Obecnie rozmawiamy o:

Randki Kowal

gorący temat

Sprzęt do kliniki urody

52 sekund temu

Ginekolog Skawina

godzinę temu

Szafa.pl na Facebooku
Ciekawe wątki
Aktywne użytkowniczki

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

No więc postanowiłam przetestowaś sobie feromony .Tak więc możńa tutaj napisać, że jestem świeżą użytkowniczką takiego zapachu. Zamówiłam sobie Pheromone essence. Ogolnie zaskoczenie bo buteleczka jest malutka, poza tym nie pachnie. Jak na razie pierwszy dzień dzisiaj w pracy, na razie nie widzżę efektów ale się zobaczy. Ktoś ich używał?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 7/5

Działa, rownież używam tych feromonów i robiłam wiele eksperymentów w pracy kiedy ich używałam i kiedy nie miałam ich na sobie i momi zdaniem ma to wpływ na inne osoby. Poza tym feromony Tobie samej powinny dodać wiecej otwartości i pewności siebie a to równiez pomaga w kontaktach międzyludzkich. Pracuje w dość męskim towarzystwie i wiele osob się rozkręca po tym jak użyję feromonów. Nie działaja jednak jeśli użyjesz ich w zbyt dużej ilosci -wtedy mogą powodować agresję. Tak więc na poczatku zacznij od mniejszych dawek.

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 9/5

Czyli feromony mogą zadziałac również na osobę jaka ich uzywa?

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 7/5

Jak najbardziej, o ile oczywiście są to dobrej jakości feromony, ale jeśli zamówiłaś tak jak piszesz pheromone essence to jest to górna półka, tak wiec na pewno powinny na Ciebie oddziaływać. Tak jak pisałam nastawiają pozytywnie, nieco energetycznie. Dużo tutaj zależy od dnia, bo czasami dzialaja mocniej,czasami słabiej.

ja mam cos lepszego niz feromony. Tabletki Feminam Libido. To jest na większą ochotę na seks dla kobiet. Podobno kobiety gdy to biorą przyciągają do siebie napaleńców :)

Tak, używałam feromonów. Uważam, że jest to doskonały sposób na poprawienie samopoczucia, a także na poprawę osobistego wizerunku. Feromony mają działanie pobudzające, poprawiające nastrój i zwiększające pewność siebie. Jako panie, cały czas próbujemy motywować się i wyglądać jak najlepiej, a używanie feromonów pomaga nam osiągnąć ten cel. Dzięki temu można podkreślić naturalny urok i wygląd, dzięki czemu jesteśmy piękniejsze i pewniejsze siebie. Uważ

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

Feromony czy któraś z Was używała?

19 paź 2023 - 12:42:22

Nieee nie wiem jak to działa :) ja po prostu stawiam na dobrej jakości perfumy w sieci, na przykład z https://www.notino.pl/perfumy/

20 paź 2023 - 13:51:13

No na notino mają ogromny wybór ;) ja też tam zawsze zamawiam!

niezweryfikowana
Ostrzeżenia: 3/5

23 paź 2023 - 08:56:51

no oplaca się to fakt :) dlatego lubię tą drogerie, wczoraj znowu zamawialam

Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

następna dyskusja:

https://dumpsshop.eu/ Shop Cc, Cvv Dumps, Dumps With Pin, Bank Login, Dumps Track1/2