Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Pomoc z nakryciem glowy

04 cze 2014 - 21:58:44

Cześć, potrzebuje pomocy. Wakacje już niedługo zatem zbliżają się upały. Mój problem polega na tym, że nie mogę długo przebywać na słońcu bez jakiegoś nakrycia głowy. Po 15 minutach zaczyna mnie boleć głowa i wymiotuje. Sezon na jeziora zaraz się rozpocznie w związku z czym proszę o pomoc w wyborze jakiejś czapki albo chusty która nie spadałaby mi podczas pływania. Słomianym kapelusz odpada, co roku się z nim męcze ; (

Pomoc z nakryciem glowy

04 cze 2014 - 22:02:41

Czepek plywacki.

Pomoc z nakryciem glowy

04 cze 2014 - 22:08:37

Cytat
cytraa
Czepek plywacki.

to chyba slaby pomysl jak mocno grzeje slonce :P

Pomoc z nakryciem glowy

04 cze 2014 - 22:09:53

Cytat
cytraa
Czepek plywacki.

opalać się też będzie w nim ? :D

Pomoc z nakryciem glowy

04 cze 2014 - 22:10:45

Jak mamy Ci pomóc w wyborze czapki? Nie rozumiem..

Byłaś z tym u lekarza?

Pomoc z nakryciem glowy

04 cze 2014 - 22:14:05

Bejsbolówka. Tyle że pasuje jedynie do sportowych ciuchów czy do dżinsu.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Pomoc z nakryciem glowy

04 cze 2014 - 22:20:52

Może opaski?

Poza wodą chyba musisz korzystać z parasola. Gdy jesteś nad wodą a zacznie ciebie bolec głowa to zamocz stopy w zimnej wodzie.
Może takie opaski?

Pomoc z nakryciem glowy

04 cze 2014 - 22:32:25

normalna czapka z daszkiem albo zwykla chusta na glowe co tu wiecej ci doradzic?

Pomoc z nakryciem glowy

05 cze 2014 - 09:24:58

Tak byłam u lekarza i jedyne co mi powiedzieli to że niektórzy tak mają i muszę nauczyć się z tym żyć -,- NFZ

Miałam nadzieje na jakieś linki do tanich czapek, nie mam czasu na szukanie, a może któraś z was ma jakąś na sprzedaż. A potrzebuje ich co najmniej z dziesięć :<

Pomoc z nakryciem glowy

05 cze 2014 - 09:33:38

ja kiedyś kupiłam kapelusz z dużym rondem w tesco za 7 zł, przy 40 stopniowych upałach sprawdził się super:) Teraz też są te kapelusze więc jak masz gdzieś w pobliżu to może zajrzyj?
Czasami wiązałam chustkę, co prawda wyglądałam jak po chemioterapii, ale wolałam tak - niż mieć problemy później:)

Pomoc z nakryciem glowy

05 cze 2014 - 09:37:42

Cytat
olafigura
Tak byłam u lekarza i jedyne co mi powiedzieli to że niektórzy tak mają i muszę nauczyć się z tym żyć -,- NFZ
Idź prywatnie

Cytat
olafigura
Miałam nadzieje na jakieś linki do tanich czapek, nie mam czasu na szukanie, a może któraś z was ma jakąś na sprzedaż. A potrzebuje ich co najmniej z dziesięć :<
Linków nikt ci nie da, bo to zabronione. Oferować sprzedaży też za bardzo nie można. Po co Ci aż 10? Kup jedną, ewentualnie dwie, w uniwersalnych kolorach i będzie pasować do wszystkiego.

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

Pomoc z nakryciem glowy

05 cze 2014 - 09:38:27

ja mam taki sam problem, zawsze ubieram zwykłą czapkę bejsbolówkę. Jest najwygodniejsza :)

Pomoc z nakryciem glowy

05 cze 2014 - 09:44:25

W takim wypadku zdecyduję się chyba na bejsbolówki. Może wypróbuję te chusty. Dzięki bardzo za pomoc :)

Pomoc z nakryciem glowy

26 wrz 2014 - 10:48:18

chyba pomyliłaś pory roku.

Pomoc z nakryciem glowy

27 sie 2023 - 10:15:52

Oryginalność w modzie to klucz do wyrażenia siebie. Dlatego tak ważny jest wybór niebanalnych dodatków, w tym nakryć głowy. Jeśli chcecie dowiedzieć się, jak znaleźć coś naprawdę wyjątkowego, polecam przeczytać artykuł na https://fryzuranadzis.pl/magazyn/4-porady-jak-znalezc-wyjatkowe-i-oryginalne-nakrycie-glowy/ który z pewnością zainspiruje do poszukiwań.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Jakie buty