dzisiaj o 21:16
dzisiaj o 21:14
dzisiaj o 21:08
dzisiaj o 21:04
Pizamki, piżamy w czym śpicie ?
dzisiaj o 21:01
6.02 o 8:49
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Młody zielony jęczmień- opinie. Serio odchudza?
28.08 o 1:55
18.03 o 14:06
wczoraj o 8:51
Używacie bielizny modelującej?
Nosicie bieliznę modelującą? Bo ja się nad tym zastanawiam czy bielizna modelująca na prawdę działa?
Widzę w różnych sklepach coraz więcej takiej bielizny niby wyszczuplającej i wspomagającej wygląd sylwetki i może warto w nią zainwestować?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-04-26 13:54 przez Jaszka23.
Ja używam dwóch rzeczy bardzo prostych, ale moim zdaniem skutecznych. Majtek spłaszczających brzuch i koszulki modelującej biust i linię żeber. Przydają się złaszcza, gdy zakładam coś bardziej obcisłego - a nie jestem chudziaczkiem. Polecam! Miałam też kiedyś gorset, ale go nie lubiłam - chyba miał źle dobrany rozmiar...
Porady o dochudzaniu: http://www.porady24.waw.pl/odchudzanie/
Ja nie noszę bo jestem szczupła także mi nie jest potrzebna Też dużo tego wiedziałam , jednak nie mam pojęcia czy to tak działa jak mówią ;/
ja kiedyś miałam takie rajtki co się pod stanikiem zaczepiało, żeby płaszczyć brzuszek, ale miały takie "zapinki" zeby się nie zrolowały w dol ;P szukam jeszcze jednych takich bo tamte się podarły, ale nie ma nigdzie 20zł kosztowaly
Nienawidzę tego ;/ Noszę rozmiar 42, no i kupiłam body wyszczuplające, czułam się jak w pancerzu, a majtki wyszczuplające mi się zwijały strasznie na brzuchu ;/ Jestem negatywnie nastawiona do tego typu bielizny, a w lecie to już totalna masakra. Idziesz np na wesele upał itd a ty w "pancerzu" . Można się rozpłynąć.
Też jestem bardzo ciekawa czasami faktycznie jak zakłada się coś bardziej obcisłego to przydałoby się czymś wymodelować niektóre części ciała
brzuch i boczki w moim przypadku
na pewno wygląda to korzystnie
więc czekam też na jakieś odpowiedzi
osobiscie nie uzywam, aczkolwiek moja mama jest tezsza i naklada modelujace body. przy obsilych ciuszkach faldki nie wystaja, brzuszek nie zwisa itp. ale jesli zdecydujesz sie proponuje bielizne lepszych marek.
na szczęście nie muszę jej używać
ja uzywam pod sukienki, np na wesele) mam takie body na ramiaczkach, wiec nigdzie sie nie zwijają, jesli chodzi o efekt wyszczuplania, to nie jest jakis tam mega, ale super modeluje sylwetke, szczególnie po porodzie, kiedy skora nie jest taka napieta jak przed ciążą, i brzuszek tańczy razem z nami
))) swietnie trzyma wszystko na miejscu
aaaa i nie polecam dwuczęściowych, poniewaz zwyczajnie sie zwijąją, lub odcinaja pod ubraniem, widac miejsca w ktorych sie koncza, najlepsze są body jednoczęsciowe
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2011-04-27 13:52 przez sylwiawsk.
Nie stosuję, bo mnie takie rzeczy "gryzą"
Kilka razy na pokazach nosiłam body wyszczuplające chyba Atlantic ale tak na codzień to nie
Ja kiedyś kupiłam sobie właśnie takie figi wyszczuplające z wysokim stanem,tylko że nie były to jakieś badziewy po 20zł tylko jedne w triumphie kosztowały mnie 100zł a drugie plie coś koło 60 ,superowo się sprawdzały,ale zaznaczam że nie byłam jakaś otyła bardzo czy coś,tylko po prostu boki mi się wylewały ze spodni : później boczki zlikwidowałam
ale teraz jestem w ciąży i trzymam gatki na później
jak na mnie jest to bielizna dla pań po 50 lub kompletnych leniuchów. Wystarczy kilka ćwiczeń dziennie, by nie mieć brzuszka i mieć wcięcie w talii. Jak będę miała 60 i zacznę się rozpływać w szwach, to skorzystam
Według mnie nie warto.Mam taka bieliznę wyszczuplającą i mi jest w niej niewygodnie,spodnie się ześlizgują bo to raczej śliski material,a poza tym strasznie się roluje na brzuchu i udach