Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Jak nazywa się ten styl ubierania?

17 sie 2011 - 20:02:34

Jak można nazwać ten styl ubierania się?

17 sie 2011 - 20:21:06

Echm? A jaki niby ten styl? Moim zdaniem to ani styl glam rockowy, ani scene ani nic z tych rzeczy. Nic tu do siebie nie pasuje, stylowe to to nie jest. Coś na kształt "zbuntowanej" małolaty, lecącej za modą "słuchania Nirvany,czy Guns n' Roses" < gdy w rzeczywistości zna się po 5 piosenej tych zespołów.>

17 sie 2011 - 20:22:53

Cytat
2dzwoneczek2
Echm? A jaki niby ten styl? Moim zdaniem to ani styl glam rockowy, ani scene ani nic z tych rzeczy. Nic tu do siebie nie pasuje, stylowe to to nie jest. Coś na kształt "zbuntowanej" małolaty, lecącej za modą "słuchania Nirvany,czy Guns n' Roses" < gdy w rzeczywistości zna się po 5 piosenej tych zespołów.>[/[/b]quote]

heh:d dobre ale zgadzam sie:)

17 sie 2011 - 20:23:01

ja tu zadnego stylu nie widze

17 sie 2011 - 20:24:02

eeeee...? to jest styl? :D

17 sie 2011 - 20:25:04

hah tak trochę próba robienia się na grunge wg mnie

17 sie 2011 - 20:25:48

Jeju, ogarnijcie... Czy tutaj 3/4 dziewczyn musi być taka złośliwa? Myślę, że dziewczyna ma z 15-16lat i wiadomo, że każdy w tym wieku poszukuje siebie, swego stylu, kształtują się poglądy, itp.

Co do pytania szafowiczki: mi się ten styl kojarzy ze zbuntowaną, rockową dziewczyną.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-08-17 20:26 przez Agacin.

17 sie 2011 - 20:26:54

Co do stylu to nie wiem, ale gdzie kupiłaś buty z pierwszego zdjęcia? Szukam takich.

17 sie 2011 - 20:26:54

przeciętny

17 sie 2011 - 20:27:07

No taaaaak ;) Zapomniałam o tym, też świtało mi to w głowie, ale w trakcie pisania, wyleciało ;)

17 sie 2011 - 20:28:22

Cytat
2dzwoneczek2
Echm? A jaki niby ten styl? Moim zdaniem to ani styl glam rockowy, ani scene ani nic z tych rzeczy. Nic tu do siebie nie pasuje, stylowe to to nie jest. Coś na kształt "zbuntowanej" małolaty, lecącej za modą "słuchania Nirvany,czy Guns n' Roses" < gdy w rzeczywistości zna się po 5 piosenej tych zespołów.>

Dokładnie takie samo było moje pierwsze skojarzenie - ze zbuntowaną gimnazjalistką słuchająca najprawdopodobniej Nirvany.

17 sie 2011 - 20:29:23

Cytat
joasina
hah tak trochę próba robienia się na grunge wg mnie

też bym to tak obstawiała, sama jakieś dobre 10 lat temu byłam grungówą, ale myśmy się wtedy jeszcze trochę inaczej ubierali...

17 sie 2011 - 20:34:19

Cytat
Agacin
Jeju, ogarnijcie... Czy tutaj 3/4 dziewczyn musi być taka złośliwa? Myślę, że dziewczyna ma z 15-16lat i wiadomo, że każdy w tym wieku poszukuje siebie, swego stylu, kształtują się poglądy, itp.

Co do pytania szafowiczki: mi się ten styl kojarzy ze zbuntowaną, rockową dziewczyną.

Nie jestem złośliwa.
Po prostu dziewczyna zadała pytanie, odpowiedziałam jej szczerze. A to, że znam mnóstwo takich 15, 16 latek , które kreują się na wielkie "rockówy", podczas gdy ubogo ich wiedzą muzyczną.
Teraz to jest modne.
Koszulki z Guns N' Roses to wielki hicior! Dziwne, dlaczego akurat nie z innymi zespołami. Klon podpatrzy u drugiego klona, że ma nadruk G'nR na koszulce, za niedługo sprawi sobie taką samą.
Flaka USA tak samo jest modna - jestem pewna, że gdyby jakaś dziewczyna ubrała szorty z flagą np; Niemiec była by wyśmiana. Ba, chociażby z naszą narodową flagą.
No wlaśnie skoro jesteśmy Polakami, bo jakiego grzyba mamy nosić motyw flagi USA? Bo modne, zapewne ;)

17 sie 2011 - 20:35:57

ewentulanie grunge,ale ewentualnie,dla mnie to ciuchy z sieciówek glownie

17 sie 2011 - 20:38:54

em...ale chyba nie trzeba być specem od rocka, żeby lubić ubrać skórzaną kurtkę i ciężkie buty...co do pytania autorki to nie mam pojęcia xd

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

hurtowania awanti