Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

W sumie pytanie nasunęło mi się w trakcie szukania butów na wesele... Ja jestem dosyć wysoka (176 cm), szukałam czółenek na słupku ok.5 cm. Wszędzie były ładne butki ale na dosyć wysokim jak dla mnie obcasie. Więc stąd pytanie - dziewczyny, jakie jesteście wysokie i jaki najczęściej wybieracie obcas?:)

ja mam 166 i wczoraj kupiłam buty 13,5 cm w tym 4,5 platformy :) lubię chociaż czasami czuć się wysoka :)

mam ok 166 cm wzrostu więc najchętniej cały czas chodziłabym w szpilkach bo zawsze chciałam być wyższa ale.... mój chłopak jest mojego wzrostu więc obcas odpada ;/

ja mam 166cm i nosz max 10 w wiekszych nie umi chodzic ;p

ja mam 167 i nosze buty 10-13 cm ;)

był już tu taki watek

ja mam 164 i nosze 14cm,13cm :))

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

ja jestem niska:)
158 cm wzrostu a szpileczki lubie wysokie 13 14 cm musi byc:)

ja mam 163 cm :) rzadko chodzę w obcasach (tylko na jakieś imprezy, wesela), ale lubię w nich chodzić i dobrze się czuję w tych butach, a wysoki obcas nie jest dla mnie przeszkodą :)
ostatnio sprawiłam sobie taki mały prezencik na swoje urodziny i kupiłam buty na 14 cm obcasie w tym 2 cm koturnie:) baaardzo wygodne i śliczne :)

Cytat
marta0291
mam ok 166 cm wzrostu więc najchętniej cały czas chodziłabym w szpilkach bo zawsze chciałam być wyższa ale.... mój chłopak jest mojego wzrostu więc obcas odpada ;/
mam dokładnie tą samą sytuacje ;C ja 166 a chlopak 168, i jak tu ubrać obcasy? ;C

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

ja mam 163,5cm i najwyższe to mam 13cm.

Mam 166 i nosze od 11-13,5 oczywiscie platforma musi byc:)

153 cm, takie do 13 cm ;]

raczej unikam niskich butów , typu balerinki

ja mam 160cm i przeważnie noszę płaskie a jak już wysokie to na maxa!
Nie lubie obcasów które mają po 7cm

154 cm wzrostu, szpilki do 16 cm ;)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

h&m wyprzedaże