Co zrobić, gdy atak paniki się zaczyna
10.03 o 12:21
9.03 o 14:04
9.03 o 14:00
7.03 o 14:09
Kursy angielskiego dla handlowców
6.03 o 9:09
Jak skutecznie uczyć się angielskiego prawniczego
5.03 o 14:16
9.07 o 2:34
27.03 o 8:51
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
13.10 o 14:29
19.10 o 11:52
strój do pracy
strój do pracy
Hej
od wtorku zaczynam prace w sklepie odzieżowym i sama lubię, gdy osoba która mnie obsługuję poza tym, że jest miła ładnie wygląda, sama również chciałabym być taką ekspedientką
Jak byście się ubierały, jakieś koszule , marynarki i eleganckie bluzeczki , czasem spodniczka ??
czy raczej jeansy i zwykla bluzka czy sweter ??
Z góry dzięki za wszelkie POMOCNE KOMENTARZE oraz za wstawianie gotowych propozycji stylizacj , zarówno z internetu jak i Waszych )
strój do pracy
Hmm no praca jak praca, a że w sklepie to masz dowolność
Aczkolwiek skoro to odzieżowy to musisz ładnie wyglądać, bo nic tak nie zachęci klienta do kupna jak zadbana i ładne i schludnie ubrana babeczka
strój do pracy
najlepiej koszula z kolnierzykiem.nie koniecznie biala i spodnie.ja osobiscie nie lubie jaj obsluguje mnie ktos w swetrze
strój do pracy
Poszukaj sobie jakichś gotowych stylizacji w necie.
Wlosy swieze, delikatny makijaz i schludny czysty stroj, to wszystko.
strój do pracy
Ja raczej bym wybrała stroje eleganckie, wiadomo nie typu garsonka czy jak na apel , ale takie z klasą , oo to określenie o wiele lepiej pasuje
ponizej dodaje zdj z internetu moim zdaniem swietnymi przykladami stylizacji )
strój do pracy
Powiem tak, ja ubieram się "codziennie", nie noszę marynarek, bo poprostu ich nie lubię, nie stroje się też specjalnie w obcasy, bo jest to nie wygodne przy 8h na nogach. To moja propozycja, zwyczajna. Sweterek, biżuteria, treginsy, baletki lub płaskie botki Dodam, że jest to sklep z odzieżą męską, damską i dziecięcą. NIE JEST TO EKSLUZYWNY BUTIK, wtedy napewno wybrałabym bardziej odpowiedni strój
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-15 11:33 przez BunnyBox.
strój do pracy
dzieki bardzo dziewczyny ) te stylizacje z internetu bardzo ladnie, a Twoja BunnyBox mimo ze ze sweterkiem bardzo mi sie rowniez spodobala
)
a co myslicie np o jakies bluzeczce i na to kurteczka dzinsowa albo futerko ??
strój do pracy
Zależy też jakie masz ogrzewanie. Ja np mam podłogowe, M A S A K R A! Żadnych fajnych kozaczków z futrzaną kamizelą nie włoże, bo ledwo w baletkach wytrzymuje, choć widziałam kobietki co w laczkach śmigają po sklepie :O
strój do pracy
Może być Ci za ciepło w futerku. Jak chcesz to wejdź do mnie na profil,w ulubionych ostatnio dodałam "zestaw do pracy", tam jest dużoooo propozycji od dziewczyny, co prawda ja szukałam pod kątem pracy biurowej, bo takich potrzebowałam, ale może znajdziesz coś dla siebie
strój do pracy
ale za elegancko też nie, bo wtedy np. ja czuje się przy takiej ekspedientce nie fajnie. Zależy co za sklep... najważniejsze, żeby ubrania były schludne i ładnie się prezentowałaś, tylko też, nie jak gwiazda
strój do pracy
Też właśnie. Dużo zależy od sklepu. Jeżeli z ciuszkami takimi sportowymi to głupio ubrać się bardzo elegancko, a jak elegencki butik to też nie założymy t-shirtu...
strój do pracy
dodaje to co na chwile obecna juz wymyslilam ocencie kazda stylizacje prosze
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-16 21:57 przez kaja-majka.
strój do pracy
1 i 2 bardzo ładnie, 3 ślicznie ,4 mi sie nie bardzo podoba, 5 normalnie, 6 nie podoba mi sie , 7 zwyczajnie ale ładnie )
strój do pracy
Ja zauważyłam, że ekspedientki noszą często ciuchy z tych sklepów co w nich pracują np. w Stradivariusie chodzą non stop w koszulach w kratę i legginsach/rurkach, lub w takich bluzkach oversize ze skórzanymi rękawami. Wiadomo, jakoś schludnie, ładnie i zachęcająco. W Zarze dziewczyny noszą czarne marynarki i czarne rurki.
1, 2, 3, 4, 5, 7 pasuuują
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2014-02-16 16:36 przez spocziloczi.