Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 1/5

sklepy internetowe

15 maj 2012 - 19:27:11

Znacie może jakieś sklepy internetowe, z fajnymi rzeczami i w miarę przystępnymi cenami? Chodzi mi głównie o polskie strony, ale mogą być też zagraniczne. I jeśli kupowałyście coś z danego sklepu, to prosiłabym też o informacje o jakości itp. :)
+ nie muszą być tylko ubrania, mogą być też buty, dodatki i tak dalej.

PS. Nie chodzi mi o strony typu szafa, stylio czy all, ale o konkretne sklepy internetowe. Aczkolwiek mogą być linki do dobrych internetowych vintage shopów :)

sklepy internetowe

15 maj 2012 - 19:47:56

ja zamawiałam kilka razy z azjatyckistyl.pl i w sumie jestem zadowolona. to te wszystkie rzeczy 'japan style', tylko że mają magazyn w Polsce i się tyle nie czeka. a ceny i tak dość konkurencyjne w porównaniu z innymi sklepami. nie wszystko jest super, ale czasem można trafić na pojedyncze perełki. co do jakości to wiadomo- chińszczyzna, ale w sumie nie ma co narzekać, bo większość moich rzeczy z tamtąd i tak jest trwalsza niż np z H&M...

zweryfikowana

sklepy internetowe

15 maj 2012 - 19:51:04

hm, całkiem niezłe. a jak z rozmiarówką? i słyszałam też o coco-fashion.pl. ceny niskie, ale wysyłka dość droga, a i jakość podobno marna, więc nie próbowałam, może któraś z Was zamawiała coś z tej strony?

sklepy internetowe

15 maj 2012 - 19:52:11

Jeżeli kupuję w internecie to tylko tutaj i na innych portalach.

zweryfikowana

sklepy internetowe

15 maj 2012 - 19:54:44

a znacie jakieś adresy sklepów w stylu restyle.pl?

sklepy internetowe

15 maj 2012 - 20:00:23

Cytat
jollypen
hm, całkiem niezłe. a jak z rozmiarówką? i słyszałam też o coco-fashion.pl. ceny niskie, ale wysyłka dość droga, a i jakość podobno marna, więc nie próbowałam, może któraś z Was zamawiała coś z tej strony?

kupuję tam raczej oversize'y, ale sklep ogólnie ma wielki plus u mnie- podają wymiary. na allegro masz napisane 's/m/l' i domyślaj się, czy chodzi o chińskie czy europejskie rozmiary... a tutaj jak mam wątpliwości, to po prostu się mierzę :P
no i z tą wysyłką- na allegro jest tak samo- tanie rzeczy, wysyłka droga, bo idzie skądś tam. raz zamówiłam, to czekałam prawie dwa miesiące, więc nigdy więcej!

zweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

sklepy internetowe

15 maj 2012 - 23:44:21

Tanie buty są na stronie czasnabuty. pl :)

sklepy internetowe

16 maj 2012 - 22:02:16

świetne buty znalazłam na stronie talazka.pl . Ceny umiarkowane, może i nie są najtańsze, ale bardzo dobrej jakości i w sumie jak porównać cenę skórzanego buta do takiego z Aldo, Venecji czy nawet sztucznego z Zary to można stwierdzić że tanie. Szpilki kupiłam za 198 zł, klasyczne, czarne, są najwygodniejsze na świecie! Do tego mają super baleriny, takie z kokardą, w regularnych sklepach widziałam podobne za 200zł, a tu są za 98. :) Pewnie się na nie skuszę... :))
Ubrań przez internet jeszcze nie kupowałam, jakoś ciężko mi je sobie wyobrazić na sobie... A często zdarza się tak, że sukienka super, a po założeniu... eh :(
Torebki widziałam fajne na etorebka.pl, ale nic tam jeszcze nie kupiłam, więc wrażeniami się nie podzielę :))

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

sklepy internetowe

16 maj 2012 - 22:06:08

Hmm, a może zna któraś Was sklep internetowy z dobrą, tanią pościelą? Poszukuje obecnie...

sklepy internetowe

16 maj 2012 - 22:08:39

ja kupuję tylko tutaj lub na all, więc niestety nie pomogę

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 2/5

sklepy internetowe

16 maj 2012 - 22:12:22

Hmm, a może zna któraś Was sklep internetowy z dobrą, tanią pościelą? Poszukuje obecnie czegoś dobrego i taniego..
??

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2012-05-16 22:33 przez czerwona_mona.

sklepy internetowe

28 lip 2023 - 13:07:13

Tworzenie to jedno, ale przechowywanie swoich dzieł to zupełnie inna sprawa. Często brakuje miejsca, aby bezpiecznie przechować swoje prace. Na szczęście, istnieją rozwiązania takie jak wynajem magazynu typu self-storage, o których więcej możecie przeczytać w tym artykule https://gwarek.com.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/42731_magazyn-do-wynajecia-self-storage-na-slasku-jak-moga-na-tym-skorzystac-artysci.html i jest to ciekawa alternatywa dla tradycyjnego wynajmu magazynu.

sklepy internetowe

05 sie 2023 - 18:30:06

Jeśli chodzi o sklep z ubraniami, czasem innymi dodatkami to moim zdaniem dobrym wyborem jest https://chiliada.pl/
Pod każdym ubraniem podany jest skład, rzeczy przychodzą bardzo szybko, jestem zadowolona i tam wracam.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2023-08-05 18:33 przez niulaaa.

sklepy internetowe

06 sie 2023 - 14:01:45

Polecam fajną stronę z meblami , szafami z lustrem - Szafa z lustrem lub Biała Komoda

sklepy internetowe

13 paź 2023 - 14:25:53

Hej Wszyscy!

Jeśli, podobnie jak ja, jesteście na bieżąco z trendami i szukacie mody premium, ale nie chcecie wydawać fortuny, mam dla Was świetną rekomendację. Ostatnio trafiłam na sklep off-price o nazwie ubierzsie.com. Znajdziecie tam markowe ubrania naprawdę dobrej jakości w znacznie niższych cenach niż w tradycyjnych sklepach.

To idealne miejsce dla tych, którzy chcą wyglądać stylowo, ale jednocześnie dbają o swój budżet. Szczerze mówiąc, byłam pozytywnie zaskoczony ich ofertą i na pewno jeszcze tam wrócę.

Jeśli ktoś z Was już tam robił zakupy, chętnie poznam Wasze opinie. A reszcie serdecznie polecam sprawdzić ich ofertę!

Pozdrawiam i życzę udanych łowów modowych!

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

zara torba POMOCY KOBIETKI KOCHANE:)