Obecnie rozmawiamy o:
Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Co sobie kupiłyście ostatnio ;) ?

21 lis 2010 - 11:40:24

ja sobie kupiłam w reserved t-shirt ale kompletnie nie wiem z czym mogę go połączyć. Dziewczyny pomóżcie.

21 lis 2010 - 11:50:01

a niema któraś na zbyciu sukienki lipsy london tej kolorowej "bandażowej" :(rozmiar S/M
nie moge jej nigdzie znaleźć na szafie jest tylko rozmiar XS :(

22 lis 2010 - 13:21:46

Ja sobie kupiłam zimowy płaszcz w Orsay :) I będzie mi cieplutko. wypróbuję go w czwartek gdy podobno śnieg ma spaść O_o

22 lis 2010 - 19:06:01

Jestem bardzo zadowolona z tej bransoletki kupiłam ją http://www.aleja-artystow.pl/ ,kiedyś bałam się kupować przez internet biżuterię,ale od teraz to się zmieniło:)

22 lis 2010 - 19:08:56

Cytat
erapepinia
a to mój zakup.
bluzka, spodnie i botki.
ktos jeszcze?
Ja buty na koturnie i dwie pary spodni

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 6/5

15 lip 2024 - 12:22:36

Może z pogranicza, ale kupiłam ostatnio zegarek na prezent dla męża. Na początku zastanawiałam się nad smartwatchem, potem jednak doszłam do wniosku, ze kupię klasyczny - lepiej wygląda przy stroju oficjalnym.

Dobrze jest zerknąć sobie na stronę sklepu:

https://westwatches.pl/pl/zegarki-meskie

Obecnie mają sporo dobrych promocji na wiele modeli zegarków męskich.

09 sie 2024 - 07:09:19

Smartwatch Manta to doskonały wybór dla tych, którzy pragną łączyć nowoczesne technologie z elegancją. Oferuje funkcje takie jak monitorowanie tętna, analiza jakości snu i powiadomienia z aplikacji, które pomagają w zarządzaniu codziennymi obowiązkami i zdrowiem. Dzięki łatwej obsłudze i atrakcyjnemu wyglądowi, jest to idealne urządzenie dla każdego, kto chce pozostać na bieżąco z najnowszymi trendami technologicznymi.

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

wstawcie