gorący temat
Golden Retriever Problem Wychowawczy !
dzisiaj o 14:32
dzisiaj o 13:15
wczoraj o 15:27
Chirurg stomatologiczny - Warszawa
wczoraj o 15:25
wczoraj o 15:23
14.01 o 21:11
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
27.01 o 19:01
9.07 o 2:34
Użytkownik JAPANGIRLS - Allegro
hej. Ja zamawiałam bluzę. Czekałam miesiąc, ale doszła. Nie pisałam żadnych maili, nie dzwoniłam.. i mam. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.
ja zamowilam w październiku bluze, 8 dostałam maila ze zostala wyslana ale paczki nie ma do tej pory. na maile odpisują bardzo lakonicznie, napisalam dzisiaj, ze jesli do środy paczka nie dojdzi e- zgłaszam ten fakt na all i policję. niby tylko 40zł, ale jak tak każdy odpuści to takich pajaców będzie coraz więcej na all i oni zarabiają na takich właśnie frajerach.
pogadaj z innymi oszukanymi i coś wymyślicie
ja zamawiałam u użytkownika chechloszczak i paczka doszła po chyba 13-15 dniach. bluza była ok, wiec nie wszyscy od japan to oszuści
Ja czekałam dwa miesiące na spodenki..
W końcu tak się wkurzyłam, że zaczęłam do gościa pisać przynajmniej dwie wiadomości dziennie gdzie są moje pieniądze i wyobraźcie sobie, że oddał ;p
Hehe sama byłam w szoku! A żeby tego było mało to najwyraźniej się pomylił i dwa razy wysłał tą samą kwotę.. Także jestem jeszcze 45 zł do przodu
Cytat
wercik
pogadaj z innymi oszukanymi i coś wymyślicie
ja zamawiałam u użytkownika chechloszczak i paczka doszła po chyba 13-15 dniach. bluza była ok, wiec nie wszyscy od japan to oszuści
ooo ja właśnie u niego zamawiałam. Za dużo nerwów, chociaż ciuchy ok (doszła mi męska bluza-naprawdę fajna i haremki-średnie, ale czego chcieć za tak niską cenę).
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-11-05 16:48 przez Ashley_.
ja dostałam wczoraj odpowiedz na maila :
"Proszę się nie martwić, Państwa zamówienie zostało zrealizowane
i mimo opóźnień paczka będzie dostarczona."
wiec juz nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć ...
mogłybyście mi podać adres e-mail do niego? gdyż mi zamawiała koleżanka od siebie a obecnie nie mam jak sie z nia skontaktować ja wpłaciłam przedwczoraj pieniadze a jak weszłam wczoraj rano to konto już zawieszone.. i co teraz mam zrobić? jest możliwośc, że dostane przesyłkę ;> ??
ja mam swoich zaufanych sprzedawcow japan. i towar jak z obrazka 20zł za przesylke? przeciez to idzie z hong-kongu więc i tak tanio! " azjatyckie ceny-azjatycka jakość". zawsze jak coś mi się spodoba, wysylam im zdjecia, i zazwyczaj to udostepniaja.
zawsze bedzie ktos,komu cos sie nie spodoba...
Kochana moje 14 dni oczekiwania na przesyłke og tego kolesia minęło. Pisałam wczoraj e-maila wykręcał się, że już wysłał paczke bla bla bla, że wysłał ją 20.10, a wpłaciłam pieniądze 18.10. i że lada dzień powinna byc. Zobaczymy co się stanie ... zamówiłam u niego bluzę i żakiet miał wtedy ogromną ilośc pozytywów, ani jednego negatywa, 2 neutralne, a teraz ?! masa negatywów i w dodatku zablokowane konto przez allegro. MASAKRA !!!
skejcik71 moze mogłabyś podac link rzeczy tego zaufanego uzytkownika : )
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-11-06 12:46 przez ananasek1993.
Ja zakupiłam bluzę 08.09.2010 nick chechloszczak i dostałam ją dopiero po 50 dniach czyli prawie dwa miesiące czekałam.Wysyłałam po kilka wiadomości dziennie i dałam temu panu ostateczny termin zwrotu kasy ale raptownie bluza została dostarczona do mnie.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-11-06 12:54 przez martini79.
Zakupiłam od tego użytkownika haremki 21.10 i jeszcze ich nie dostałam. Mam nadzieję, że dojdą ;/
bo tu problem nie polega na dostarczeniu przesyłki bo wcale tak długo nie idzie( paczka wysłana była do mnie 28.10. i otrzymałam ją 03.11. czyli dokładnie 7 dni od wysłania w tym weekend i 1 dzień świąteczny) tylko oni mają problem w tym , że nie maja na stanie tego towaru albo aż tyle tego towaru - ja dokładnie od nich dostałam taką wiadomość, bo tak jak wyżej pisałam z 3 rzeczy dostałam jedną, więc zapytałam co z pozostałymi, czy nie wysyłają wszystkiego w jednej paczce, na to odpowiedź:
"staramy się pakować w jedną paczkę, jednak przy braku towaru w magazynie musimy dokonać zamówienia u producenta i wtedy przygotowujemy dodatkową paczkę".
Koleżanka bluzę zamówiła jakieś ponad 3 tyg temu, interweniowała w tej sprawie, dostała numer nadania przesyłki, także na pewno dojdzie, ponieważ sprawdzała i paczka została wysłana...ale mi by nerw puściły przy czymś takim, tyle negatywów,że szok normalnie!!!
mogłybyście mi podać adres e-mail do niego??
****@**** (dla własnego dobra nie podawaj emaili na forum. Administracja)
kurcze nie widac jak mozesz napisz mi na ****@**** (dla własnego dobra nie podawaj emaili na forum. Administracja) z góry dzięki
napisz na gg 3246513
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2010-11-06 21:00 przez GloomyPrinCesS.