Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

strój do pracy

16 lut 2014 - 16:41:15

Jeżeli rozpoczynasz pracę w sieciówce jak Stradivarius, zara, Tally- Weijl to dostaniesz służbówki czyli strój służbowy który dostajesz od pracodawcy i w którym musisz być w pracy:) najczęsciej to bluzka, i jakieś spodnie :) więc nie będziesz miała kłopotu co założyć do pracy:)A jeżeli taki zwykły sklep to te propozycje co dodałaś (oprócz bluzki ze zdjęcia 5 i 6 (nie podobają mi się) to fajne :D

strój do pracy

16 lut 2014 - 16:53:16

autorko z Twoich propozycji ręce i nogi ma zestaw nr 3, 4 też mógłby być gdyby nie to że spodnie...hmm... no cóż- wciskają się w krok i licho to wygląda.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

strój do pracy

16 lut 2014 - 17:01:50

moim zdaniem we wszystkich zaprezentowanych przez siebie strojach wyglądasz bardzo ładnie i wszystkie jak najbardziej się nadają :) powodzenia w nowej pracy ;)

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

strój do pracy

16 lut 2014 - 17:57:57

dziekuje bardzo, no ogolnie te spodnie ze zdj 3 i 4 akuart tak sie wcisnely w krok ale po chwili jak nosze to juz tak nie jest :))

ktos jeszcze oceni ??

dzieki modna 1234 za dobre słowo :)

strój do pracy

16 lut 2014 - 18:03:44

3,4 i ostatni ładnie;)

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

strój do pracy

16 lut 2014 - 18:11:34

dodaj wiecej jak wymyslisz :))

strój do pracy

16 lut 2014 - 18:17:36

Cytat
aniaitina
Ja raczej bym wybrała stroje eleganckie, wiadomo nie typu garsonka czy jak na apel , ale takie z klasą , oo to określenie o wiele lepiej pasuje :)

ponizej dodaje zdj z internetu moim zdaniem swietnymi przykladami stylizacji :))

[attachment 936636 wnetrza.jpg]
Jakoś mi te spodenki w kwiatki nie podchodzą pod ubieranie z klasą;)
Ale reszta jak najbardziej ok

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

strój do pracy

05 lip 2023 - 12:31:53

A jakie buty kupujecie do pracy?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

strój do pracy

05 lip 2023 - 12:51:41

Ja kupilam w zeszylym roku takie "polbuty" ze skory ale z drobnymi dziurkami Lasockiego, ale teraz nie moge ich znalezc ani w CCC ani na eButy. Generalnie takie przewiewne ale skorzane wiec pasuja i do spodni i spodnicy i podpadaja ze eleganckie ;)

Zresztą polecam zajrzeć sobie na stronę:
https://funner.pl/moda/mokasyny-damskie-i-najmodniejsze-ich-odslony/maa_tksj

Możesz poczytać sobie tutaj inspiracje na mokasyny - uważam, ze buty te są na czasie praktycznei przez cały rok :)

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 5/5

strój do pracy

25 sie 2023 - 11:28:44

Moda biurowa to kluczowy element wizerunku w świecie biznesu. Artykuł https://artelis.pl/artykuly/79908/oficjalnie-ale-modnie-3-pomysly-na-stroje-biznesowe przedstawia trzy ciekawe pomysły na stroje biznesowe, które pomogą Wam wyrazić swoją pewność siebie i indywidualny styl. Dowiedzcie się, jakie detale i dodatki warto wybrać, aby zyskać uznanie i wyróżnić się na tle konkurencji.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Co będzie modne tego roku