Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Moda lato 2013 - Sukienki

12 cze 2013 - 11:56:44

we wloszech sa modne kwiatki,neonki,wzory azteckie,i o dziwo moro wiec u nas pewnie bedzie to samo tylko troszke pozniej,chociaz neonki i kwiatki juz sa

12 cze 2013 - 12:04:15

Cytat
Chustka
Jakoś nie interesuje mnie co jest modne tego lata, i tak kupię to co mi się podoba, a nie co jest modne. Te baskinki np. jak dla mnie są koszmarne i w życiu bym sukienki ani spódniczki z baskinką nie założyła...

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

12 cze 2013 - 12:09:55

Cytat
Delicado93
Ciekawa jestem co teraz zastąpi bandażowe sukienki z Tally Weijl i baskinkę z Zary ;p
Cytat
slodzonamysza
Cytat
alex666
Te nieszczęsne baskinki.. Nie wiem czemu te sukienki robią taką furorę. :D
bo są piękne i podkreślają talię i biodra. O ile je ktoś ma

Dokładnie ;) Baskinki są świetne dla kobiet o wąskich biodrach ;)
raczej kształtnych. Czyli z różnicą między talią a biodrami. Te o wąskich biodrach i chłopiecej sylwetce wyglądają w baskinkach jak nóżka muchomorka

12 cze 2013 - 12:12:31

Cytat
slodzonamysza
Cytat
alex666

12 cze 2013 - 12:14:17

Ja tam będę chodzić w sukienkach z zeszlego roku. Mam zarówno bandażowe jak i te zwiewne. Baskinki też miałam ale sprzedalam bo są tak oklepane że je na każdym kroku spotkać można. Bandażówki lubie zakładać na imprezy a na co dzień raczej zwiewne sukienki. Choć ostatnio bardziej podoba mi się łączenie bokserki czy gorsetu ze spódniczką. I jest to o tyle dobre że można kombinować z zestawieniami:)

12 cze 2013 - 12:14:48

wejdź na stronę macys, pooglądaj sukienki i będziesz wiedzieć, co jest modne w stanach, a co do nas dotrze pod koniec sezonu lub w następnym:/ geometryczne i aztec wzory, których ja nie lubię niestety królują. Bashinki są z zeszłego roku, nie są już top. bandażowe to już w ogóle prehistoria

12 cze 2013 - 12:19:22

czy myślicie, że na absolutorium mogę ubrać spódniczkę maxi w kolorze pudrowy róż? znalazłam w Stradivariusie z kuponami zniżkowymi http://www.tanio.co/stradivarius/?r=7a081168

12 cze 2013 - 12:20:27

Cytat
slodzonamysza
Cytat
Delicado93
Ciekawa jestem co teraz zastąpi bandażowe sukienki z Tally Weijl i baskinkę z Zary ;p
Cytat
slodzonamysza
Cytat
alex666

Dokładnie ;) Baskinki są świetne dla kobiet o wąskich biodrach ;)
raczej kształtnych. Czyli z różnicą między talią a biodrami. Te o wąskich biodrach i chłopiecej sylwetce wyglądają w baskinkach jak nóżka muchomorka

baskinka poszerza biodra więc nie wyobrazam sobie kobiety z mega szerokimi biodrami w baskince ;p
Co innego jesli chodzi osoby o bardzo szczupłych nogach i wąskich biodrach, wtedy baskinki i wszystkie rozkloszowane sukienki/spodniczki nie będą dobrze wyglądały, wtedy rzeczywiscie efekt muchomorka ;)

24 cze 2013 - 16:57:22

jak dla mnie hitem tego sezonu są sukienki w kwiatki :-) Sama ostatnio zaszalałam i kupiłam w Mosquito dokłądnie tą http://www.mosquito-sklep.pl/sukienki/1930-gorsetowa-sukienka-w-kwiatki.html fajny gorseicik, no i odkryte ramiona na upały, które teraz mamy jest w sam raz :)

24 cze 2013 - 17:02:35

w sumie nie zauważyłam, żeby trendy jakoś diametralnie się zmieniły, ale ja osobiście stawiam na maxi dres/skirt :)

Cytat
Zaciekawiona
we wloszech sa modne kwiatki,neonki,wzory azteckie,i o dziwo moro wiec u nas pewnie bedzie to samo tylko troszke pozniej,chociaz neonki i kwiatki juz sa
moro również w PL jest w tym sezonie modne ;)

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-06-24 17:05 przez LuxLuxBaby.

07 lip 2013 - 14:48:06

blackchocolate skąd są sukienki , które wstawiłaś? obydwie niesamowite

08 lip 2013 - 10:51:37

Tego lata zdecydowanie sukienki i spódnice maxi - we wszystkich fasonach i rozmiarach. Jakoś nigdy nie polubiłam baskinek, chociaż wiem, że są modne.

27 maj 2023 - 11:02:05

Kapelusz na lato to nie tylko modny dodatek, ale także praktyczny element chroniący nas przed słońcem. Więcej inspiracji i porad na temat wyboru idealnego modelu na letnie dni znajdziecie pod tym adresem: https://www.female.pl/artykul/19531-kapelusz-na-letnie-dni-jaki-warto-wybrac. Pamiętajcie, że kluczem do stylowej stylizacji jest dobranie kapelusza do reszty garderoby i okoliczności.

21 sie 2023 - 13:51:14

Naprawdę fajną stroną z sukienkami jest https://butiklalala.pl/sukienki Znalazłam tam świetną sukienkę, jedną z najmodniejszych w sezonie ale najważniejsze dla mnie w bardzo dobrej cenie. W ich bogatym asortymencie znajduje się wiele ciekawych i modnych propozycji o wielu kolorach i krojach. To na prawdę super sklep.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

Oczywiście sukienka, oczywiście wesele