Obecnie rozmawiamy o:

komoda

16.04 o 8:17

sklep z narożnikami

16.04 o 8:16

wygodna sofa

16.04 o 8:14

Oświetlenie w salonie

15.04 o 18:47

JAKI WYBRAC ŻYRANDOL

15.04 o 18:45

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

TKANINY proszę o pomoc

07 gru 2009 - 14:33:10

Dziewczyny dziś przyszedł mi go głowy pomysł na moją studniówkową sukienkę... Chcę zamówić materiał przez internet czy znacie może internetowe sklepy zajmujące się sprzedażą tkanin ? Nie wysyłajcie mnie do allegro :D bo nie tego szukam... Krawcowa wspomniała mi o stronie wiki bądź też viki jest to strona dla tancerzy podobno są tam świetne kolory tkanin ale za cholerkę nie mogę znaleśc tej strony.

Proszę podbijajcie ponieważ muszę szybko znać stronkę

TKANINY proszę o pomoc

07 gru 2009 - 14:40:15

ale szukasz jakiegoś konkretnego materiału?
czy chodzi Ci o kolory...

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

TKANINY proszę o pomoc

07 gru 2009 - 15:30:36

jeszcze nie wiem o jaki materiał mi chodzi na chwilę obecną chodzi mi o kolory :) Mam pewien materiał na myśli ale nie wiem jak się nazywa więc najpierw muszę iśc do pasmanterii się dowiedzieć ale ogólnie chciałam się rozejrzeć

TKANINY proszę o pomoc

18 lip 2024 - 09:56:40

Dostępne w sklepie zasłony i firany to idealne rozwiązanie dla każdego, kto pragnie dodać swoim wnętrzom elegancji oraz prywatności. Wykonane z najwyższej jakości materiałów produkty te można znaleźć na https://dekoma.eu/pl/ gdzie każdy wzór i kolor dopasowuje się do różnorodnych gustów i preferencji.

TKANINY proszę o pomoc

29 lis 2024 - 18:31:52

Tkanina tkaninie nie równa i warto pod lupę wziąć jej jakość żeby posłużyła przez długi czas a jak się zużyje to dobrze ją oddać do skupu materiałów tekstylnych https://skuptkanin.com/skup-materialow-tekstylnych/ i mieć pewność, że się nie zmarnuje.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Skorowidz mieszkańców miasta Warszawy z przedmieściami na rok 1854