przedwczoraj o 8:17
przedwczoraj o 8:16
przedwczoraj o 8:14
Czy taka pufa w pokoju faceta jest spoko?
15.04 o 18:52
15.04 o 18:47
15.04 o 18:45
Oczyszczająca czarna maska na wągry
26.07 o 13:36
LANCOME La Vie Est Belle Opinie
1.07 o 15:20
27.01 o 19:01
28.02 o 3:25
9.07 o 2:34
Najlepsze konto bankowe ? Które?
Witam, samej mi zalezalo na tym aby wszystkie rachunki i za zakupy placic online..najlepszym rozwiazaniem okazal sie Mbank-szybkie przelewy, zero oplat za prowadzenie.Mi sie bardzo podoba.
Cytat
inbox258
Witam, samej mi zalezalo na tym aby wszystkie rachunki i za zakupy placic online..najlepszym rozwiazaniem okazal sie Mbank-szybkie przelewy, zero oplat za prowadzenie.Mi sie bardzo podoba.
No ja właśnie z tego samego powodu wybrałam mbank i póki co sobie cenię, a minęło już parę lat

Nie ma najlepszego albo najgorsze konto bankowego bo wszystko zależy od tego na czym nam Będzie zależało w tym koncie, jedni właściwie nie potrzebują żadnych dodatkowych funkcji w koncie a inni wszystko co się da. Ja od długiego już czasu mam darmowe konto bankowe Nest Bank i mnie w zupełności to co oferuje bank wystarcza dlatego dla mnie jest ok ale to tylko moja opinia.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2017-11-07 14:35 przez moderator.
ja mam w ing, nie wiem czy najlepsze, ale mi pasuje
Ja od kilku dobrych lat mam konto w mBank i jestem z niego bardzo zadowolona.
Ja słyszałam dużo dobrego o koncie w PKO, czy ktoś może polecić?
Ja mam w GetinBanku wszystko darmowe, zadnych oplat za prowadzenie konta
Dla mnie najważniejsze jeśli chodzi o konta bankowe jest to, by było w nim jak najwięcej funkcji za darmo. Przede wszystkim darmowy dostęp przez Internet, darmowe przelewy i karta. Wszystko to dostałam w Inteligo. Mam tam już konto ponad 2 lata i jestem zadowolona.
Ja posiadam w WBK i jestem zadowolona
Od lat mbank, kiedyś miałam pko bp ale obecnie oferta przestarzała o przynajmniej 10 lat więc nie polecam
A gdzie w tej chwili można założyć najlepszą lokatę bankową?
ludzie nie lokują już pieniędzy na lokatach bo się nie opłaca
Wszystko zależy od Twoich potrzeb. Dużo jest rankingów i porównywarek do pomocy wyboru odpowiedniej dla siebie opcji.