gorący temat
9 minut temu
9 minut temu
godzinę temu
Palarnia kawy w Krakowie, którą warto odwiedzić
dzisiaj o 14:33
organizacja warsztatów dla dzieci
dzisiaj o 14:27
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
9.07 o 2:34
13.10 o 14:29
27.03 o 8:51
19.10 o 11:52
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Moda lato 2013 - Sukienki
we wloszech sa modne kwiatki,neonki,wzory azteckie,i o dziwo moro wiec u nas pewnie bedzie to samo tylko troszke pozniej,chociaz neonki i kwiatki juz sa
Cytat
Chustka
Jakoś nie interesuje mnie co jest modne tego lata, i tak kupię to co mi się podoba, a nie co jest modne. Te baskinki np. jak dla mnie są koszmarne i w życiu bym sukienki ani spódniczki z baskinką nie założyła...
raczej kształtnych. Czyli z różnicą między talią a biodrami. Te o wąskich biodrach i chłopiecej sylwetce wyglądają w baskinkach jak nóżka muchomorkaCytat
Delicado93
Ciekawa jestem co teraz zastąpi bandażowe sukienki z Tally Weijl i baskinkę z Zary ;p
Cytat
slodzonamysza
bo są piękne i podkreślają talię i biodra. O ile je ktoś maCytat
alex666
Te nieszczęsne baskinki.. Nie wiem czemu te sukienki robią taką furorę.
DokładnieBaskinki są świetne dla kobiet o wąskich biodrach
Cytat
slodzonamysza
alex666
Ja tam będę chodzić w sukienkach z zeszlego roku. Mam zarówno bandażowe jak i te zwiewne. Baskinki też miałam ale sprzedalam bo są tak oklepane że je na każdym kroku spotkać można. Bandażówki lubie zakładać na imprezy a na co dzień raczej zwiewne sukienki. Choć ostatnio bardziej podoba mi się łączenie bokserki czy gorsetu ze spódniczką. I jest to o tyle dobre że można kombinować z zestawieniami
wejdź na stronę macys, pooglądaj sukienki i będziesz wiedzieć, co jest modne w stanach, a co do nas dotrze pod koniec sezonu lub w następnym:/ geometryczne i aztec wzory, których ja nie lubię niestety królują. Bashinki są z zeszłego roku, nie są już top. bandażowe to już w ogóle prehistoria
czy myślicie, że na absolutorium mogę ubrać spódniczkę maxi w kolorze pudrowy róż? znalazłam w Stradivariusie z kuponami zniżkowymi http://www.tanio.co/stradivarius/?r=7a081168
Cytat
slodzonamysza
raczej kształtnych. Czyli z różnicą między talią a biodrami. Te o wąskich biodrach i chłopiecej sylwetce wyglądają w baskinkach jak nóżka muchomorkaCytat
Delicado93
Ciekawa jestem co teraz zastąpi bandażowe sukienki z Tally Weijl i baskinkę z Zary ;p
Cytat
slodzonamysza
alex666
DokładnieBaskinki są świetne dla kobiet o wąskich biodrach
baskinka poszerza biodra więc nie wyobrazam sobie kobiety z mega szerokimi biodrami w baskince ;p
Co innego jesli chodzi osoby o bardzo szczupłych nogach i wąskich biodrach, wtedy baskinki i wszystkie rozkloszowane sukienki/spodniczki nie będą dobrze wyglądały, wtedy rzeczywiscie efekt muchomorka

jak dla mnie hitem tego sezonu są sukienki w kwiatki :-) Sama ostatnio zaszalałam i kupiłam w Mosquito dokłądnie tą http://www.mosquito-sklep.pl/sukienki/1930-gorsetowa-sukienka-w-kwiatki.html fajny gorseicik, no i odkryte ramiona na upały, które teraz mamy jest w sam raz
w sumie nie zauważyłam, żeby trendy jakoś diametralnie się zmieniły, ale ja osobiście stawiam na maxi dres/skirt
moro również w PL jest w tym sezonie modneCytat
Zaciekawiona
we wloszech sa modne kwiatki,neonki,wzory azteckie,i o dziwo moro wiec u nas pewnie bedzie to samo tylko troszke pozniej,chociaz neonki i kwiatki juz sa

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-06-24 17:05 przez LuxLuxBaby.
blackchocolate skąd są sukienki , które wstawiłaś? obydwie niesamowite
Tego lata zdecydowanie sukienki i spódnice maxi - we wszystkich fasonach i rozmiarach. Jakoś nigdy nie polubiłam baskinek, chociaż wiem, że są modne.
Kapelusz na lato to nie tylko modny dodatek, ale także praktyczny element chroniący nas przed słońcem. Więcej inspiracji i porad na temat wyboru idealnego modelu na letnie dni znajdziecie pod tym adresem: https://www.female.pl/artykul/19531-kapelusz-na-letnie-dni-jaki-warto-wybrac. Pamiętajcie, że kluczem do stylowej stylizacji jest dobranie kapelusza do reszty garderoby i okoliczności.
Naprawdę fajną stroną z sukienkami jest https://butiklalala.pl/sukienki Znalazłam tam świetną sukienkę, jedną z najmodniejszych w sezonie ale najważniejsze dla mnie w bardzo dobrej cenie. W ich bogatym asortymencie znajduje się wiele ciekawych i modnych propozycji o wielu kolorach i krojach. To na prawdę super sklep.