gorący temat
dzisiaj o 15:40
Z jakim zarządcą nieruchomości rozmawiać
dzisiaj o 15:11
Zarzadzanie nieruchomości Gdańsk
dzisiaj o 14:54
dzisiaj o 14:52
Oczyszczanie twarzy a aparat ortodontyczny
dzisiaj o 14:50
Depilator laserowy Philips Lumea opinie
26.10 o 20:38
6.02 o 8:30
domowe sposoby na zapalenie dziąseł
16.11 o 13:39
Belissa intense na paznokcie? Opinie!
10.02 o 0:26
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
ILE WYDAJECIE NA CIUCHY???
[]
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-04-03 23:41 przez czarnykwarc.
Cytat
beluskowa
nie wydałabym na ciuchy tak dużo,jesteście nie poważne,ciekawi mnie tylko czy to jest wasza zarobiona kasa czy ciągniecie od mamusi,mniejsza o to szkoda by mi było wydać na spodnie 100zł a co dopiero po tyle kasy,ja uwielbiam ciucholandy są tanie i lepsza ciuchy bo widać jakie mają materiały,zresztą sama mam ciucholand także nie potrzebuje ale jakbym miała się ubierać to wolałabym sobie zamówił 10 kilo używanej odzieży pierwszej klasy i ile bym miała za tą kase co wy wydajecie,ciuchy nie są najważniejsze...
Wydaje mi się, że każdy ma prawo decydować na co wydaje swoje pieniądze (czesto zarobione przez siebie!) .
Więc niech każdy zajmie się sobą, a gadki moralne zostawi dla siebie

Zależy w tym miesiący wydałam ponad 1000zł, ale zdarzają się miesiące gdzie nie kupuje nic.
Teraz miałam taki okres bo schudłam i trzeba było wymienić pare rzeczy.
hej
MIESIĘCZNIE WYDAJĘ OD 300 -700 ZŁ NA CIUCHY , OCZYWIŚCIE WSZYSTKIE SĄ MI POTRZEBNE . MÓJ MĄŻ JAK NA RAZIE
ŻYJE W BŁOGIEJ NIEŚWIADOMOŚCI , INACZEJ DAWNO PRZYPŁACIŁ BY TO ZAWAŁEM .
niekiedy w granicach nawet 500 zł np . przed zima i wgl . a niekiedy to gdzies 50-100 zł . ;d
no najbardziej sie oplaca w croppie itd.kupowac po przecenie bo w sklepie jest powieedzmy ze nawet 200% ceny ktora sa warte xd .
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-04-23 20:37 przez anonimka1997.
3/4 mojej kasy miesięcznie. Sama jedzenia nie kupuje, bo po co. Jestem zakupoholiczką, sama się w to wpędziłam, ale cóż.....
Cytat
J-and-J
Zależy w tym miesiący wydałam ponad 1000zł, ale zdarzają się miesiące gdzie nie kupuje nic.
Teraz miałam taki okres bo schudłam i trzeba było wymienić pare rzeczy.
Nic?? Ja to bym nie wytrzymała chyba

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-04-26 17:43 przez Mjolner.
Róóóóżnie , zależy od sezonu ;P
Proszę o pomoc : http:// forum.szafa.pl/48/3370112/_subject_.html
Cytat
beluskowa
nie wydałabym na ciuchy tak dużo,jesteście nie poważne,ciekawi mnie tylko czy to jest wasza zarobiona kasa czy ciągniecie od mamusi,mniejsza o to szkoda by mi było wydać na spodnie 100zł a co dopiero po tyle kasy,ja uwielbiam ciucholandy są tanie i lepsza ciuchy bo widać jakie mają materiały,zresztą sama mam ciucholand także nie potrzebuje ale jakbym miała się ubierać to wolałabym sobie zamówił 10 kilo używanej odzieży pierwszej klasy i ile bym miała za tą kase co wy wydajecie,ciuchy nie są najważniejsze...
jednym szkoda, drugim nie
ja wydaję pieniądze zarobione przeze mnie, czasem żeby wydać 1000zł wystarczy kupic 2 rzeczy a pieniędzy juz nie ma.jedni kupują taniej, inni drożej a o gustach sie nie dyskutuje, tak samo jak nie zagląda się do nie swojego portfela.ja lubię kupować nie tylko sobie, ale dzieciom i mężowi równiez a pieniądze sie rozpadają. czasem na jeden wypad może nawet 2 tys. nie starczyc
ja stanowczo za dużo wydaję na buty i sukienki - dwie moje największe słabości!
--------------------------------------------------------------------
Z kodem: 10b69123 zniżka na torebki ze strony: etorebka.pl
Ja zazwyczaj wydaje ok. 150 zł miesięcznie na takie zachciankowe rzeczy i bielizne, a biustonosze strasznie drogie niestety są:p a 2 miesiące w roku po ok 700-800-przed zimą i latem robie liste rzeczy które naprawde potrzebuje, wcześniej zbieram pieniązki no i kupuje tak jak teraz- buty, z 2 spódniczki, marynarke, nową torebke, 2 blezerki i jakieś koszulki no i kasa niestety jakoś zlatuje a wcale to jakaś masa rzeczy nie jest i są to rzeczy w rozsądnych cenach..
Jak tak czytam ile niektóre z was wydają na ciuchy to od razu myślę o całej masie innych, świetnych rzeczy które ja za takie kwoty mogłabym mieć Nie że potępiam, po prostu nie rozumiem.
Bywają miesiące, że nie kupię żadnego ciuchu i nie cierpię z tego powodu. Zresztą od dłuższego czasu przeprogramowałam się na kupowanie ciuchów na allegro i będąc w centrum handlowym, nawet jeśli idę tam z zamiarem kupna czegoś, to jakoś trudno mi się odnaleźć
W tym miesiącu kupiłam sobie 2 t-shirty i spodnie, za co w sumie zapłaciłam 50 zł.Szok!
Ja również wydaje ok. 100-150zł na mc. Wystarczy na kilka fajnych rzeczy ;]
u mnie to jest roznie.
jednego miesiaca na ciuchy nie wydam nic (chodz teraz to juz nie realne bo ciagle siedze na szafie )
A drugiego wydam nawet i pare tysiecy. (sezonu zwłaszcza zimowego)
w pazdzierniku ubieglego roku wydalam wlasnie chyba najwiecej
bo kupilam buty ugg (1190zł)- złote tarasy na przeciwko roxy
Kurtke roxy (899zł) - nowa kolekcja galeria mokotów- na przeciwko Calvin klein
I Adidasy lacoste ( 459zł)
nie wspominam o ciuszkach takich jak sweterek czy bluzeczka bo one nie maja tutaj wartosci.
U mnie to jest naprawde bardzo róznie.
około 400 wszystko co biorę, dlatego część zostawiam w domu żeby nie wydać całej gotówki jaką posiadam
a latem to około 800, ale są wyprzedaże to się opłaca (przynajmniej tak sobie wmawiam)