Obecnie rozmawiamy o:

komoda

przedwczoraj o 8:17

sklep z narożnikami

przedwczoraj o 8:16

wygodna sofa

przedwczoraj o 8:14

Oświetlenie w salonie

15.04 o 18:47

JAKI WYBRAC ŻYRANDOL

15.04 o 18:45

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Piesek do mieszkania w bloku .

01 kwi 2014 - 18:06:19

Hej, chcę kupić sobie z chłopakiem psiaka, bo oboje kochamy zwierzęta, zdajemy sobie sprawę , że to duży obowiązek ale problem tkwi w tym, że mieszkamy we własnościowym mieszkaniu w bloku (50m2). Ciągle się wahamy jakiego psiaka wybrać, nie chcemy yorka, bo mjego faceta rodzice mają 2 yorki, no i zwyczajnie Nam się one nie podobają. Zaś labrador jest zdecydowanie za dużym psem. Myśleliśmy na beagl'em. Naczytałam się dużo opinii na temat tego cudownego psiaka, większość z nich jest negatywnych, bo w bloku, bo się nie wybiega, bo wszystko pogryzie.
Czy któraś z Was ma może taką rasę psa ? może mi doradzić .? A może któraś z Was ma inną rasę i go ''poleca''?

Dodam, że oboje mieszkamy na wsi, i wracamy do domu do 2 tygodnie, więc tam mógłby się tak cały dzień wybiegać na podwórku.
Proszę pomóżcie!

01 kwi 2014 - 18:10:09

a no ta rasa musi miec dużo ruchu i dużo biegać ;)

01 kwi 2014 - 18:12:42

Cytat
dziubas89
a no ta rasa musi miec dużo ruchu i dużo biegać ;)

no to już wiem :D

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

01 kwi 2014 - 18:13:59

warto pojsc do jakiego schroniska. tam duzo pieskow czeka na nowy dom :) moze ktorys podbije wasze serce

01 kwi 2014 - 18:15:11

a jamnik?
a moze ze schroniska szczeniaka albo takiego do 1 roku zycia?

01 kwi 2014 - 18:15:44

nie polecam :) psy nie przywiazuja sie uciekaja jesli tylko wytropia jakis slad. ogolnie bardzo madre ale potrzebuja strasznie duzo ruchu . polecam Ci spaniela naprawde fajne psiaki aktualnie mam spanielka. cudna przywiazana grzeczna i bardzo madra nie gubi bardzo duzo siersci

01 kwi 2014 - 18:15:50

moze spaniel?

Gdybym nie miała juz dwóch piesków z checia bym przygarneła, piekne i mądre psy.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-04-01 18:16 przez atomowa.

01 kwi 2014 - 18:17:47

Cytat
karolciammm
warto pojsc do jakiego schroniska. tam duzo pieskow czeka na nowy dom :) moze ktorys podbije wasze serce

01 kwi 2014 - 18:19:55

Hej, proponuję rasę westi, to piękne i kochane psiaki,bardzo przywiązane do właścicieli, a przy tym wesołe, wścibskie i prześmieszne. Miałam 11 lat weścika, niestety choroba go zabrała w lipcu.

01 kwi 2014 - 18:20:18

Ta rasa beagle nie bardzo, potrzebuje ruchu a nie ma nic gorszego niż pies który nie może rozładować swojej energii ( uwierz wiem na przykładzie mojego- zjedzone całe mieszkanie, teraz na szczescie mieszkamy w domku wiec ma duze pole do popisu), polecam sznaucerka miniaturowego , teraz mam drugiego w swoim życiu sznaucerka i nie ma tak kochanych psow jak one, latwe do ulozenia, raczej leniwce wiec nie potrzebuja duzj ilosci spacerkow, poza tym spokojne, kochane. Do bloku idealne ; )

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-04-01 18:20 przez lolka34.

01 kwi 2014 - 18:20:36

spaniel bardzo dobrze zachowuje sie w bloku, w sumie zalezy to od wychowania ale w ogóle nie gubi sierści ;)

01 kwi 2014 - 18:23:46

Nie róbcie tego Beaglowi... Ja ciągle widzę takie mieszkające w bloku, męczące się z nadwagą i wyglądają strasznie nieszczęśliwie.

01 kwi 2014 - 18:28:02

shih tzu polecam :) wszędzie się odnajdzie i na wsi i w bloku :)

01 kwi 2014 - 18:28:10

jak kochacie zwierzęta radzę przejść się do schroniska

01 kwi 2014 - 18:34:44

ja mam jamnika i przez pare lat mieszkalam z nim w bloku a jest wulkanem energii ;)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Co to za zwierzę?