Firany, zasłony, zazdrostki - szycie na wymiar. Tekstylia domowe oraz dekoracje do domu.
12.06 o 8:46
12.06 o 8:41
Oryginalne urządzenia w domu :)
12.06 o 8:37
9.06 o 19:03
9.05 o 10:47
9.05 o 10:46
17.10 o 19:10
NAJLEPSZE HORRORY KTÓRE OGLĄDAŁYŚCIE
22.04 o 22:04
23.03 o 21:31
LANCOME La Vie Est Belle Opinie
1.07 o 15:20
14.01 o 21:11
sklepy internetowe
sklepy internetowe
Znacie może jakieś sklepy internetowe, z fajnymi rzeczami i w miarę przystępnymi cenami? Chodzi mi głównie o polskie strony, ale mogą być też zagraniczne. I jeśli kupowałyście coś z danego sklepu, to prosiłabym też o informacje o jakości itp.
+ nie muszą być tylko ubrania, mogą być też buty, dodatki i tak dalej.
PS. Nie chodzi mi o strony typu szafa, stylio czy all, ale o konkretne sklepy internetowe. Aczkolwiek mogą być linki do dobrych internetowych vintage shopów
sklepy internetowe
ja zamawiałam kilka razy z azjatyckistyl.pl i w sumie jestem zadowolona. to te wszystkie rzeczy 'japan style', tylko że mają magazyn w Polsce i się tyle nie czeka. a ceny i tak dość konkurencyjne w porównaniu z innymi sklepami. nie wszystko jest super, ale czasem można trafić na pojedyncze perełki. co do jakości to wiadomo- chińszczyzna, ale w sumie nie ma co narzekać, bo większość moich rzeczy z tamtąd i tak jest trwalsza niż np z H&M...
sklepy internetowe
hm, całkiem niezłe. a jak z rozmiarówką? i słyszałam też o coco-fashion.pl. ceny niskie, ale wysyłka dość droga, a i jakość podobno marna, więc nie próbowałam, może któraś z Was zamawiała coś z tej strony?
sklepy internetowe
Jeżeli kupuję w internecie to tylko tutaj i na innych portalach.
sklepy internetowe
a znacie jakieś adresy sklepów w stylu restyle.pl?
sklepy internetowe
Cytat
jollypen
hm, całkiem niezłe. a jak z rozmiarówką? i słyszałam też o coco-fashion.pl. ceny niskie, ale wysyłka dość droga, a i jakość podobno marna, więc nie próbowałam, może któraś z Was zamawiała coś z tej strony?
kupuję tam raczej oversize'y, ale sklep ogólnie ma wielki plus u mnie- podają wymiary. na allegro masz napisane 's/m/l' i domyślaj się, czy chodzi o chińskie czy europejskie rozmiary... a tutaj jak mam wątpliwości, to po prostu się mierzę

no i z tą wysyłką- na allegro jest tak samo- tanie rzeczy, wysyłka droga, bo idzie skądś tam. raz zamówiłam, to czekałam prawie dwa miesiące, więc nigdy więcej!
sklepy internetowe
świetne buty znalazłam na stronie talazka.pl . Ceny umiarkowane, może i nie są najtańsze, ale bardzo dobrej jakości i w sumie jak porównać cenę skórzanego buta do takiego z Aldo, Venecji czy nawet sztucznego z Zary to można stwierdzić że tanie. Szpilki kupiłam za 198 zł, klasyczne, czarne, są najwygodniejsze na świecie! Do tego mają super baleriny, takie z kokardą, w regularnych sklepach widziałam podobne za 200zł, a tu są za 98. Pewnie się na nie skuszę...
)
Ubrań przez internet jeszcze nie kupowałam, jakoś ciężko mi je sobie wyobrazić na sobie... A często zdarza się tak, że sukienka super, a po założeniu... eh
Torebki widziałam fajne na etorebka.pl, ale nic tam jeszcze nie kupiłam, więc wrażeniami się nie podzielę )
sklepy internetowe
Hmm, a może zna któraś Was sklep internetowy z dobrą, tanią pościelą? Poszukuje obecnie...
sklepy internetowe
ja kupuję tylko tutaj lub na all, więc niestety nie pomogę
sklepy internetowe
Hmm, a może zna któraś Was sklep internetowy z dobrą, tanią pościelą? Poszukuje obecnie czegoś dobrego i taniego..
??
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-05-16 22:33 przez czerwona_mona.
sklepy internetowe
Tworzenie to jedno, ale przechowywanie swoich dzieł to zupełnie inna sprawa. Często brakuje miejsca, aby bezpiecznie przechować swoje prace. Na szczęście, istnieją rozwiązania takie jak wynajem magazynu typu self-storage, o których więcej możecie przeczytać w tym artykule https://gwarek.com.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/42731_magazyn-do-wynajecia-self-storage-na-slasku-jak-moga-na-tym-skorzystac-artysci.html i jest to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego wynajmu magazynu.
sklepy internetowe
Jeśli chodzi o sklep z ubraniami, czasem innymi dodatkami to moim zdaniem dobrym wyborem jest https://chiliada.pl/
Pod każdym ubraniem podany jest skład, rzeczy przychodzą bardzo szybko, jestem zadowolona i tam wracam.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2023-08-05 18:33 przez niulaaa.
sklepy internetowe
Polecam fajną stronę z meblami , szafami z lustrem - Szafa z lustrem lub Biała Komoda
sklepy internetowe
Hej Wszyscy!
Jeśli, podobnie jak ja, jesteście na bieżąco z trendami i szukacie mody premium, ale nie chcecie wydawać fortuny, mam dla Was świetną rekomendację. Ostatnio trafiłam na sklep off-price o nazwie ubierzsie.com. Znajdziecie tam markowe ubrania naprawdę dobrej jakości w znacznie niższych cenach niż w tradycyjnych sklepach.
To idealne miejsce dla tych, którzy chcą wyglądać stylowo, ale jednocześnie dbają o swój budżet. Szczerze mówiąc, byłam pozytywnie zaskoczony ich ofertą i na pewno jeszcze tam wrócę.
Jeśli ktoś z Was już tam robił zakupy, chętnie poznam Wasze opinie. A reszcie serdecznie polecam sprawdzić ich ofertę!
Pozdrawiam i życzę udanych łowów modowych!