gorący temat
6 minut temu
47 minut temu
47 minut temu
48 minut temu
48 minut temu
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
28.08 o 1:55
18.03 o 14:06
6.02 o 8:49
27.03 o 8:51
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
dobra jakość ubrań
dobra jakość ubrań
Słyszałam kiedyś o 'systemie' sprawdzania jakości ubrań z H&M. Nie pamiętam, o co dokładnie chodziło, ale wiem, że jakość ubrań miała związek z krajem, z którego dany ciuch pochodził.
Moim zdaniem dobre spodnie i jeansy ma KappAhl, lubię też ciuchy z C&A (ale tylko z kolekcji Jessica, inne są gorsze jakościowo). W H&M też często kupuję, ale z jakością bywa różnie- niektóre rzeczy mam już od kilku sezonów i nadal wyglądają, jak nowe, a niektóre noszę tylko 'po domu', bo po miesiącu od zakupu robią się szmatki.
dobra jakość ubrań
Cytat
paula020202
Słyszałam kiedyś o 'systemie' sprawdzania jakości ubrań z H&M. Nie pamiętam, o co dokładnie chodziło, ale wiem, że jakość ubrań miała związek z krajem, z którego dany ciuch pochodził.
Moim zdaniem dobre spodnie i jeansy ma KappAhl, lubię też ciuchy z C&A (ale tylko z kolekcji Jessica, inne są gorsze jakościowo). W H&M też często kupuję, ale z jakością bywa różnie- niektóre rzeczy mam już od kilku sezonów i nadal wyglądają, jak nowe, a niektóre noszę tylko 'po domu', bo po miesiącu od zakupu robią się szmatki.
Ja zauważyłam że z H&M o dziwo najlepiej trzymają się bluzki typu Basic za 19,90zł itd

dobra jakość ubrań
ciekaweCytat
paula020202

dobra jakość ubrań
nie polecam absolutnie spodni z new yorkera,dałam kiedys 180zł(chyba z 3 lata temu)byly lekko woskowane pod dwoch tygodniach z czarnych zrobily sie granatowe a w kroku na szwach wrecz białe,wkurzylam sie wtedy pamietam
dobra jakość ubrań
united color of benethon ma super jakosc
dobra jakość ubrań
ja bardzo unikam ny,bo cokolwiek tam kupilam okazalo sie kompletna klapa ;/Cytat
czarnulla
nie polecam absolutnie spodni z new yorkera,dałam kiedys 180zł(chyba z 3 lata temu)byly lekko woskowane pod dwoch tygodniach z czarnych zrobily sie granatowe a w kroku na szwach wrecz białe,wkurzylam sie wtedy pamietam
dobra jakość ubrań
jak HM to tylko Bangladesh zajefajna jakośc! bluzki basics na przyklad, na ramiaczka, zwyklaki po 20zl nie przekrecily sie ani ciut, anie nie zmechacily.. po kilku latach chodzenia !
dobra jakość ubrań
Ogólnie NAJGORSZA jakość jest dla mnie w Terranova i Primark
dobra jakość ubrań
Polecam CZYTAĆ METKI ze składem !
W każdym sklepie czy w Zarze czy w H&M można dostać ciuchy wykonane z akrylu , poliestru a można za wyższą cenę z jedwabiu , wełny itd.
Każda firma ma lepsze i gorsze gatunkowo ubrania .
dobra jakość ubrań
a własnie primak nie jaest taki znowu zły,te wszystkie ciuszki atmosphere to przeciez primark,bedeac w UK kupywałam tam i powiem ze niektore mi sie trzymja do dzis rzeczy,bawełniane bluzeczki,spodnie rurki,ramoneski,nie jest szał ale nie ma tez tragedii
dobra jakość ubrań
pull&bear ma słabe jakościowo spodnie. ja posiadam jasno-szare jeansy i strasznie farbują i zacieki się na nich robią.nie mogę ich prać w pralce
dobra jakość ubrań
trzeba wiedziec co gdzie kupic, ja uwazam ze zwykle bawelniane koszulki czy bluzki sa dobrej jakosc w h&m czy innych sieciowkach
wiecej pieniedzy warto przeznaczyc na jeansy , marynarki czy kurtki oraz buty
osobiscie widze wielka roznice pomiedzy sieciowkami w polsce a za granica
aktualnie jestem w anglii i naprawde ciuchy sa tansze i lepszej jakosci nie mowiac o wyprzedazach swietnych
pzdr...
dobra jakość ubrań
dzieki,ze mnie ostrzeglasCytat
ifYOUlike
pull&bear ma słabe jakościowo spodnie. ja posiadam jasno-szare jeansy i strasznie farbują i zacieki się na nich robią.nie mogę ich prać w pralce

dobra jakość ubrań
Cytat
czarnulla
a własnie primak nie jaest taki znowu zły,te wszystkie ciuszki atmosphere to przeciez primark,bedeac w UK kupywałam tam i powiem ze niektore mi sie trzymja do dzis rzeczy,bawełniane bluzeczki,spodnie rurki,ramoneski,nie jest szał ale nie ma tez tragedii
Ja mam piżamkę z Primarku to dosłownie po pierwszej nocy koszulka zrobiła się 3 razy większa a spodenki zmechaciły o.O a wcale nie była taka tania! Poza tym kupiłam parę sukienek na All ale miały tak tragiczny materiał że od razu sprzedałam,nigdy więcej