Oczyszczanie twarzy a aparat ortodontyczny
gorący temat
dzisiaj o 15:40
Z jakim zarządcą nieruchomości rozmawiać
dzisiaj o 15:11
Zarzadzanie nieruchomości Gdańsk
dzisiaj o 14:54
dzisiaj o 14:52
Usuwanie blizn potrądzikowych w Krakowie
dzisiaj o 14:49
28.11 o 11:06
Perspi block. Opinie o lekach na pocenie! Help!
12.02 o 11:57
25.05 o 21:33
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
23.03 o 21:30
ILE WYDAJECIE NA CIUCHY???
Kupować to czasami nie ma za co a nie po co.Cytat
natalkaaaa2
miesięcznie ok. 100 zł.
nie mieszczą mi się ciuchy w 2 dużych szafach, wiec chyba nie mam już po co kupować .
Ja wolę nie kontrolować ile wydaję, bo pewnie złapałabym się za głowę!
hmmm zależy w sumie, ale średnio miesięcznie wyjdzie kolo 300-400, chyba że coś skórzanego dokupuję to plus jakieś 300zł ...
Noo to ja muszę powiedzieć że góra 100 zł zależy jak leci i czy są promocje i to raz za czas(co 2-3 miesiące) jak mam kasę. Ale jak przyjeżdża mój tato to i 400 zł wydaje na ciuchy.... ale to raz na czas.
Dziewczyny ja wydaje jakies 700zł nawet czasem.Musze sie ograniczac bo juz zajelam drugi pokoj (tzn szafe) bo ciuchy nie mieszcza sie wcale.
p.s chcem sie chyba usprawiedliwic przed sama soba i zaznacze ze nie zawsze bo czasem wydam okolo300zł
pozatym teraz duzo rzeczy zaczęłam sprzedawac i mam chetnych bo naprawde daje okazyjne ceny.Mozna zobaczyc na moich aukcjach.pozdrawiam
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-09-16 20:36 przez aneczka88.
1000zł miesięcznie jestem bardzo rozrzutna co do ubrań .A najbadziej uwielbiam buty na wysokim obcasie jak już jakieś zobacze na wysawie to zaczynaja do mnie przemawiać głosy z poza szyby kup mnie kupu. No i tak to juz jest hop do bankomatu i je mam .Ale potem wielkie zdziwienie robie, bo jak patsze na rachunki to mnie aż ściska ale cusz takie juz sa kobietki
Ja wydaje około 100-130 na mieś
wiem...mało ale cóż... niestety jeszcze 3 lata do pełnoletności(
Zależy od dostawy w lumpeksie! Ale raczej nie za dużo. Szkoda mi kasy na nowe, markowe ciuchy.
dzis policzylam, bo sporo ubywa, w tym miesiacu wydalam 1600 zl na ubrania! koszmar
robie abstynencje1 maz sie malo nie udusił jak zobaczyl wyciag
mi zdarzało się wydawać całą pensie(a mało nie zarabia, naprawdę) zwłaszcza na ciuch z Włoch i Francji teraz nie jeżdżę po Europie więc relatywnie mało ok. 500 zł na miesiąc w tym kosmetyki.
hmmm... dobre pytanie ja raczej nie licze ile wydaje na ciuszki.Jest taki miesiac ze potrafie sobie nic niekupowac,a jak mi odbije to w nastepnym miesiacu nadrabiam,ale mysle ze okolo 400zl
Ja jeszcze studiuję i żyję funduszami rodziców, więc ok 60 do max 100zł miesięcznie :/
450-600 zł, wiadomo w porze jesien/zima najwiecej.. czyli ta druga kwota bo najdrozsze rzeczy
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-09-16 20:45 przez MaJorkaaa.
http://forum.szafa.pl/16/900994/900994.html#msg-900994
zerknijcie jeśli możecie