dzisiaj o 19:22
dzisiaj o 18:52
dzisiaj o 18:34
dzisiaj o 18:18
dzisiaj o 18:03
domowe sposoby na zapalenie dziąseł
20.06 o 13:50
mop parowy opinie - czy warto kupić?
5.08 o 12:19
9.07 o 2:34
23.02 o 12:52
LANCOME La Vie Est Belle Opinie
1.07 o 15:20
Perspi block. Opinie o lekach na pocenie! Help!
12.02 o 11:57
Wasze pytania do wizażystki
Szanowne Szafowiczki!
Witamy na Szafie kolejną specjalistkę, która będzie doradzała Wam we wszelkich kwestiach związanych z wizażem
W tym wątku możecie zgłaszać swoje zapytania czy prośby o porady do naszej wizażystki. Odpowiedzi na wybrane pytania będą dodawane na forum naszej stylistki (tym na którym właśnie się znajdujesz ) w nowych wątkach.
Aby wszystko miało "ręce i nogi" prosimy o w miarę dokładny opis i charakterystykę problemu; jeżeli pytacie np. o kwestie doboru nowej fryzury czy zmiany uczesania, bardzo pomocne będzie dodanie zdjęcia prezentującego twarz itp. Ela pomoże Wam również w kwestiach makijażu oraz pielęgnacji i przyozdabiania paznokci
Zachęcamy do zadawania pytań i zasięgania porad naszej Specjalistki!
Witam,zastanawiam się nad zmianą fryzury ale nie jestem pewna jaka fryzurka bedzie mi pasowała.Mam włosy falowane i dośc długie.Nigdy nie lubiałam krótkich fryzurek więc taka opcja odpada.
WitamCytat
bremana
Witam,zastanawiam się nad zmianą fryzury ale nie jestem pewna jaka fryzurka bedzie mi pasowała.Mam włosy falowane i dośc długie.Nigdy nie lubiałam krótkich fryzurek więc taka opcja odpada.
Myślę, że długa grzywka ścięta na skos byłaby świetnym rozwiązaniem dla Ciebie, do tego wycieniowane włosy na całej długości, przy falowanych włosach takie cieniowanie nada im lekkości i odrobinę charakteru.
Coś w stylu Mandy Moore:
Witam.Mam długie włosy do łopatek. Farbuje je u fryzjerki na miedziany z blond pasemkami. Chciałabym je jeszcze rozjaśnić aby wyglądały naturalnie, musnięte słońcem. Nie wiem czy to ma byc blond czy cos innego. Chodzi jeszcze o długość. Włosy sa wycieniowane i proste. Może je obciąć? Jaka fryzurka pasowałaby do mnie?
No wiec tak,mam strasznie pocieniowane włosy.musze je codziennie prostowac.niestety nie mam zdj z tyłu.ale moge powiedziec ze moje włosy sa podzielone tak jakby na 3 warstwy.co zrobic by sie fajnie układały bez niszczenia ich.zd juz i tak po prostowaniu;/
będą mi pasowały rude włosy ? jeśli tak,to jaki ? [mam zielone oczy]
specjalnie nie przerabiałam zdj,żeby było widać mój naturalny kolor
Witam,Cytat
Martolina1983
Witam.Mam długie włosy do łopatek. Farbuje je u fryzjerki na miedziany z blond pasemkami. Chciałabym je jeszcze rozjaśnić aby wyglądały naturalnie, musnięte słońcem. Nie wiem czy to ma byc blond czy cos innego. Chodzi jeszcze o długość. Włosy sa wycieniowane i proste. Może je obciąć? Jaka fryzurka pasowałaby do mnie?
jeśli chodzi uzyskanie efektu włosów muśniętych słońcem, zaproponowała bym Ci refleks w kolorze złocistego blondu - będzie to naturalnie wyglądało z miedzianym blondem jaki masz obecnie.
Myślę, że do Twoich długich włosów idealnie pasowała by prosta grzywka, możesz też odrobinę podciąć końcówki - ale długie włosy nadal są modne!
hej mam pytanie mam bardzo jasna cere na twarzy i niesetty gdzie niegdzie wypryski jaki puder polecasz dokaldnie kryjacy i ladnie wygladajacy na zdj??
femmy zostaw sowje wloski albo zrob brazz ;] bo ladne masz
witam,Cytat
aneczka88215
hej mam pytanie mam bardzo jasna cere na twarzy i niesetty gdzie niegdzie wypryski jaki puder polecasz dokaldnie kryjacy i ladnie wygladajacy na zdj??
mój typ to MAX FACTOR Lasting Performance - ma w ofercie zróżnicowaną gamę kolorów - nawet do porcelanowej cery, jest matujący i dobrze kryje niedoskonałości.