Obecnie rozmawiamy o:

Pies w bloku?

dzisiaj o 13:25

chomik dżungarski

dzisiaj o 13:15

KARDIOLOG RZESZÓW

wczoraj o 15:27

Niepolomice ortopeda

wczoraj o 15:23

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Użytkownik JAPANGIRLS - Allegro

06 lis 2010 - 21:07:06

z tego co widac, konto juz ma zawieszone...

06 lis 2010 - 21:09:35

kurde ja zamowilam w tym tyg bluze miś za 45 zł .. ja sie patrze a tu konto zaqwieszone ;/ 913 negatywow w tym tyg ale sie wkurwilam !

06 lis 2010 - 21:17:44

tez zamowiłam żakiet 24.90 plus wysyłka 25 zł to mi wyszło prawie 50 zł ;) czekam ponad miesiąc i nic... na zapytania automatyczna odpowiedz, wystawiłam negatywa i otworzyłam spór na all... rozumiem opóźnienia w wysyłce, ale o nich powinien informować sprzedawca na bieżąco. Z tego co zdążyłam się dowiedzieć to sprzedawca wystawia towar, którego jeszcze nie ma... dopiero jak dostanie z hurtowni ( czy skądś tam) to wysyła i dlatego jedni dostają coś szybko, a wiele innych osób czeka i czeka... osoby płacące za towar na początku października dopiero 4-5 listopada otrzymały paczkę, która była wysłana 26- 27 października (a nie po zaksięgowaniu wpłaty jak zapewniał sprzedawca). Tak wiec paczkaz Hong Kongu nie idzie wcale tak długo bo jakieś 7 dni roboczych ( i tak np. od sprzedawcy madx21 zawsze mi paczki przychodziły od 6-10 dni.
Moze jeszcze się doczekam na moja paczkę...

06 lis 2010 - 21:19:17

918 negatywów, i co chwile nowe.. dobrze, że ja nic nie zamówiłam!

06 lis 2010 - 21:20:06

mój chłopak zakupił tam bluze,widzia ile ma negatywów i zadzwonił,odebrała pani i on mówił że chce wpłacić kase i niewie czy towar do niego dojdzie,podobno kurier im nawala i to dlatego a oni to wysyłają z zagranicy i przesyłka dlatego 25 zeta,no cóż zobaczymy czy dojdzie

08 lis 2010 - 00:32:46

tez zamowilam u niego bluze 23 pazdziernika, i cisza do tej pory...

08 lis 2010 - 00:39:45

ja miałam zamawiać, ale nie zdążyłam... i całe szczęście, ale to jakaś masakra jest, żeby coś takiego się działo na all...

08 lis 2010 - 00:45:26

jak dla mnie to nalezy pojsc na policje i to zglosic, podejrzewam ze sprawa nabierze rozglosu.. bo jest starsznie duzo oszukanych. Myślę że same wladze allegro zgloszą to na policję, jest to oszustwo na ogromną skalę.

08 lis 2010 - 01:09:59

japangirls ologier2 chechloszczak to jest ta sama osoba ma jeszcze inne konta np jakas agnes... ale nie pamietam calej nazwy ktore tez sa zawieszone
poczekajmy chwile i pojawi sie pod nowym nickiem bo ma ich jeszcze kilka gotowych do wystawiania aukcji z nabitymi komentarzami i znow go zawiesza. co za kretacz:/ oby allegro pozbylo sie w koncu takich oszustow.
mam nadzieje ze odzyskacie swoje pieniazki lub towar.

08 lis 2010 - 09:35:12

3,10,2010 zamówiłam bluzę misiową do tej pory nie mam odezwu i nie mam też kontaktu do złodzieji, jak któraś ma bardzo proszę o przesłanie na maile
od 3,10,2010 czekam na bluzę.Niestety nie zapisałam sobie żadnego kontaktu do Nich i nie mam jak im napisać że chyba im się zapomniało o mnie niechcąco. Jak któraś z Was ma wdzięczna będę .. Pozdrawiam

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-11-08 09:52 przez fruzia84.

08 lis 2010 - 19:57:14

ja rowniez zamawialm u tego uzytkownika bluze i czekam juz od polowy pazdziernika,jak narazie uzbrajam sie w cierpliwosc,martwi mnie jedynie to ze nagle pojawilo sie u niego tyle negatywów...mógł je jakos ukryc. kontaktowalam sie telefonicznie i uslyszalam ze przesylka powinnac przyjsc w tym tygodniu.no coz czekam,chociaz ten czas oczekiwania i tak jest juz max wydluzony

12 lis 2010 - 14:32:46

On ma 1450 pozytywnych i 1192 negatywnych!!!!!!!
Nie zglaszajac tego na policje pokazecie swoja bezgraniczna glupote. Policja sama zajme sie nim widzac ile osob oszukal

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-11-12 14:36 przez Julia88.

17 lis 2010 - 15:27:29

japangirls, oologier2 i chechloszczak to ten sam użytkownik. Tak jak pisałam wcześniej - dostali mój przelew 8 PAŹDZIERNIKA, a bluzy do tej pory nie ma, choć po groźbach, że go zgłoszę na all i policję i że chcę pieniądze a nie bluzę - dostałam numer nadania paczki i dzisiaj rano wylądowała w Warszawie.

Ale dziewczyny! Spójrzcie dokładnie na pozytywne komentarze! One mają zaznaczony pozytyw, a treść jest negatywna! Nie dajcie się wkręcić, że odda kasę jak wystawicie mu pozytywa, bo będzie coraz więcej takich kont.
Zamówiłam pierwszy raz coś z japan, mimo że podoba mi się wiele rzeczy. Jakoś nie mogłam wcześniej się zdecydować czytając o tych wszystkich oszukanych dziewczynach i teraz już wiem, że to było moje pierwsze i ostatnie takie zamówienie.

17 lis 2010 - 15:30:01

zawmoilam u nich bluze, czekalam miesaic, wchodze na all a tu konto zawieszone, ale pisalam mejle, dzwonilam, i dzis mi przyszlo awizo

17 lis 2010 - 15:39:06

Cytat
kasie3ka
hmm cóż Ci mogę doradzć... skoro nie wysłał zamówionego towaru do 115 osób to dlaczego miałby wysłac go do Ciebie? Ludzie czasami okazują się oszustami i niestety nic nie możemy na to poradzić. Dlatego mam duży dystans do zakupów z allegro. Moja siostra kupiła sobie zimowe buty NIKE za prawie 500 zł i dostała zupełnie cos innego i bezwartościowego (żeby oszukać wage paczki bo było za pobraniem) więc zakupom z allegro mówię głośno NIE!!!

dziwne. najpierw się sprawdza u kogo się kupuje ! Ja zamawiałam mase rzeczy, rowniez i na eybau...
buty z nike,torebki nike, kurtki, plaszcze kozaki, tenisówki... i nigdy mnie nie oszukano!!

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

zagraniczne hurtownie 60 % taniej niz w sklepach