Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

Ubrania zimą

30 lip 2024 - 09:00:02

Mam pewien problem i liczę na waszą pomoc Moja garderoba to głównie sukienki i spódnice. Jednak mam problem jak je nosić w okresie jesieni i zimy. Latem i wiosna noszę je do gołych nóg lub do cienkich cielistych rajstop. Problem pojawia się gdy temperatura spada i w cienkich rajstopach zamarzam. Moje sukienki i spódnice są głównie w jasnych barwach, więc czarne kryjące rajstopy nie pasują. Ogólnie nie noszę w ogóle ciemnych ubrań. Mam beżowy płaszcz, beżowe botki i kozaki. Jedynym problemem są rajstopy. Na razie niszę cieliste ale lada moment przyjdą przymrozki i nie wiem co wtedy nosić. Poprzedniej zimy nosiłam spodnie ale ja spodni nie nawidze, więc to był dla mnie koszmar. Liczę na wasze pomysły

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

Ubrania zimą

30 lip 2024 - 14:17:57

Ja ubieram się dokładnie tak jak opisujesz - i na jesień/zimę właśnie zakładam do sukienek i spódnic czarne, matowe (!) rajstopy 200-300 DEN lub legginsy plus eko-zamszowe czarne botki. Ta matowa, jednolita czerń rajstop przedłużona na botki powoduje, że dobrze to wygląda nawet do jasnych sukienek
Na beżowe botki nie znalazłam niestety zimowego sposobu Wszystkie ciepłe cieliste rajstopy, które testowałam wyglądały dość paskudnie. No chyba, żeby ewentualnie podkolanówki zakładać na grubsze rajstopy, ale to już dość specyficzny styl.
https://wioleta.net/28954/modne-botki-damskie-na-kazda-okazje/
Ewentualnie mozesz zastanowić się nad kupieniem botków w innych odcieniach :)

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 4/5

Ubrania zimą

25 wrz 2024 - 21:26:14

Nie tylko styl i wygląd są ważne, ale również wygoda. Dlatego też, marka Lanieri Fashion przykłada dużą wagę do wyboru materiałów, z których wykonuje swoje czapki i szale . Możesz być pewien, że nosząc je, nie tylko będziesz wyglądać świetnie, ale również będziesz czuć się komfortowo i ciepło. W ofercie znajdziesz czapki i szale wykonane z wełny, kaszmiru, alpaki, mohairu czy akrylu - każdy znajdzie coś dla siebie

Ubrania zimą

12 lis 2024 - 17:42:27

Bluzy od Hibou to zdecydowanie mój faworyt na jesień i zimę. Są bardzo ciepłe i wygodne, a jednocześnie wyglądają elegancko, nawet w casualowych stylizacjach. Jeśli lubicie polskie marki, to zdecydowanie warto dać im szansę. Te ubrania to inwestycja w komfort i styl, które pozostaną na długo.

Ubrania zimą

02 gru 2024 - 15:47:09

Jeżeli lubicie modę i ubrania, to może Was zainteresować Moliera2 Archive Sale. Jest to impreza, która odbędzie się w dniach 5-8 grudnia w Katowicach. Można wygrać karty podarunkowe na 10000 zł - a więcej informacji znajdziecie na ich social mediach: https://www.facebook.com/SalonMoliera2/posts/pfbid0CDNg2Rq8zPQA3v2FnPog2D2tfWwxjqLzFJejCwj9ow8Fm1z34e8C7MNiQfsmVaQWl

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

dom szkieletowy