Obecnie rozmawiamy o:

Pies w bloku?

gorący temat

chomik dżungarski

dzisiaj o 13:15

KARDIOLOG RZESZÓW

wczoraj o 15:27

Niepolomice ortopeda

wczoraj o 15:23

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Telefon w orange kurier

06 lut 2011 - 14:48:32

cześć dziewczyny
mam pytanie
czy zamawiałyscie telefon np przy przedluzaniu umowy na stronie internertowej i ile czekałyście na kuriera? oczywiscie w sieci orange
bo właśnie dzisiaj zamówiłam telefon i sie zastanawiam kiedy mi przyjdzie

(jesli umiescilam w zlym watku to prosze o przeniesienie)

Telefon w orange kurier

07 lut 2011 - 21:42:56

Witaj.Ja zamawiałam.Mówili o tygodniu ale zawsze wyrabiają się wcześniej bo zamawiam już nie pierwszy raz.2-3 dni i telefon masz.Skontaktuje się z tobą kurier i umowi konkretnie na godzinę.Jeszcze wcześniej zostaniesz powiadomiona smsem o tym,że oni (orange) wysłali go już.Cierpliwości za dwa dni powinnaś go mieć w ręku.pozdrawiam:))) a jaki zamówiłaś,może polecisz dobry bo ja też chcę wziąć.

Telefon w orange kurier

11 lut 2011 - 14:56:46

jeżeli już jesteśmy w temacie Orange, to jaki telefon brałaś od nich?
W jakieś konretnej promocji abonamentowej?
Pytam, bo zastanawiam się nad HTC Wildfire w tej nowej taryfie firmowej, z opcją dopasowania sobie co do 1PLN wysokości abonamentu.

Telefon w orange kurier

11 lut 2011 - 14:59:31

tak, 2-3 dni.
Przy kurierze musisz sprawdzic zawartosc przesylki:)

Telefon w orange kurier

11 lut 2011 - 14:59:34

ja brałam w zeszłym tygodniu ,czekałam jak koleżąnka powyżęj 3 dni:)

Telefon w orange kurier

11 lut 2011 - 15:00:18

Ja zamawiałam ale telefonicznie i mniej niż tydzień czekałam. Jednak teraz wolę osobiście pójść do salonu pooglądać i podotykać zanim się zdecyduję.

Telefon w orange kurier

11 lut 2011 - 15:00:40

Dokładnie tak jak pisze poprzedniczka. Już kilka razy zamawiałam przez kuriera telefon w orange i na każdy czekałam nie dłużej niż 4 dni.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Telefon w orange kurier

11 lut 2011 - 15:01:56

mój chłopak przedłużał umowę a tel przyszedł mu po 2 dniach ;)

Telefon w orange kurier

11 lut 2011 - 15:05:27

mojej mamie "szedł" dwa tygodnie;)

Telefon w orange kurier

14 lut 2011 - 15:30:29

a czy każdy telefon zamawiany w Orange np. Wildfire, Nokia N8 itd, dostarczany jest kurierem?
Niezależnie w jakiej promocji, abonamencie (indywidualnym, biznesowym) się go bierze?
Jak to wygląda?

Telefon w orange kurier

24 mar 2011 - 14:25:17

Ja zamówiłam we wtorek (8 marca) - przyszedl w srode 16 marca lecz nie ten co zamowilam. Zadzwonilam do nich i opowiedzialam zaistniala sytuacje, powiedzieli ze byla pomylka na magazynie lecz kazali mi odeslac telefon (na moj koszt) stwierdzilam ze tego nie zrobie, wole isc do salonu w miescie ktorym mieszkam (Krakow) i wymienic lecz oni sie nie zgodzili i powiedzieli mi ze do srody kolejnej ma przyjsc zamowiony telefon. Dzis jest czwartek, a wczoraj zadzwonili i powiedzili ze telefon ma byc w piatek. Jesli dalej beda tak krecic to chyba rozwiazuje umowe, bo cos tu jest nie tak. :(

Telefon w orange kurier

15 lut 2012 - 18:09:56

U mnie bylo podobnie. Zadzwonili do mnie z Orange w sobote proponowali telefon jakiegos tam samsunga za 19zl ja sie zgodzilem na to na ten telefon
i babka konsultantka powiedziala mi zee do 7 dni roboczy mi przysla i wysla eska itp noo ale juz jest sroda ja jeszcze smsa od kuriera nie dostalem. wiec kiedy ja go dostane? czy mozna sie jakos skontaktowac z tymi kurierami? zeby dowiedziec sie czy ten samsung jest juz w moim miescie?

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Szafiarki nie odzywające się po zakupie!