gorący temat
jak wykorzystać AI w różnych dziedzinach
48 minut temu
dzisiaj o 15:23
dzisiaj o 13:55
dzisiaj o 13:16
strój męza na wesele-tylko garnitur?
dzisiaj o 11:59
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
27.03 o 8:51
9.07 o 2:34
19.10 o 11:52
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
13.10 o 14:29
TK MAXX opinie o sklepie
TK MAXX opinie o sklepie
Ja kocham TK Maxx W moim ciuchy Zary są po 30zł poprzedni sezon. Kupiłam za tyle np. koszulę, którą oglądałam w Zarze i kosztowała 129zł. Ogólnie jak się jest szperaczem to zawsze się coś znajdzie. Tylko z torebkami nie mogę trafić. Jak już mi się jakaś podoba to kosztuje nadal kosmiczne pieniądze
TK MAXX opinie o sklepie
Ja tam nigdy nic nie potrafię znaleźć. Już prędzej na dziale domowym coś kupuję.
TK MAXX opinie o sklepie
Byłam z 2-3 razy, ale jakoś nie udało mi się znaleźć niczego, co byłoby jednocześnie w moim stylu i rozmiarze. Taki trochę lumpeks dla bardziej zamożnych
TK MAXX opinie o sklepie
w tk maxx kupuwałam od lat czy nie macie wrażenia, że towar jest tam coraz gorszego gatunku, ostatnio spoodnie nie wytrzymały nawet jednego sezonu
TK MAXX opinie o sklepie
Z ciuchami rzeczywiście ciężko tam, też się czuję jak w lumpie... ale fajne mają dekoracyjne fanty albo dla dzieci zestawy, ubranka, często na prezent coś tam biorę
TK MAXX opinie o sklepie
Ja raczej nie kupuje tam, nie ma przekonania
TK MAXX opinie o sklepie
Bałaganiarstwo i tyle w tym sklepie. W mojej ocenie nie jestem sama, bo moja koleżanka twierdzi tak samo, a nie powiem jest wielce cierpliwa.
TK MAXX opinie o sklepie
TK Maxx jest super, zwlaszcza jezeli chodzi o wszelakie ozdoby i akcesoria do domu. Musze kupic tam kilka rzeczy na swieta
TK MAXX opinie o sklepie
Zdecydowanie nie jest tani. I sama raczej unikam chodzenia do tego sklepu Dla mnie jest to jeden wielki ciuchland, do którego trafiają rzeczy, które pewnie nie sprzedadzą się za granicą. Odwiedziłam rok temu Tk maxx w Uk i róznica nie do porównania. W tamtym rzeczywiście mozna kupic sobie rzeczy dobrych marek jak Ralph Lauren czy Dior. W naszym natomiast są zwykle marki nikomu nieznane. Poza tym w zagranicznych sklepach są lepsze promocje.
Wybieram raczej mniejsze polskie sklepy, które mają rzeczy lepsze jakościowo w korzystniejszej cenie. Ostatnio zamawiałam trampki dla dzieci tutaj.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2020-08-31 12:50 przez jalenka.
TK MAXX opinie o sklepie
To nie dla mnie sklep. Nie mój styl.
TK MAXX opinie o sklepie
Z ciuchów ciężko mi tam coś znaleźć ale udało mi się kupić fajne trzypaki skarpetek/majtek, mój ulubiony model biustonosza DKNY tam znajduję. Kilka razy kupiłam ciuch/buty ale oddawałam bo nie leżały tak jakbym chciała.
TK MAXX opinie o sklepie
Uwielbiam, bo mają czasem dobre promocje na perfumy, ale jednak czesto to sie nie zdarza by były akurat zapachy dla mnie. Biżuteria.. meeeeeeeeeeh.
TK MAXX opinie o sklepie
ja czesto kupuje tam kosmetyki i dekoracje, bardzo fajne rzeczy na prezent można tam znaleźć. Ceny może nie sa jakieś mega niskie, ale w porównaniu do oryginalnych sa naprawde korzystane
TK MAXX opinie o sklepie
Hej kochane!
Dla wszystkich miłośników okazji i świetnych cen, takich jak w TKMAXX, mam gorącą rekomendację. Ostatnio odkryłam stronę ubierzsie.com i jestem pod wrażeniem! Mają mnóstwo świetnych okazji z modą premium, a ich oferta odzieży damskiej jest naprawdę imponująca.
Jeśli, tak jak ja, uwielbiacie znaleźć coś wyjątkowego w atrakcyjnej cenie, to koniecznie odwiedźcie tę stronę. Znajdziecie tam wiele ciekawych propozycji, które z pewnością dodadzą pikanterii Waszej garderobie.
Ktoś z Was już tam robił zakupy? Jakie są Wasze wrażenia? Ja osobiście jestem zachwycona i na pewno jeszcze tam wrócę.
Pozdrawiam i życzę udanych łowów modowych!