16.04 o 8:17
16.04 o 8:16
16.04 o 8:14
Czy taka pufa w pokoju faceta jest spoko?
15.04 o 18:52
15.04 o 18:47
15.04 o 18:45
Platforma wibracyjna opinie i efekty
27.10 o 12:13
2.07 o 22:30
28.02 o 3:25
7.04 o 11:44
Perspi block. Opinie o lekach na pocenie! Help!
12.02 o 11:57
14.01 o 21:11
Najlepsze konto bankowe ? Które?
Wszystko zależy od Twoich potrzeb, dlatego trzeba się tutaj lepiej określić. Istnieje dużo dobrych opcji, wybór tej jednej może być ciężki.
Możesz w pracy podać moje
Możliwości jak widać jest wiele, ale wybór tego jednego nie jest taki oczywisty. Dużo zależy od własnych predyspozycji.
Alior też wszystko free i wszystkie bankomaty free
Możliwości w tym temacie są kolosalnie wielkie. Ciężko jest wybrać coś najbardziej odpowiedniego dla siebie.
Możliwości jest całe multum. Wybranie tej jednej jest praktycznie nie możliwe.
Ja osobiście dzięki <moderacja> rozgladzalem się za promocja jaka mi zaoferują i padło na mBank. Bardzo fajna strona można upolować coś ciekawego.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2018-10-05 19:41 przez moderator.
Nie ma czegoś takiego jak najlepsze konto bankowe. Wszystko zależy od Twoich własnych predyspozycji i wymagań oraz oczekiwań. Każda osoba będzie doradzała Ci coś innego. Taką decyzję trzeba przemyśleć i podjąć samemu.
Nie ma najlepszego. Wszystko zależy od Twoich potrzeb i wymagań.
Jeśli miałabym wybrać moim zdaniem najlepsze konto bankowe to mogę chyba polecić Toyota Bank. Idealne dla kierowców, bo mają np zwroty za paliwo i to do kilkuset złotych rocznie. Idealne, jeśli ktoś rzeczywiście jeździ sporo autem.
Cytat
creed
jak dla mnie zdecydowanie mbank, mam kilka lat jeszcze nigdy za nic nie płaciłam, naprawdę polecam)
tzn. nie ma zadnych ukrytych oplat? co z oplata za przelew, korzystanie z karty?
rowniez korzystam z mbanku, nic sie nie placiani za prowadzenie konta, ani za przelewy, za wydanie karty, zadnych ukrytych oplat, wszystko za friko, polecam mbank
Nieprawda, w mbanku są opłaty. Jeśli miesięcznie nie wykonasz przelewu na 100zł lub więcej potrącają ci za prowadzenie konta. Kiedyś była pobierana opłata za kartę, ok. 4zł. Za wypłaty z bankomatów Euronet i Planet Cash na kwotę mniejszą niż 100zl pobierana jest prowizja, ok 1,30zł. Tak samo za wpłaty przez Euronet. Nie ma czegoś takiego jak darmowy bank.
Mam mBank i mi odpowiada. Zero jakichkolwiek problemów z nimi.
Ja też mam w mBanku i nie narzekam. Chociaż wielu znajomych ma w innych opcjach i również sobie chwalą.