nadruki przemysłowe i reklamowe
gorący temat
wczoraj o 19:21
kaufen REINER MDMA-FELSENKRISTALL – LABORGEPRÜFT
wczoraj o 19:08
wczoraj o 19:07
wczoraj o 19:06
wczoraj o 19:04
19.10 o 11:52
27.03 o 8:51
9.07 o 2:34
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
13.10 o 14:29
TK MAXX opinie o sklepie
TK MAXX opinie o sklepie
Robicie zakupy w TK MAXX? tyyyyle się nasłuchałam jakie tam dziewczyny znajdują perełki znanych marek za grosze że postanowiłam zacząć ,,korzystać''. Ile razy nie pojechałam to wychodziłam zła bo straszny bajzel w środku, wszystkiego nawalone tyle, że nie wiadomo jak przeglądać- jak w lumpeksie z lat 90tych się tam czułam. A Wam udało się coś super wyhaczyć w TK MAXX?
TK MAXX opinie o sklepie
Ja często zaglądam do TK maxx, głównie na dział z kosmetykami (ostatnio znalazłam paletkę cieni Too Faced, 100zł poniżej normalnej ceny) i dział z dekoracjami do domu
Z odrobiną cierpliwości da się tam znaleźć fajne ubrania i buty, w przyzwoitych cenach
TK MAXX opinie o sklepie
Nie lubię tego sklepu. Brak jakiegokolwiek ładu i składu. Wszystko rzucone i wcale nie mają tam tak tanio!
TK MAXX opinie o sklepie
Jakos nie mam zaufania jesli idzie o torebki, kosmetyki itp. Ubrania zazwyczaj sprzed 5-10 lat. Jedynie fajne były kurtki MK ale czy to orginalne czy z chin to nie wiem. Jedynie uwielbiam dział rzeczy do domu
TK MAXX opinie o sklepie
Tak straszny tam bałagan i nieco lumpeksowy klimat Trzeba mieć cierpliwość i się trochę nachodzić i naszukać, ale można znaleźć fajne ciuszki i kosmetyki w dobrych cenach. Jedno co jest fajne w organizacji TK maxxa to to, że ciuchy posegregowane są rozmiarami, chociaż ludziska przewieszają i najlepiej przepatrzeć cały wieszak Znalazłam tam np. klasyczną biznesową białą koszulę od Calvina Kleina za 90 pln i sweterek ze wstążką od Trussardiego za 70. Noszę już 4 lata i wciąż wyglądają świetnie.
Kupuję też tam regularnie spodnie na swoją chudą d... Mnóstwo tam super jeansów maksymalnie przecenionych(za 20-30 lub 40pln nawet) w rozmiarach np. 24/32 a taki to ciężko znaleźć, bo nikt nie pomyślał że można być chudym i mieć więcej jak 165 cm wzrostu Także wszystkim Paniom o sylwetce w typie "węża" tudzież jak mówi moja Babcia "szczypiorku" polecam spodnie z TK MAXX
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-09-12 13:41 przez Czilala.
TK MAXX opinie o sklepie
TK MAXX lubię dział z rzeczami do domu, oraz kosmetykami co do ciuchów to czasem mozna wyszukac cos fajnego w przystepnej cenie, tyle że mnie markowe rzeczy nie rajcuja ja bardziej stawiam na jakosc a niestety z ta jakoscia jest coraz gorzej
TK MAXX opinie o sklepie
byłam nie raz , ale z tego co widzę wcale nie jest tam tanio.
Może niektóre kosmetyki ale tez na to patrzyłam nic taniego nie widziałam .
OKulary drogie , torebki również.
Ja jedynie tylko buty tam kupiłam ale nie były tanie.
TK MAXX opinie o sklepie
Cytat
zachiwa
Nie lubię tego sklepu. Brak jakiegokolwiek ładu i składu. Wszystko rzucone i wcale nie mają tam tak tanio!
TK MAXX opinie o sklepie
Zaglądam tam czasami, jak tylko akurat jestem w tym centrum handlowym, gdzie mieści się TK MAXX.
Mam upatrzony jeden olejek arganowy do włosów, ale coś go nie mogę złapać.
TK MAXX opinie o sklepie
W TK Maxxie jeszcze nic nie znalazłam co by mnie powaliło wyglądem czy ceną.
Ceny? Z kosmosu.
Ponieważ szukanie igły w stogu siana mnie odstrasza, ciuchy raczej przeglądam przechodząc. Tyle, że ceny, a raczej robienie z klienta durnia, mnie dość skutecznie zniechęciło.
Dla mnie jest to zbyt drogi magazyn z rzeczami z którymi producent, który wyprodukował zbyt dużo, nie ma co zrobić.
TK MAXX opinie o sklepie
ceny może i z kosmosu ale porównując do zwykłych sieciówek naszych. A porównując do znanych marek które tam można dostać to ceny często są baaaardzo okazyjne. Mi zdarzyło się znaleźć mnóstwo super rzeczy dla dziecka np z LaMilou które u nas w normalnych sklepach kosztują tyle, że na pewno nie mogłabym ich kupić a tam wyrwałam za ,,grosze''. To jest sklep dla osób które lubią wyszukiwać perełki, grzebać i mają dużo czasu
TK MAXX opinie o sklepie
polecam TK maxx najlepiej zarezerwować sobie dużo czasu żeby wyszukać te perełki fajne jest to, że codziennie pojawiają się jakieś nowe produkty na sklepie.
TK MAXX opinie o sklepie
ja ten sklep porównuje do ogromniastego lmpeksu tyle ze tu sa rzeczy z metkamiCytat
Kanti
ceny może i z kosmosu ale porównując do zwykłych sieciówek naszych. A porównując do znanych marek które tam można dostać to ceny często są baaaardzo okazyjne. Mi zdarzyło się znaleźć mnóstwo super rzeczy dla dziecka np z LaMilou które u nas w normalnych sklepach kosztują tyle, że na pewno nie mogłabym ich kupić a tam wyrwałam za ,,grosze''. To jest sklep dla osób które lubią wyszukiwać perełki, grzebać i mają dużo czasu
TK MAXX opinie o sklepie
ja zawsze jadę tam po buty i niepowtarzalne rzeczy do domu. Jak mają przeceny to warto przejrzeć bieliznę bo można kupić porządne rzeczy za kilka groszy