Obecnie rozmawiamy o:

Malowanie

dzisiaj o 19:38

Prezent dla ukochanego

dzisiaj o 15:04

Usługi finansowe

dzisiaj o 15:03

Geodeta

dzisiaj o 15:03

dom szkieletowy firma

dzisiaj o 15:02

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

Dziewczyny proszę o poradę -
mianowicie zastanawiam się nad kupnem czeronego płaszczyku do kolan na zimę i nie wiem czy w moim wieku tzn 30 lat jeszcze wypada chodzić w takim kolorze i czy ten kolorek dla płaszcza jest modny?

A jakie znaczenie ma wiek ?? Ja mam 40 + i noszę wszystko to co mi się podoba i mam w nosie to co wypada a co nie ! :)

zweryfikowana
Moderator szaf

Ja mam 30+ noszę czerwony, no może bardziej bordo, myślę,że wypada i chyba bardziej chodzi o fason jaki do Ciebie pasuje

Ja uważam, że czerwony kolor zazwyczaj noszą dojrzałe kobiety a nie małolaty:)czerwony pasuje na każdy wiek tylko nie wszyscy mają odwage taki kolor nosić. A 30 to już stara????

W tym wieku wypada nosić tylko zgniłą zieleń.

Ja mam 33 ,a włąśnie kupiłam płaszcz w jaskrawej czerwieni,więc nie wyskakuj tu z wiekiem,bo on nic nie ma do rzeczy,co trzydziestka to ma już tylko na czarno chodzić ubrana?

30 i 30+ to fajny wiek:)

tak wypada i czerwień jest hitem sezonu jak twierdzą poranne programy;)

wiedziałam że na Was można polegać:) dzięki za poradę .....

bierz i się nawet nie zastanawiaj, o ile ci się podoba oczywiście :)

Młoda kobieta jesteś! I w tym wieku i jak będziesz starsza - będzie wypadało, oczywiście jeśli Ci do twarzy w takim kolorze i dobrze się w nim czujesz.

Cytat
Ripala
bierz i się nawet nie zastanawiaj, o ile ci się podoba oczywiście :)

A co ma wiek do tego ? Weźcie dziewczyny zacznijcie kupować to co wam się podoba a nie to w czym inni was nie będą wytykać palcami czy obgadywać.

A dlaczego nie? Sama mam taki płaszczyk typu burdysówka, ale ja mam 21 lat. Super kolorek, szczególnie na jesień i zimę. Dzięki niemu nie jest, aż tak ponuro;)))

ja mam 40+ i też nosze czerwony :)

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

sukienka za LIDL