gorący temat
Szukam dostawców sprzętu do klinik kosmetycznych.
godzinę temu
godzinę temu
godzinę temu
dzisiaj o 9:31
dzisiaj o 9:19
LANCOME La Vie Est Belle Opinie
1.07 o 15:20
27.01 o 19:01
Naturhouse opinie- korzystałyście?
22.11 o 10:12
Aerobiczna 6 Weidera - zbiorczy
27.01 o 18:56
9.07 o 2:34
Opinie o vericaust- sposoby na kurzajkę! Helpp!
7.11 o 21:08
Zamienniki perfum
Zamienniki perfum
Witajcie, chciałabym Was zapytać czy znacie sprzedających na szafie lub strony internetowe z zamiennikami perfum, które wypróbowałyście i jesteście zadowolone? Bo ja miałam sprawdzonego sprzedawce, ale niestety już nic nie wystawia. (Tak wiem- jak można kupować podróbki. Mając większe wydatki na głowie 200zł za orignał to po prostu dla mnie za dużo ;])
Zamienniki perfum
Zapraszam na swój profil na szafie <moderacja>
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-04-12 13:40 przez moderator.
Zamienniki perfum
Sprawdź sobie sklep <moderacja> czyli zamiennik dla wycofanej już słynnej Szarej Pumy.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-04-12 13:39 przez moderator.
Zamienniki perfum
Prowadze taki sklep mam dobrego dostawce zamienników od lat i klienci są bardzo zadowoleni.
Zamienniki perfum
O ile są tańsze takie zamienniki oryginalnych perfum? Czym one różnią się miedzy sobą oprócz ceny, warto stosować zamienniki perfum?
Zamienniki perfum
Ja wolę kupować testery, z zamienników raczej nigdy nie byłam zadowolona.
Zamienniki perfum
To zależy jakiego zamiennika szukasz? Ja kiedyś poszukiwałam czegoś podobnego do Chloe i znalazłam bardzo dobry zamiennik Luxure elite. Ogólnie polecam zapoznać się z perfumami Luxure. Kupiłam też od nich podróbe versace bright cristal i pachniała bardzo podobnie. Cena ich do ok 20 zł/100 ml z tym, że krótko utrzymują się na skórze, ale to już minus wszystkich zamienników.
Zamienniki perfum
Ja posiadam perfumy z linii LOUPRE. Sa to perfumy produkowane we Francji. Sa to perfumy, a nie wody perfumowane jak w większości sklepów. Posiadam tester każdego zapachu
Zamienniki perfum
ja korzystam z zamienników, które są identyczne i długo się utrzymują
Zamienniki perfum
Cytat
riofernandes
ja korzystam z zamienników, które są identyczne i długo się utrzymują
to od razu może podaj nazwę sklepu gdzie można je dostać i w jakich cenach
Zamienniki perfum
A nie lepiej kupić oryginalne perfumy mniej znanych firm, ale tanio? Jest wiele firm, która robi tanie zapachy (w sensie cenowo), ale dobre
Zamienniki perfum
@markowezapachy
A jaki zamiennik dla takich perfum?
Dziewczyny,zapach został dość dawno temu wycofany z Oriflame
i strasznie za nim tęsknię.
Pomóżcie znaleźć coś podobnego.
Nie wiem,czy kojarzycie te perfumy-orientalne,dość unikatowe,z nutą piżma,jaśminu,wanilii,nutami korzennymi i drzewem sandałowym.
Cytat
czarownicaao
@markowezapachy
A jaki zamiennik dla takich perfum?
Dziewczyny,zapach został dość dawno temu wycofany z Oriflame
i strasznie za nim tęsknię.
Pomóżcie znaleźć coś podobnego.
Nie wiem,czy kojarzycie te perfumy-orientalne,dość unikatowe,z nutą piżma,jaśminu,wanilii,nutami korzennymi i drzewem sandałowym.
Cytat
nataszaerr
A nie lepiej kupić oryginalne perfumy mniej znanych firm, ale tanio? Jest wiele firm, która robi tanie zapachy (w sensie cenowo), ale dobre
Fenzi robi całkiem fajne,dobre i tanie.
Są to wody perfumowane,a nie toaletowe.
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-12-12 09:45 przez czarownicaao.
Zamienniki perfum
Dziewczyny znam świetną stronę internetową , gdzie moża kupić perfumy. Ta strona internetowa to galeriazapachow.pl !!!. Bardzo duży wybór perfum, ceny są atrakcyjne, a zapachy takie jak oryginalne. Serio !!! Ja już kupuję tam od wielu lat i jestem bardzo zadowolona. Z moją ukochaną Chloe nie rozstaję się w ogóle. Popsikam się kilka razy i pachnę przez cały dzień. Także dziewczyny klikajcie na stronkę galeriazapachow.pl !!!
Zamienniki perfum
Ja zamawiam na stronie lane perfumy Ambra. Praktycznie nie różnią się od oryginału.. I co najważniejsze są bardzo trwałe.