która wymienia się z Tobą :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-06 17:18 przez em_ka90.

a ja mam tak ze babka kliknela KUP i sie nie odzywa napisalam jej juz 3 wiadomosci i nic! rozumiem ze mozna sie rozmyslic ale to trzeba napisac bo ja teraz nie wiem co mam zrobic? a babka jeszcze codziennie sie loguje na szafe.... poczekam jeszcze i jak nie napisze to wystawie jeszcze raz

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-06 17:17 przez vivika22.

Cytat
em_ka90

trochę wyrozumiałości, może wyjechała... chyba, że się loguje i nie odp. ale możliwe że np siostra się loguje więc warto poczekać trochę dłużej

Cytat
-gabriellla-
nie wiem jak dotrzec do takiej Szafiarki, ale wiem, że to jest napewno denerwujące gdy cos Ci sie spodoba, chcesz to mieć, a tu żadnego odezwu
ze strony sprzedającej
jestem w podobnej sytuacji, bo spodobały mi się buty u jednej dziewczyny, zadałam zapytanie, chcę je kupić i nic,
dziewczyna nie odpisuje i nawet nie loguję się na Szafie od dwóch dni.
a szkoda, zaczekam jeszczę troche i jak dalej się nie odezwie, to po prostu będę musiałą obejść się smakiem i tyle ;((((
też tak miałam, na pytanie nie odpowiadała, to nacisnęłam już KUP. no i co? okazało się, ze dotarłam do dziewczyny dopiero na GG, które podała, a po zapytaniu kiedy mi wyśle spódniczkę odpowiedziała, że jej już dawno nie ma, a nie usunęła z szafy :/ ==' wkurzaja mnie tacy ludzie. rozumiem, ze nie spędzają całego życia na stronie, ale mogłyby chociaż poswięcić te 2 minuty, usunąc przedmiot a nie robią z człowieka debila =='
Cytat
kinga250511
Cytat
em_ka90

trochę wyrozumiałości, może wyjechała... chyba, że się loguje i nie odp. ale możliwe że np siostra się loguje więc warto poczekać trochę dłużej
ale ja jestem wyrozumiała :)
pisałam kiedyś w tej sprawie do szafy co zrobić - sami mi tak odpisali, żebym transakcję po prostu nieważniła i wystawiła odpowiedni komentarz :)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-06 17:22 przez em_ka90.

dokladnie!po prostu maja to gdzies

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-02-06 17:25 przez vivika22.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

KIKI sklep obuwniczy